Αυτοκόλλητο Τοίχου-Παστέλ Λιβάδι Λουλουδιών / Επιστροφή στην Αθωότητα

57,00 €
Διαθέσιμο από 25 έως 30 ημέρες

Σετ αυτοκόλλητα τοίχου απο την συλλογή /Επιστροφή στην Φύση

Για την παραγγελία του προϊόντος απαιτείται 50% προκαταβολή
Μέγεθος
Ποσότητα
Κατόπιν παραγγελίας

Η Επιστροφή στην Αθωότητα είναι η συλλογή που φέρνει πίσω τις αναμνήσεις της άνοιξης και των αρχών του καλοκαιριού όταν το γρασίδι είναι πράσινο ... Και είμαστε απλά παιδιά που τρέχουν όσο πιο γρήγορα μπορούμε μέσα από το υγρό γρασίδι. Θυμάσαι εκείνες τις στιγμές; Εάν όχι, αυτές οι ταπετσαρίες θα σας φέρουν αυτές τις εικόνες πίσω. Οι εικόνες του πρώτου ανοιξιάτικου πελαργού στον ήλιο, οι μεγάλες γαλαζοπράσινες λίμνες γεμάτες πάπιες το καλοκαίρι, τα λιβάδια με χαριτωμένα μικρά λουλούδια. Απλά κοιτάξτε, σκεφτείτε και επαναφέρετε όλα αυτά… Και μετά μεταφέρετε αυτές τις αναμνήσεις στα παιδιά σας. Αυτό το σετ είναι ΤΕΛΕΙΟ (!) Ακριβώς πάνω από τη βάση. Είναι απλά φτιαγμένο για αυτό. Το μεγάλο σετ λουλουδιών (φαίνεται στο κάτω μέρος του διάτρητου) θα φαίνεται υπέροχο ως το κύριο στοιχείο της σύνθεσης και μπορείτε να το συνδυάσετε και να το ταιριάξετε με άλλα για να γεμίσετε μια μεγάλη ή μικρή επιφάνεια τοίχου. Μπορείτε να τα εφαρμόσετε πυκνά, έτσι ώστε να γεμίσει ένα χώρο έως 150 x 150 cm ή περισσότερο χαλαρά, έτσι ώστε να μπορείτε να διακοσμήσετε ολόκληρο τον τοίχο (με το διάτρητο μέγεθος L). Είναι επίσης ένα δημοφιλές σετ ως δώρο για το babyshower αν γνωρίζετε ότι ο φίλος σας περιμένει λίγο κοριτσάκι. Δεν μπορείτε να κάνετε λάθος με αυτό!

ΤΕΧΝΙΚΑ:

Διαστάσεις Stencil L: 100 εκ. x 100 εκ:
μεγάλο κύριο σετ: 94 εκ. x 60 εκ.
δύο μικρότερα: 36 εκ. x 36 εκ.
μικρά στοιχεία για διακόσμηση: από 7 εκ. έως 22 εκ. ύψος

Διαστάσεις Stencil S: 70 εκ. x 70 εκ:
μεγάλο κύριο σετ: 65 εκ. x 42 εκ.
δύο μικρότερα: 25 εκ. x 25 εκ.
μικρά στοιχεία για διακόσμηση: από 5 εκ. έως 12 εκ. ύψος

Μπορείτε να εφαρμόσετε αυτά τα 20 στοιχεία όπως σας λέει η φαντασία. Ωστόσο, αυτά τα στοιχεία έχουν λευκό περίγραμμα, γι 'αυτό τα προτείνουμε σε WHITE WALLS.

Τεχνικές λεπτομέρειες:

Το υλικό έχει μια ισχυρή κόλλα με βάση το ακρυλικό και τη λεγόμενη λειτουργία αποκλεισμού, πράγμα που σημαίνει ότι κανένα στοιχείο χρώματος στον τοίχο δεν εμφανίζεται μέσω του αυτοκόλλητου. Το αυτοκόλλητο έχει μια λεπτή δομή, μόλις αντιληπτή (όπως το υλικό), αλλά αυτό το υλικό παρέχει μια ισχυρή και υπέροχη αναπαραγωγή χρωμάτων, η οποία είναι ιδανική για π.χ. κατοικίδια Απλώς φαίνονται ζωντανοί! Το υλικό μας είναι εξαιρετικά εύκολο να κολλήσει, έχει ισχυρή κόλλα, αλλά όχι τόσο ισχυρό όσο όλες οι διαφημιστικές ταινίες, για παράδειγμα, που προέρχονται από το πρώτο δευτερόλεπτο. Η λεπτή δομή στην επιφάνεια του αυτοκόλλητου καθιστά δυνατή τη γρατσουνιά του. Ωστόσο, δεν είναι εύκολο τα αυτοκόλλητα δεν έχουν επίσης το λεγόμενο φύλλο μεταφοράς, επιπλέον, το οποίο μέχρι στιγμής ήταν απαραίτητο για την παραγωγή όλων των αυτοκόλλητων. Η απλότητα με την οποία τοποθετούνται αυτοκόλλητα στο υλικό μας σας επιτρέπει να αποφύγετε αυτό το πρόσθετο και συχνά περιττό σημείο της τοποθετησης.
Σημείωση, προτού κολλήσετε το αυτοκόλλητο - οποιοδήποτε υλικό τοίχου - προετοιμάστε τον τοίχο σχολαστικά και καθαρίστε την επιφάνεια από σκόνη ή γράσο. Αυτοκόλλητα μπορούν να κολληθούν στους τοίχους μόνο μετά από περίπου 20 ημέρες από το τελευταίο βάψιμο.

Χαρακτηριστικά

Κατηγορία
Αυτοκόλλητα Τοίχου
Για ποιον;
Για κορίτσι
Κατηγορία Αυτοκόλλητου
Πάνω από την κούνια

Εγγραφή λογαριασμού

Έχετε ήδη λογαριασμό?
Σύνδεση ή Επαναφορά Κωδικού