Ταπετσαρία Τοίχου-Χάρτης Πολύχρωμος Ιστορίες απο την Θάλασσα

102,00 €
Διαθέσιμο από 25 έως 30 ημέρες

Ταπετσαρία τοίχου για παιδικό δωμάτιο.

Για την παραγγελία του προϊόντος απαιτείται 50% προκαταβολή
Ποσότητα
Κατόπιν παραγγελίας

Ιστορίες από τη θάλασσα.
Αυτό είναι το όνομα της νέας μας συλλογής. Γιατί ποιος δεν αγαπά τον Jack Sparrow; Λοιπόν, ποιος δεν θα ήθελε να βρει έναν θησαυρό, να ανακαλύψει ένα άγνωστο νησί ή να δει μια πραγματική Γοργόνα; Ποιος δεν θα ήθελε να ταξιδέψει σαν τον Οδυσσέα ή να γίνει ένας από τους χαρακτήρες των μυθιστορημάτων του Julius Verne; Σε αυτό το θέμα, η ηλικία είναι ίσως το λιγότερο σημαντικό. Αυτό που συμβαίνει στο μυαλό μας έχει σημασία! Η φαντασία μας έχει σημασία, περιπέτεια!
Τα πολύχρωμα ψάρια είναι μια προσθήκη στο δωμάτιο, κάτι που θα το αναζωογονήσει και θα το κάνει πιο πολύχρωμο και χαρούμενο. Εμπνευστήκαμε από μερικές παλιές εικονογραφήσεις βιβλίων που αγοράσαμε… στη Σικελία. Απεικονίσεις από στιγμές που οι άνθρωποι ανακάλυψαν νέα εδάφη και εκείνα τα ανεξερεύνητα μέρη του κόσμου πρέπει να τους φαινόταν γεμάτα παράξενα πλάσματα και θησαυρούς. Έτσι είναι ο χάρτης που δημιουργήσαμε. Έχουμε ελέφαντες, χταπόδια, νησιά με ηφαίστεια, φρούρια και φοίνικες.
Και ακόμη και ένα μέρος του θαλασσόκοσμου χάθηκε… Αυτός ο χάρτης είναι μια τέλεια πηγή μιας βραδινής ιστορίας για έναν μικρό ταξιδιώτη και κατακτητή. Ένα πράγμα είναι σίγουρο, τα όνειρα θα είναι πιο πολύχρωμα.

ΤΕΧΝΙΚΑ:

ΧΡΩΜΑΤΑ: Ο χάρτης είναι σε ζεστούς τόνους μπεζ και κίτρινες αποχρώσεις. Όλα τα μπλε στοιχεία έχουν ελαφρώς αμυδρό ώστε να μην υπάρχουν έντονες αντιθέσεις στον χάρτη.
ΦΙΛΤΡΟ VINTAGE: Η ταπετσαρία σχεδιάζεται με ένα λεπτό φίλτρο που δημιουργεί ομοιότητα με μια παλιά κάρτα ή έναν παλιό χάρτη.
Η ταπετσαρία χωρίζεται σε ρίγες:
Ύψος: 280 εκ.
Πλάτος: 100 εκ.
Η τιμή ισχύει για μία λωρίδα.
Αυτές οι ρίγες θα ταιριάζουν σε κάθε επίπεδο επίπεδο καθώς υπάρχει επιπλέον 20 εκ. μήκος ώστε να μπορείτε να κόψετε στο ύψος του τοίχου σας. Η παραγγελία ταπετσαριών σε ρίγες είναι ταχύτερη και απλούστερη. Απλά μετρήστε τον τοίχο και παραγγείλετε τον αριθμό των λωρίδων που χρειάζεστε. Δεν θα χρειαστείτε πια εκτεταμένες επαγγελματικές διαβουλεύσεις. Εδώ δεν μπορείς να κάνεις λάθος.
Οι στενές λωρίδες ταπετσαρίας εγγυώνται ότι η ταπετσαρία θα ταιριάζει σχεδόν τέλεια στο πλάτος του τοίχου. Επιπλέον, το επαναλαμβανόμενο μοτίβο, όπου κάθε μία από τις ρίγες μοιάζει ίδια, επιτρέπει στα στοιχεία του μοτίβου να τακτοποιούνται άψογα στον τοίχο μόλις κολλήσουμε την ταπετσαρία ξεκινώντας από την οροφή. Χάρη σε αυτό, υπάρχει πολύ λίγο πλεόνασμα υλικού.

Τεχνικές λεπτομέρειες:

Παράγουμε τις ταπετσαρίες μας σε ένα ειδικό υλικό που ψάχναμε στην αγορά για πολύ καιρό. Είναι ένα εκλεπτυσμένο χαρτί που αναπαράγει υπέροχα χρώματα. Είναι ανθεκτικό, ματ και ασπρόμαυρο. Το υλικό είναι πιστοποιημένο άφλεκτο και πληροί όλες τις απαιτήσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Το χαρτί δεν είναι αυτοκόλλητο, επομένως σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε κόλλα χωρίς διαλύτες για να το εφαρμόσετε. Συνιστούμε ιδιαίτερα την κόλλα Flugger 377 (αυτή δεν είναι διαφήμιση, χρησιμοποιούμε πάντα αυτό το προϊόν στο στούντιο μας για να εφαρμόσουμε ταπετσαρία, εξ ου και η πρόταση).

Χαρακτηριστικά

Κατηγορία
Παιδικές Ταπετσαρίες
Για ποιον;
Για αγόρι
Σχέδιο
Με θάλασσα

Εγγραφή λογαριασμού

Έχετε ήδη λογαριασμό?
Σύνδεση ή Επαναφορά Κωδικού