Ταπετσαρία Τοίχου-Μαύρα και Άσπρα Ψαράκια

51,00 €
Διαθέσιμο από 25 έως 30 ημέρες

Ταπετσαρία για παιδικό δωμάτιο.

Για την παραγγελία του προϊόντος απαιτείται 50% προκαταβολή
Ποσότητα
Κατόπιν παραγγελίας

Ιστορίες από τη θάλασσα.
Αυτό είναι το όνομα της νέας μας συλλογής. Γιατί ποιος δεν αγαπά τον Jack Sparrow;
Λοιπόν, ποιος δεν θα ήθελε να βρει έναν θησαυρό, να ανακαλύψει ένα άγνωστο νησί ή να δει μια πραγματική Γοργόνα; Ποιος δεν θα ήθελε να ταξιδέψει σαν τον Οδυσσέα ή να γίνει ένας από τους χαρακτήρες των μυθιστορημάτων του Julius Verne; Σε αυτό το θέμα, η ηλικία είναι ίσως το λιγότερο σημαντικό. Αυτό που συμβαίνει στο μυαλό μας έχει σημασία! Η φαντασία μας έχει σημασία, περιπέτεια!
Η ταπετσαρία Ψαράκια είναι ένα από τα πιο ευαίσθητα μοτίβα αυτής της συλλογής. Ιδανικό για κάποιον που δεν θέλει να κατακλύσει το δωμάτιο, αλλά μόνο για να δημιουργήσει έναν θαλάσσιο χαρακτήρα σε αυτό. Αυτή η παραλλαγή είναι πιο ήρεμη από την άλλη διαθέσιμη με αυτό το μοτίβο - Πολύχρωμα Ψαράκια. Λειτουργεί τέλεια στο δωμάτιο των μεγαλύτερων παιδιών (εάν τα παιδιά πέντε ετών μπορούν να ονομαστούν μεγαλύτερα) ή σε δωμάτια μωρών όπου οι γονείς προτιμούν λεπτές αποχρώσεις και γκρι αντί παστέλ.

ΤΕΧΝΙΚΑ:

Τα στοιχεία στην ταπετσαρία είναι μικρά, π.χ. Οι κλίμακες έχουν ύψος 15 εκ. και τα υπόλοιπα ψάρια δεν υπερβαίνουν τα 10 εκ. σε ύψος. Τα γραφικά σχεδιάζονται με ένα ειδικό εφέ που προσθέτει κάποια αίσθηση vintage. Αυτό σημαίνει ότι τα χρώματα και οι αντιθέσεις δεν είναι πολύ δυνατές.
Η ταπετσαρία χωρίζεται σε ρίγες:
Ύψος: 280 εκ.
Πλάτος: 50 εκ.
Η τιμή ισχύει για μία λωρίδα.
Αυτές οι ρίγες θα ταιριάζουν σε κάθε επίπεδο επίπεδο καθώς υπάρχει επιπλέον 20 εκ. μήκος ώστε να μπορείτε να κόψετε στο ύψος του τοίχου σας. Η παραγγελία ταπετσαριών σε ρίγες είναι ταχύτερη και απλούστερη. Απλά μετρήστε τον τοίχο και παραγγείλετε τον αριθμό των λωρίδων που χρειάζεστε. Δεν θα χρειαστείτε πια εκτεταμένες επαγγελματικές διαβουλεύσεις. Εδώ δεν μπορείς να κάνεις λάθος.
Οι στενές λωρίδες ταπετσαρίας εγγυώνται ότι η ταπετσαρία θα ταιριάζει σχεδόν τέλεια στο πλάτος του τοίχου. Επιπλέον, το επαναλαμβανόμενο μοτίβο, όπου κάθε μία από τις ρίγες μοιάζει ίδια, επιτρέπει στα στοιχεία του μοτίβου να τακτοποιούνται άψογα στον τοίχο μόλις κολλήσουμε την ταπετσαρία ξεκινώντας από την οροφή. Χάρη σε αυτό, υπάρχει πολύ λίγο πλεόνασμα υλικού.

Τεχνικές λεπτομέρειες:

Παράγουμε τις ταπετσαρίες μας σε ένα ειδικό υλικό που ψάχναμε στην αγορά για πολύ καιρό. Είναι ένα εκλεπτυσμένο χαρτί που αναπαράγει υπέροχα χρώματα. Είναι ανθεκτικό, ματ και ασπρόμαυρο. Το υλικό είναι πιστοποιημένο άφλεκτο και πληροί όλες τις απαιτήσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Το χαρτί δεν είναι αυτοκόλλητο, επομένως σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε κόλλα χωρίς διαλύτες για να το εφαρμόσετε. Συνιστούμε ιδιαίτερα την κόλλα Flugger 377 (αυτή δεν είναι διαφήμιση, χρησιμοποιούμε πάντα αυτό το προϊόν στο στούντιο μας για να εφαρμόσουμε ταπετσαρία, εξ ου και η πρόταση).

Χαρακτηριστικά

Κατηγορία
Παιδικές Ταπετσαρίες
Για ποιον;
Για κορίτσι
Σχέδιο
Με θάλασσα

Εγγραφή λογαριασμού

Έχετε ήδη λογαριασμό?
Σύνδεση ή Επαναφορά Κωδικού