Αυτοκόλλητο Τοίχου-Μικρό Λιονταράκι Περιπέτειες στην Savanna

47,00 €
Διαθέσιμο από 25 έως 30 ημέρες

Μικρό λιονταράκη σε νέες περιπέτειες- σετ αυτοκόλλητα τοίχου.

Για την παραγγελία του προϊόντος απαιτείται 50% προκαταβολή
Ποσότητα
Κατόπιν παραγγελίας

Το Savanna Adventure Collection είναι μια συμμορία ζώων από ένα παραμύθι: μια καμηλοπάρδαλη, ένας κερκοπίθηκος, ο μπαμπάς λιοντάρι με τον γιο του, έναν ελέφαντα, ένα toucan και ακόμη και ένα ροζ φλαμίνγκο. Υπέροχα πλάσματα ζωγραφισμένα από την Kasia Goraj-Stróżyńska θα είναι μια τέλεια προσαρμογή deco σε κάθε παιδικό δωμάτιο. Θα τονώσουν τη φαντασία, θα ολοκληρώσουν το εσωτερικό, και μπορείτε να πείτε ιστορίες γι 'αυτούς… για πάντα και για πάντα.
Το γενναίο μικρό λιοντάρι μας τοποθετείται σε πρότυπο 60 cm x 70 cm, αλλά το ίδιο το λιοντάρι (μετά την εφαρμογή) έχει ύψος 64 εκ.! Είναι ένας τέτοιος φίλος των νεότερων. Είμαστε σίγουροι ότι όλα τα παιδιά θα τον αγαπήσουν και θα του δώσουν το δικό του όνομα - γνωρίζουμε αυτό το σενάριο παραμυθιού από τα προηγούμενα αυτοκόλλητα κατοικίδιων ζώων μας.
Λοιπόν… κάποιος χρειάζεται φίλο; Τα φύλλα σε αυτό το πρότυπο είναι μόνο φόντο. Μόνο το ζώο είναι κομμένο σε τοίχο και προετοιμάζεται για εφαρμογή. Φτιάξαμε τα ζώα μας σε παστέλ, ευαίσθητο χρώμα. Με αυτόν τον τρόπο θα ταιριάζουν με όλους τους εσωτερικούς τύπους. Καταφέραμε επίσης πιο ρεαλιστικά από τα κινούμενα σχέδια, όπως αυτά από τις σελίδες των βοτανικών άλμπουμ. Με αυτόν τον τρόπο θα είναι επίσης ευπρόσδεκτοι στα δωμάτια παιδιών 5-6 ετών όχι μόνο σε υπέροχα νηπιαγωγεία. Πιστεύουμε ότι θα βοηθήσουν στην ανάπτυξη της περιέργειας για τον μαγικό κόσμο της φύσης και… την αγάπη για τα ζώα - αυτό είναι κάτι κοντά στην καρδιά μας. Καλή διασκέδαση και… μάθηση!

Τεχνικές λεπτομέρειες

Το υλικό έχει μια ισχυρή κόλλα με βάση το ακρυλικό και τη λεγόμενη λειτουργία αποκλεισμού, πράγμα που σημαίνει ότι κανένα στοιχείο χρώματος στον τοίχο δεν εμφανίζεται μέσω του αυτοκόλλητου. Το αυτοκόλλητο έχει μια λεπτή δομή, μόλις αντιληπτή (όπως το υλικό), αλλά αυτό το υλικό παρέχει μια ισχυρή και υπέροχη αναπαραγωγή χρωμάτων, η οποία είναι ιδανική για π.χ. κατοικίδια Απλώς φαίνονται ζωντανοί! Το υλικό μας είναι εξαιρετικά εύκολο να κολλήσει, έχει ισχυρή κόλλα, αλλά όχι τόσο ισχυρό όσο όλες οι διαφημιστικές ταινίες, για παράδειγμα, που προέρχονται από το πρώτο δευτερόλεπτο. Η λεπτή δομή στην επιφάνεια του αυτοκόλλητου καθιστά δυνατή τη γρατσουνιά του. Ωστόσο, δεν είναι εύκολο τα αυτοκόλλητα δεν έχουν επίσης το λεγόμενο φύλλο μεταφοράς, επιπλέον, το οποίο μέχρι στιγμής ήταν απαραίτητο για την παραγωγή όλων των αυτοκόλλητων. Η απλότητα με την οποία τοποθετούνται αυτοκόλλητα στο υλικό μας σας επιτρέπει να αποφύγετε αυτό το πρόσθετο και συχνά περιττό σημείο της τοποθετησης.

Σημείωση, προτού κολλήσετε το αυτοκόλλητο - οποιοδήποτε υλικό τοίχου - προετοιμάστε τον τοίχο σχολαστικά και καθαρίστε την επιφάνεια από σκόνη ή γράσο. Αυτοκόλλητα μπορούν να κολληθούν στους τοίχους μόνο μετά από περίπου 20 ημέρες από το τελευταίο βάψιμο.

Χαρακτηριστικά

Κατηγορία
Αυτοκόλλητα Τοίχου
Για ποιον;
Για αγόρι
Για κορίτσι
Κατηγορία Αυτοκόλλητου
Ζωάκια
Πάνω από την κούνια

Εγγραφή λογαριασμού

Έχετε ήδη λογαριασμό?
Σύνδεση ή Επαναφορά Κωδικού