Αυτοκόλλητο Τοίχου-Σέτ Αστέρια Γκρί / Μαύρα

40,00 €
Διαθέσιμο από 25 έως 30 ημέρες

Σέτ αυτοκόλλητα τοίχου σε γκρί και μαύρο.

Για την παραγγελία του προϊόντος απαιτείται 50% προκαταβολή
Ποσότητα
Κατόπιν παραγγελίας

Τα βασικά σετ αυτοκόλλητων σάς επιτρέπουν να διακοσμήσετε ολόκληρο τον τοίχο ή ακόμα και ολόκληρο το δωμάτιο. Συνδυάσαμε τα πιο όμορφα σετ χρωμάτων με τον ευκολότερο τρόπο εφαρμογής των αυτοκόλλητων, έτσι ώστε οι ίδιοι οι γονείς να μπορούν να δημιουργήσουν ένα παραμύθι στο δωμάτιο του παιδιού τους χωρίς επαγγελματική βοήθεια. Και μας αρέσουν τα παραμύθια…

Λεπτά, μικρά αυτοκόλλητα είναι εξαιρετικά μοντέρνα και είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να διακοσμήσετε όμορφα το εσωτερικό με μικρό κόστος.
Τα αυτοκόλλητα είναι συνήθως κατασκευασμένα από μονόχρωμες ταινίες αποκοπής. Κάθε χρώμα είναι στη συνέχεια σε διαφορετικό φύλλο και τα χρώματα και τα σχήματα μπορούν να ταιριάζουν ακριβώς στον τοίχο. Η κόλλα στα αυτοκόλλητα επιτρέπει στο 95% των περιπτώσεων να διορθώσει λάθη όταν πρέπει να επανατοποθετήσετε μια κουκκίδα, την καρδιά ή ένα αστέρι. Μπορείτε απλά να τα ξεφλουδίσετε απαλά από τον τοίχο και να επανατοποθετήσετε όπως θέλετε.

ΣΕΤ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΕΙ 6 ΦΥΛΛΑ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ

Διάσταση των προτύπων: περίπου. 30 εκ. το καθένα
Συνολικός αριθμός όλων των αυτοκόλλητων μαζί: 120 τεμάχια (20 ανά πρότυπο)
Διαστάσεις των αστεριών: 8 εκ, 6 εκ, 4,5 εκ, 3 εκ.

Τα χρώματα των αστεριών: μαύρο και ανοιχτό γκρι (4 πρότυπα ανοιχτό γκρι αστέρια και 2 μαύρα αστέρια)

Τεχνικές λεπτομέρειες:

Το υλικό έχει μια ισχυρή κόλλα με βάση το ακρυλικό και τη λεγόμενη λειτουργία αποκλεισμού, πράγμα που σημαίνει ότι κανένα στοιχείο χρώματος στον τοίχο δεν εμφανίζεται μέσω του αυτοκόλλητου. Το αυτοκόλλητο έχει μια λεπτή δομή, μόλις αντιληπτή (όπως το υλικό), αλλά αυτό το υλικό παρέχει μια ισχυρή και υπέροχη αναπαραγωγή χρωμάτων, η οποία είναι ιδανική για π.χ. κατοικίδια Απλώς φαίνονται ζωντανοί! Το υλικό μας είναι εξαιρετικά εύκολο να κολλήσει, έχει ισχυρή κόλλα, αλλά όχι τόσο ισχυρό όσο όλες οι διαφημιστικές ταινίες, για παράδειγμα, που προέρχονται από το πρώτο δευτερόλεπτο. Η λεπτή δομή στην επιφάνεια του αυτοκόλλητου καθιστά δυνατή τη γρατσουνιά του. Ωστόσο, δεν είναι εύκολο τα αυτοκόλλητα δεν έχουν επίσης το λεγόμενο φύλλο μεταφοράς, επιπλέον, το οποίο μέχρι στιγμής ήταν απαραίτητο για την παραγωγή όλων των αυτοκόλλητων. Η απλότητα με την οποία τοποθετούνται αυτοκόλλητα στο υλικό μας σας επιτρέπει να αποφύγετε αυτό το πρόσθετο και συχνά περιττό σημείο της τοποθετησης.
Σημείωση, προτού κολλήσετε το αυτοκόλλητο - οποιοδήποτε υλικό τοίχου - προετοιμάστε τον τοίχο σχολαστικά και καθαρίστε την επιφάνεια από σκόνη ή γράσο. Αυτοκόλλητα μπορούν να κολληθούν στους τοίχους μόνο μετά από περίπου 20 ημέρες από το τελευταίο βάψιμο.

Χαρακτηριστικά

Κατηγορία
Αυτοκόλλητα Τοίχου
Για ποιον;
Για αγόρι
Για κορίτσι
Κατηγορία Αυτοκόλλητου
Βασικά σέτ

Εγγραφή λογαριασμού

Έχετε ήδη λογαριασμό?
Σύνδεση ή Επαναφορά Κωδικού