Αυτοκόλλητο Τοίχου-Διεθνείς Κατάκτηση Σετ

46,00 €
Διαθέσιμο από 25 έως 30 ημέρες

Σετ αυτοκόλλητα τοίχου Διεθνείς Κατάκτηση.

Για την παραγγελία του προϊόντος απαιτείται 50% προκαταβολή
Ποσότητα
Κατόπιν παραγγελίας

Το σετ Διεθνείς Κατάκτηση περιέχει έως και 48 στοιχεία που θα διακοσμήσουν ολόκληρο τον τοίχο. Το φεγγάρι, διαστημικά οχήματα, πλανήτες, αστέρια. Το θεωρητικά μικρό σετ δίνει πραγματικά μεγάλη δημιουργικότητα για τις χειροκίνητες δεξιότητες των παιδιών και των γονέων. Αλλά μείνετε ήρεμοι, όλα τα αυτοκόλλητα είναι κατασκευασμένα σε φύλλο με μια αρκετά λεπτή κόλλα, η οποία σας επιτρέπει να αλλάξετε τη θέση κάθε κομματιού. Έτσι έχετε πολλές προσπάθειες να βρείτε το σωστό μονοπάτι πτήσης.

ΤΕΧΝΙΚΑ:

ύψος φεγγαριού: 40 εκ. οχήματα,
πλανήτες: πάνω από 10 εκ.
αστέρια: κάθε περίπου 5 εκ.
21 κομμάτια φεγγάρι, στοιχεία, γραμμές - μαύρο
αστέρια - χρυσό

Τεχνικές λεπτομέρειες:

Το υλικό έχει μια ισχυρή κόλλα με βάση το ακρυλικό και τη λεγόμενη λειτουργία αποκλεισμού, πράγμα που σημαίνει ότι κανένα στοιχείο χρώματος στον τοίχο δεν εμφανίζεται μέσω του αυτοκόλλητου. Το αυτοκόλλητο έχει μια λεπτή δομή, μόλις αντιληπτή (όπως το υλικό), αλλά αυτό το υλικό παρέχει μια ισχυρή και υπέροχη αναπαραγωγή χρωμάτων, η οποία είναι ιδανική για π.χ. κατοικίδια Απλώς φαίνονται ζωντανοί! Το υλικό μας είναι εξαιρετικά εύκολο να κολλήσει, έχει ισχυρή κόλλα, αλλά όχι τόσο ισχυρό όσο όλες οι διαφημιστικές ταινίες, για παράδειγμα, που προέρχονται από το πρώτο δευτερόλεπτο. Η λεπτή δομή στην επιφάνεια του αυτοκόλλητου καθιστά δυνατή τη γρατσουνιά του. Ωστόσο, δεν είναι εύκολο τα αυτοκόλλητα δεν έχουν επίσης το λεγόμενο φύλλο μεταφοράς, επιπλέον, το οποίο μέχρι στιγμής ήταν απαραίτητο για την παραγωγή όλων των αυτοκόλλητων. Η απλότητα με την οποία τοποθετούνται αυτοκόλλητα στο υλικό μας σας επιτρέπει να αποφύγετε αυτό το πρόσθετο και συχνά περιττό σημείο της τοποθετησης.
Σημείωση, προτού κολλήσετε το αυτοκόλλητο - οποιοδήποτε υλικό τοίχου - προετοιμάστε τον τοίχο σχολαστικά και καθαρίστε την επιφάνεια από σκόνη ή γράσο. Αυτοκόλλητα μπορούν να κολληθούν στους τοίχους μόνο μετά από περίπου 20 ημέρες από το τελευταίο βάψιμο.

Χαρακτηριστικά

Κατηγορία
Αυτοκόλλητα Τοίχου
Για ποιον;
Για αγόρι
Κατηγορία Αυτοκόλλητου
Πάνω από την κούνια

Εγγραφή λογαριασμού

Έχετε ήδη λογαριασμό?
Σύνδεση ή Επαναφορά Κωδικού