ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Παραγγελία,μεταφορικά,πληρωμή


Πώς μπορώ  να παραγγείλω;

Ηλεκτρονικά:

Καταχωρείς την παραγγελία σου στο www.lineainteriors.gr, ανοίγοντας τη σελίδα του προϊόντος που σε ενδιαφέρει και πατώντας το κουμπί «στο καλάθι». Ακολουθώντας στη συνέχεια τις οδηγίες που θα εμφανίζονται ανά βήμα, θα ολοκληρώσεις πανεύκολα την παραγγελία σου, η οποία είτε θα σταλεί στη διεύθυνση επιλογής σου είτε θα σε περιμένει να την παραλάβεις  από το κατάστημα μας (Βασιλείου Σμπώκου 80, Ηράκλειο Κρήτης).

Εναλλακτικά μπορείς να μας στείλεις τους κωδικούς που σε ενδιαφέρουν με mail στο info@lineainteriors.gr ή στο Facebook Messenger. Το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών θα επικοινωνήσει μαζί σου για να καταχωρήσει τα στοιχεία και τις προτιμήσεις σου (τρόπο πληρωμής, τρόπο παραλαβής κ.λπ.) (Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 09:00 έως τις 16:00 και Σάββατο από τις 09:00 έως τις 14:00).


Τηλεφωνικά
:

Σημείωσε τους κωδικούς των προϊόντων που σε ενδιαφέρουν και τηλεφώνησέ μας στο 2810-213 247. Η ομάδα του τηλεφωνικού μας κέντρου θα λύσει κάθε σου απορία και θα σε βοηθήσει να διαλέξεις το προϊόν ή τα προϊόντα που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σου (Δευτέρα & Τετάρτη  09:0-16:00 , Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή 09:00-16:00 & 17:30-20:30, Σάββατο 09:00-15:00.


Στα καταστήματά μας:

Αν μένεις στo Ηράκλειο Κρήτης, θα χαρούμε πολύ να σε γνωρίσουμε από κοντά και να σε βοηθήσουμε να επιλέξεις τα προϊόντα που αναζητάς, στο κατάστημα μας: Βασιλείου Σμπώκου 80  (Δευτέρα-Τετάρτη: 09.00-14.00, Τρίτη-Πέμπτη-Παρασκευή: 09.00-14.00 και 17.30-20.30 και Σάββατο: 09:00-15:00).

Σε πόσο καιρό θα παραλάβω την παραγγελία μου;


Για παραγγελίες εντός Κρήτης είναι 2-4 εργάσιμες ημέρες και για την υπόλοιπη Ελλάδα είναι 4-7 εργάσιμες ημέρες.
Εξαιρούνται τα εμπορεύματα που είναι κατόπιν παραγγελίας των οποίων η παράδοση μπορεί να φτάσει και τις 30 εργάσιμες ημέρες.

Τα στοιχεία μου είναι ασφαλή;

Ναι, πραγματοποιώντας αγορές από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα τα προσωπικά σας δεδομένα είναι απολύτως ασφαλή. Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε πολύ ανατρέξτε στην ενότητα Προσωπικά Δεδομένα.

Εαν απουσιάζω κατά την παράδοση της παραγγελίας μου;

Η συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρεία είναι η Speedex.Αν για κάποιο λόγο απουσιάζεται απο τον τόπο παράδοσης η εταιρεία κούριερ θα επικοινωνήσει μαζί σας για την εκ νέου παράδοση του δέματος.

Που βρίσκεται το φυσικό σας κατάστημα;

Το φυσικό μας κατάστημα βρίσκεται στο Ηράκλειο Κρήτης, Β.Σμπώκου 80 ,71305.

Μπορώ να παραγγείλωκαι να παραλάβω απο το φυσικό κατάστημα σας;

Εάν είστε στην πόλη του Ηρακλείου Κρήτης μπορείτε να γράψετε ως σχόλιο στην παραγγελίας σας , παραλαβή από το φυσικό κατάστημα,  με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να δεσμεύσετέ το αγαπημένο σας προιόν.


Εγγραφή λογαριασμού

Έχετε ήδη λογαριασμό?
Σύνδεση ή Επαναφορά Κωδικού