Ταπετσαρία Τοίχου-Λευκός Κόσμος Κάτω απο το Νερό

102,00 €
Διαθέσιμο από 25 έως 30 ημέρες

Ταπετσαρία τοίχου για παιδικό δωμάτιο.

Για την παραγγελία του προϊόντος απαιτείται 50% προκαταβολή
Ποσότητα
Κατόπιν παραγγελίας

Ιστορίες από τη θάλασσα.
Αυτό είναι το όνομα της νέας μας συλλογής. Γιατί ποιος δεν αγαπά τον Jack Sparrow;
Λοιπόν, ποιος δεν θα ήθελε να βρει έναν θησαυρό, να ανακαλύψει ένα άγνωστο νησί ή να δει μια πραγματική γοργόνα; Ποιος δεν θα ήθελε να ταξιδέψει σαν τον Οδυσσέα ή να γίνει ένας από τους χαρακτήρες των μυθιστορημάτων του Julius Verne; Σε αυτό το θέμα, η ηλικία είναι ίσως το λιγότερο σημαντικό. Αυτό που συμβαίνει στο μυαλό μας έχει σημασία! Η φαντασία μας έχει σημασία, περιπέτεια!
Η Ταπετσαρία Κάτω απο το Νερό είναι πραγματική τρέλα. Η τρέλα του τι συμβαίνει στη βαθιά θάλασσα όπου ζουν εντυπωσιακές μέδουσες, χταπόδια, υδρόβια και υποβρύχια φυτά. Το μόνο που λείπει είναι ένα υποβρύχιο και χρειάζονται λίγο καπετάνιο ή επιστήμονας για το σκάφος. Και αυτή η ταπετσαρία είναι για όλα τα μικρά!
Η ταπετσαρία έχει δύο έγχρωμες εκδόσεις του φόντου, γκρι και λευκό. Γκρι φανταστική αντίθεση με ένα ανοιχτό δωμάτιο με λευκά ή ανοιχτόχρωμα έπιπλα. Η ταπετσαρία με λευκό φόντο έχει ισχυρότερη αντίθεση μεταξύ στοιχείων και φόντου. Από την άλλη πλευρά, ολόκληρη η σύνθεση είναι πιο φωτεινή και γι 'αυτό θα είναι ιδανική για μικρούς τοίχους και μικρά δωμάτια. Τα γραφικά σχεδιάζονται με ένα ειδικό φίλτρο που τους δίνει λίγο vintage άγγιγμα. Αυτό σημαίνει ότι τα χρώματα και οι αντιθέσεις δεν είναι πολύ δυνατές.

ΤΕΧΝΙΚΑ:

Ύψος: 280 εκ.
Πλάτος: 100 εκ.
Η τιμή ισχύει για μία λωρίδα.
Αυτές οι ρίγες θα ταιριάζουν σε κάθε επίπεδο επίπεδο καθώς υπάρχει επιπλέον 20 εκ. μήκος ώστε να μπορείτε να κόψετε στο ύψος του τοίχου σας. Η παραγγελία ταπετσαριών σε ρίγες είναι ταχύτερη και απλούστερη. Απλά μετρήστε τον τοίχο και παραγγείλετε τον αριθμό των λωρίδων που χρειάζεστε. Δεν θα χρειαστείτε πια εκτεταμένες επαγγελματικές διαβουλεύσεις. Εδώ δεν μπορείς να κάνεις λάθος.
Οι στενές λωρίδες ταπετσαρίας εγγυώνται ότι η ταπετσαρία θα ταιριάζει σχεδόν τέλεια στο πλάτος του τοίχου. Επιπλέον, το επαναλαμβανόμενο μοτίβο, όπου κάθε μία από τις ρίγες μοιάζει ίδια, επιτρέπει στα στοιχεία του μοτίβου να τακτοποιούνται άψογα στον τοίχο μόλις κολλήσουμε την ταπετσαρία ξεκινώντας από την οροφή. Χάρη σε αυτό, υπάρχει πολύ λίγο πλεόνασμα υλικού.

Τεχνικές λεπτομέρειες:

Παράγουμε τις ταπετσαρίες μας σε ένα ειδικό υλικό που ψάχναμε στην αγορά για πολύ καιρό. Είναι ένα εκλεπτυσμένο χαρτί που αναπαράγει υπέροχα χρώματα. Είναι ανθεκτικό, ματ και ασπρόμαυρο. Το υλικό είναι πιστοποιημένο άφλεκτο και πληροί όλες τις απαιτήσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Το χαρτί δεν είναι αυτοκόλλητο, επομένως σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε κόλλα χωρίς διαλύτες για να το εφαρμόσετε. Συνιστούμε ιδιαίτερα την κόλλα Flugger 377 (αυτή δεν είναι διαφήμιση, χρησιμοποιούμε πάντα αυτό το προϊόν στο στούντιο μας για να εφαρμόσουμε ταπετσαρία, εξ ου και η πρόταση).

Χαρακτηριστικά

Κατηγορία
Παιδικές Ταπετσαρίες
Για ποιον;
Για κορίτσι
Σχέδιο
Με θάλασσα

Εγγραφή λογαριασμού

Έχετε ήδη λογαριασμό?
Σύνδεση ή Επαναφορά Κωδικού