Αυτοκόλλητο Τοίχου-Ο Χάρη το Κουνελάκι

54,00 €
Διαθέσιμο από 25 έως 30 ημέρες

Αθτοκόλλητο τοίχου Κουνελάκι.

Για την παραγγελία του προϊόντος απαιτείται 50% προκαταβολή
Ποσότητα
Κατόπιν παραγγελίας

Καλώς ήλθατε στον κόσμο του Χάρι του Κουνελιού!  Από τότε ο Χάρι ήταν ο καλύτερος πωλητής μας. Το στέλνουμε στους μικρούς μας φίλους κάθε μέρα. Μας αρέσει πολύ αυτό το κουνέλι. Και γνωρίζουμε ότι δεν είναι μόνο εμείς. Τα αυτοκόλλητα τοίχου των ζώων είναι ο ευκολότερος και πιο βολικός τρόπος για να διακοσμήσετε τους τοίχους σας. Τα αυτοκόλλητα μικρού μεγέθους είναι ιδανικά για μια λεπτή διακόσμηση δωματίου, ενώ τα μεγαλύτερα (πλάτος τουλάχιστον 150 εκ.) μπορούν να αλλάξουν ολόκληρο το μέρος! Χάρη στον υπέροχο χαρακτήρα του, είναι συχνά η κύρια διακόσμηση του δωματίου.

ΤΕΧΝΙΚΑ:

Ο Χάρι μας διατίθεται σε παγκόσμιο μέγεθος: 50 εκ. x 103 εκ.

Τεχνικές λεπτομέρειες:

Το υλικό έχει μια ισχυρή κόλλα με βάση το ακρυλικό και τη λεγόμενη λειτουργία αποκλεισμού, πράγμα που σημαίνει ότι κανένα στοιχείο χρώματος στον τοίχο δεν εμφανίζεται μέσω του αυτοκόλλητου. Το αυτοκόλλητο έχει μια λεπτή δομή, μόλις αντιληπτή (όπως το υλικό), αλλά αυτό το υλικό παρέχει μια ισχυρή και υπέροχη αναπαραγωγή χρωμάτων, η οποία είναι ιδανική για π.χ. κατοικίδια Απλώς φαίνονται ζωντανοί! Το υλικό μας είναι εξαιρετικά εύκολο να κολλήσει, έχει ισχυρή κόλλα, αλλά όχι τόσο ισχυρό όσο όλες οι διαφημιστικές ταινίες, για παράδειγμα, που προέρχονται από το πρώτο δευτερόλεπτο. Η λεπτή δομή στην επιφάνεια του αυτοκόλλητου καθιστά δυνατή τη γρατσουνιά του. Ωστόσο, δεν είναι εύκολο τα αυτοκόλλητα δεν έχουν επίσης το λεγόμενο φύλλο μεταφοράς, επιπλέον, το οποίο μέχρι στιγμής ήταν απαραίτητο για την παραγωγή όλων των αυτοκόλλητων. Η απλότητα με την οποία τοποθετούνται αυτοκόλλητα στο υλικό μας σας επιτρέπει να αποφύγετε αυτό το πρόσθετο και συχνά περιττό σημείο της τοποθετησης.
Σημείωση, προτού κολλήσετε το αυτοκόλλητο - οποιοδήποτε υλικό τοίχου - προετοιμάστε τον τοίχο σχολαστικά και καθαρίστε την επιφάνεια από σκόνη ή γράσο. Αυτοκόλλητα μπορούν να κολληθούν στους τοίχους μόνο μετά από περίπου 20 ημέρες από το τελευταίο βάψιμο.

Χαρακτηριστικά

Κατηγορία
Αυτοκόλλητα Τοίχου
Για ποιον;
Για αγόρι
Για κορίτσι
Κατηγορία Αυτοκόλλητου
Ζωάκια

Εγγραφή λογαριασμού

Έχετε ήδη λογαριασμό?
Σύνδεση ή Επαναφορά Κωδικού