Ταπετσαρία Τοίχου-Μικρά Νυσταγμένα Ζωάκια Σκούρα

51,00 €
Διαθέσιμο από 25 έως 30 ημέρες

Ταπετσαρίες τοίχου για παιδικό δωμάτιο.

Για την παραγγελία του προϊόντος απαιτείται 50% προκαταβολή
Ποσότητα
Κατόπιν παραγγελίας

το ονειρευόμαστε για τόσο πολύ καιρό…

Οι ταπετσαρίες είναι ένα δύσκολο θέμα, λόγω της τεράστιας επιλογής που υπάρχει ήδη στην αγορά. Ωστόσο, τα μοτίβα ταπετσαρίας για τα παιδιά μας φαινόταν πάντα ανεπαρκή. Πολύ παιδικό, πολύχρωμο ή απλά κακό. Θέλαμε να δημιουργήσουμε το δικό μας παραμύθι, λεπτό, λίγο ρετρό, με μια λεπτή αγγλική γοητεία. Υπέροχες ταπετσαρίες που έμοιαζαν από το παρελθόν, που παράγονται ειδικά για τον αγοραστή. Σε μια ωραία μέρα, συνεργαστήκαμε ευτυχώς με την αγαπημένη μας εικονογράφο, την Kasia Goraj-Stróżyńska. Στη συνέχεια δημιουργήσαμε το πρώτο μας μοτίβο, Νυσταγμένα Ζώα. Αυτή η καταπληκτική ταπετσαρία διατίθεται σε δύο παραλλαγές: μπλε και μπεζ. Και αυτές οι υπέροχες φωτογραφίες προέρχονται από τα προφίλ: @kalina_szymanowicz και @dominikawojtaszek

ΤΕΧΝΙΚΑ:

Η ταπετσαρία χωρίζεται σε ρίγες:
Ύψος: 280 εκ.
Πλάτος: 50 εκ.
Η τιμή ισχύει για μία λωρίδα. Αυτές οι λωρίδες θα ταιριάζουν σε κάθε επίπεδο επίπεδο καθώς υπάρχει αυτό το επιπλέον μήκος 20 εκ, ώστε να μπορείτε να κόψετε στο ύψος του τοίχου σας. Η παραγγελία ταπετσαριών σε ρίγες είναι ταχύτερη και απλούστερη. Απλά μετρήστε τον τοίχο και παραγγείλετε τον αριθμό των λωρίδων που χρειάζεστε. Δεν θα χρειαστείτε πια εκτεταμένες επαγγελματικές διαβουλεύσεις. Εδώ δεν μπορείς να κάνεις λάθος.
Οι στενές λωρίδες ταπετσαρίας εγγυώνται ότι η ταπετσαρία θα ταιριάζει σχεδόν τέλεια στο πλάτος του τοίχου. Επιπλέον, το επαναλαμβανόμενο μοτίβο, όπου κάθε μία από τις ρίγες μοιάζει ίδια, επιτρέπει στα στοιχεία του μοτίβου να τακτοποιηθούν άψογα στον τοίχο μόλις κολλήσουμε την ταπετσαρία ξεκινώντας από την οροφή. Χάρη σε αυτό, υπάρχει πολύ λίγο πλεόνασμα υλικού.

Τεχνικες λεπτομέρειες:

Παράγουμε τις ταπετσαρίες μας σε ένα ειδικό υλικό που ψάχναμε στην αγορά για πολύ καιρό. Είναι ένα εκλεπτυσμένο χαρτί που αναπαράγει υπέροχα χρώματα. Είναι ανθεκτικό, ματ και ασπρόμαυρο. Το υλικό είναι πιστοποιημένο άφλεκτο και πληροί όλες τις απαιτήσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Το χαρτί δεν είναι αυτοκόλλητο, επομένως σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε κόλλα χωρίς διαλύτες για να το εφαρμόσετε. Συνιστούμε ιδιαίτερα την κόλλα Flugger 377 (αυτή δεν είναι διαφήμιση, χρησιμοποιούμε πάντα αυτό το προϊόν στο στούντιο μας για να εφαρμόσουμε ταπετσαρία, εξ ου και η πρόταση).

Χαρακτηριστικά

Κατηγορία
Παιδικές Ταπετσαρίες
Για ποιον;
Για κορίτσι
Σχέδιο
Με δάσος
Με ζώα

Εγγραφή λογαριασμού

Έχετε ήδη λογαριασμό?
Σύνδεση ή Επαναφορά Κωδικού