Αυτοκόλλητο Τοίχου-Μικρό Σέτ: Μαύρα Αστέρια

20,00 €
Διαθέσιμο από 25 έως 30 ημέρες

Μικρό σέτ αυτοκόλλητα τοίχου.

Για την παραγγελία του προϊόντος απαιτείται 50% προκαταβολή
Ποσότητα
Κατόπιν παραγγελίας

Τα βασικά σετ είναι ιδανικά για να ξεκινήσετε την περιπέτεια με αυτοκόλλητα τοίχου.
Τρία πρότυπα με πολλά αυτοκόλλητα και σχήματα ενός χρώματος αρκούν για να διακοσμήσουν ολόκληρο τον τοίχο.
Φαίνεται ότι δεν αλλάζει παιχνίδι, σωστά; Στην πραγματικότητα, ένας διακοσμημένος τοίχος με αστέρια ή σύννεφα μπορεί να μοιάζει με ταπετσαρία και μπορεί να αλλάξει εντελώς το εσωτερικό του δωματίου. Αλλά ένα από τα κύρια πλεονεκτήματα των Μινιέτ μας είναι… διασκεδαστικό!
Η εφαρμογή είναι πολύ απλή, ώστε να μπορείτε να διασκεδάσετε με τα μικρά σας παιδιά και να τους αφήσετε να διακοσμήσουν τα δωμάτιά τους μόνα τους! Τα αυτοκόλλητα πρέπει να δοκιμαστούν πρώτα, για παράδειγμα στον τοίχο πίσω από την πόρτα.
Στο 95% των περιπτώσεων, μπορούν να ξεφλουδιστούν και να κολληθούν ξανά χωρίς ζημιά στον τοίχο.

ΤΟ ΣΕΤ ΠΕΡΙΕΧΕΙ 3 ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΝ

Διάσταση προτύπων: περίπου. 30 εκ. το καθένα
Συνολικός αριθμός όλων των αυτοκόλλητων: 60 τεμάχια (20 ανά πρότυπο)
Διαστάσεις των αστεριών: 3 εκ, 4,5 εκ, 6 εκ, 8 εκ.

Τεχνικές λεπτομέρειες:

Το υλικό έχει μια ισχυρή κόλλα με βάση το ακρυλικό και τη λεγόμενη λειτουργία αποκλεισμού, πράγμα που σημαίνει ότι κανένα στοιχείο χρώματος στον τοίχο δεν εμφανίζεται μέσω του αυτοκόλλητου. Το αυτοκόλλητο έχει μια λεπτή δομή, μόλις αντιληπτή (όπως το υλικό), αλλά αυτό το υλικό παρέχει μια ισχυρή και υπέροχη αναπαραγωγή χρωμάτων, η οποία είναι ιδανική για π.χ. κατοικίδια Απλώς φαίνονται ζωντανοί! Το υλικό μας είναι εξαιρετικά εύκολο να κολλήσει, έχει ισχυρή κόλλα, αλλά όχι τόσο ισχυρό όσο όλες οι διαφημιστικές ταινίες, για παράδειγμα, που προέρχονται από το πρώτο δευτερόλεπτο. Η λεπτή δομή στην επιφάνεια του αυτοκόλλητου καθιστά δυνατή τη γρατσουνιά του. Ωστόσο, δεν είναι εύκολο τα αυτοκόλλητα δεν έχουν επίσης το λεγόμενο φύλλο μεταφοράς, επιπλέον, το οποίο μέχρι στιγμής ήταν απαραίτητο για την παραγωγή όλων των αυτοκόλλητων. Η απλότητα με την οποία τοποθετούνται αυτοκόλλητα στο υλικό μας σας επιτρέπει να αποφύγετε αυτό το πρόσθετο και συχνά περιττό σημείο της τοποθετησης.
Σημείωση, προτού κολλήσετε το αυτοκόλλητο - οποιοδήποτε υλικό τοίχου - προετοιμάστε τον τοίχο σχολαστικά και καθαρίστε την επιφάνεια από σκόνη ή γράσο. Αυτοκόλλητα μπορούν να κολληθούν στους τοίχους μόνο μετά από περίπου 20 ημέρες από το τελευταίο βάψιμο.

Χαρακτηριστικά

Κατηγορία
Αυτοκόλλητα Τοίχου
Για ποιον;
Για αγόρι
Για κορίτσι
Κατηγορία Αυτοκόλλητου
Βασικά σέτ

Εγγραφή λογαριασμού

Έχετε ήδη λογαριασμό?
Σύνδεση ή Επαναφορά Κωδικού