Η Μαγεία του Ωκεανού σε Κρέμ-Μπλέ Μικρή Ταπετσαρία

51,00 €
Διαθέσιμο από 25 έως 30 ημέρες

Ταπετσαρία τοίχου για παιδικό δωμάτιο.

Για την παραγγελία του προϊόντος απαιτείται 50% προκαταβολή
Ποσότητα
Κατόπιν παραγγελίας

Ιστορίες από τη θάλασσα.
Αυτό είναι το όνομα της νέας μας συλλογής. Γιατί ποιος δεν αγαπά τον Jack Sparrow;
Λοιπόν, ποιος δεν θα ήθελε να βρει έναν θησαυρό, να ανακαλύψει ένα άγνωστο νησί ή να δει μια πραγματική Γοργόνα; Ποιος δεν θα ήθελε να ταξιδέψει σαν τον Οδυσσέα ή να γίνει ένας από τους χαρακτήρες των μυθιστορημάτων του Julius Verne; Σε αυτό το θέμα, η ηλικία είναι ίσως το λιγότερο σημαντικό. Αυτό που συμβαίνει στο μυαλό μας έχει σημασία! Η φαντασία μας έχει σημασία, περιπέτεια!
Ο σχεδιασμός της ταπετσαρίας Μαγικός Ωκεανός είναι εδώ και πολύ καιρό στο μυαλό μας. Πάντα θέλαμε να δημιουργήσουμε μια εξαιρετικά λεπτή θαλάσσια ταπετσαρία. Και εδώ είναι όλα όσα προσφέρει ο ωκεανός με υπέροχο και ευαίσθητο τρόπο. Τα ψάρια αιωρούνται απαλά γύρω από τα περιέλιτα φυτά με μια καταπληκτική μέδουσα κοντά. Και όλα αυτά σε κίνηση, ακόμα σε κίνηση .. Αλλά αργά, ήρεμα και ομαλά ... Ένα όμορφο σχέδιο που ταιριάζει σε κάθε τύπο επίπλων και εσωτερικού στυλ. Τόσο για το γαλλικό στυλ όσο και για το ακατέργαστο ξύλο. Λεπτή, ευγενική και όπως θα λέγαμε αυτή η έγχρωμη έκδοση, απλώς κρεμώδης.

ΤΕΧΝΙΚΑ:

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Οι ταπετσαρίες Magic Ocean διατίθενται συχνότερα σε δύο παραλλαγές: ΜΕΓΑΛΟ και ΜΙΚΡΟ. Το ίδιο μοτίβο είναι σε δύο διαφορετικά μεγέθη.
Οι μικρές ταπετσαρίες έχουν ρίγες πλάτους 50 εκατοστών και το σχέδιο με κλίμακα είναι αρκετά μικρό.
Οι ΜΕΓΑΛΕΣ ταπετσαρίες είναι ταπετσαρίες που παρασκευάζονται σε ρίγες 100 εκατοστών και το μοτίβο είναι ΔΥΟ ΔΕΥΤΕΡΟ όσο στη μικρή έκδοση. Για σύγκριση, τα μεμονωμένα στοιχεία έχουν τέτοιες διαστάσεις:

μέδουσες:σε ΜΙΚΡΗ ταπετσαρία - περίπου. 19 εκ, σε ΜΕΓΑΛΗ ταπετσαρία - περίπου. 38 εκ
ψάρια: στην ταπετσαρία ΜΙΚΡΟ - περίπου 10 εκ, σε ΜΕΓΑΛΗ ταπετσαρία περίπου 20 εκ.

Τα γραφικά σχεδιάζονται με ένα ειδικό φίλτρο που τους δίνει μια ελαφριά πινελιά vintage. Αυτό σημαίνει ότι τα χρώματα και οι αντιθέσεις δεν είναι πολύ δυνατές.
Η ταπετσαρία χωρίζεται σε ρίγες:
Ύψος: 280 εκ.
Πλάτος: 50 εκ.
Η τιμή ισχύει για μία λωρίδα.
Αυτές οι ρίγες θα ταιριάζουν σε κάθε επίπεδο επίπεδο καθώς υπάρχει επιπλέον 20 εκ. μήκος ώστε να μπορείτε να κόψετε στο ύψος του τοίχου σας. Η παραγγελία ταπετσαριών σε ρίγες είναι ταχύτερη και απλούστερη. Απλά μετρήστε τον τοίχο και παραγγείλετε τον αριθμό των λωρίδων που χρειάζεστε. Δεν θα χρειαστείτε πια εκτεταμένες επαγγελματικές διαβουλεύσεις. Εδώ δεν μπορείς να κάνεις λάθος.
Οι στενές λωρίδες ταπετσαρίας εγγυώνται ότι η ταπετσαρία θα ταιριάζει σχεδόν τέλεια στο πλάτος του τοίχου. Επιπλέον, το επαναλαμβανόμενο μοτίβο, όπου κάθε μία από τις ρίγες μοιάζει ίδια, επιτρέπει στα στοιχεία του μοτίβου να τακτοποιούνται άψογα στον τοίχο μόλις κολλήσουμε την ταπετσαρία ξεκινώντας από την οροφή. Χάρη σε αυτό, υπάρχει πολύ λίγο πλεόνασμα υλικού.

Τεχνικές λεπτομέρειες:

Παράγουμε τις ταπετσαρίες μας σε ένα ειδικό υλικό που ψάχναμε στην αγορά για πολύ καιρό. Είναι ένα εκλεπτυσμένο χαρτί που αναπαράγει υπέροχα χρώματα. Είναι ανθεκτικό, ματ και ασπρόμαυρο. Το υλικό είναι πιστοποιημένο άφλεκτο και πληροί όλες τις απαιτήσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Το χαρτί δεν είναι αυτοκόλλητο, επομένως σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε κόλλα χωρίς διαλύτες για να το εφαρμόσετε. Συνιστούμε ιδιαίτερα την κόλλα Flugger 377 (αυτή δεν είναι διαφήμιση, χρησιμοποιούμε πάντα αυτό το προϊόν στο στούντιο μας για να εφαρμόσουμε ταπετσαρία, εξ ου και η πρόταση).

Χαρακτηριστικά

Κατηγορία
Παιδικές Ταπετσαρίες
Για ποιον;
Για αγόρι
Για κορίτσι
Σχέδιο
Με θάλασσα

Εγγραφή λογαριασμού

Έχετε ήδη λογαριασμό?
Σύνδεση ή Επαναφορά Κωδικού