Ταπετσαρία Τοίχου-Ανάμεσα σε Coffe Παραδεισένια Δέντρα

102,00 €
Διαθέσιμο από 25 έως 30 ημέρες

Ταπετσαρία τοίχου για παιδικό δωμάτιο.

Για την παραγγελία του προϊόντος απαιτείται 50% προκαταβολή
Ποσότητα
Κατόπιν παραγγελίας

Η συλλογή Παράδεισος μας είναι ένα αντίδοτο για όσους δεν συμφωνούν με τη θαμπό. Αυτές είναι ταπετσαρίες και αυτοκόλλητα που θα δημιουργήσουν αυτήν τη μαγική, βοτανική, πολύ ζεστή και παραμυθένια ατμόσφαιρα στο δωμάτιό σας. Αυτές είναι ταπετσαρίες που θα γεμίσουν υπέροχα τον τοίχο.
Τα μοτίβα της συλλογής Παράδεισος ακολουθούν την τελευταία τάση διακόσμησης όπου οι τοίχοι δεν εξυπηρετούν πλέον μόνο την πρακτική του λειτουργία, αλλά μπορούν να υπαγορεύσουν τον χαρακτήρα του δωματίου. Σημαίνει ισχυρότερα χρώματα, πιο έντονα μοτίβα και τη μέγιστη κλίμακα ενώ εξακολουθεί να περιβάλλεται από τη φύση. Τι είναι πιο όμορφο και φυσικό από τη φύση;
Η ταπετσαρία Παραδειένια Δέντρα θα είναι μια εξαιρετική προσθήκη είτε στο δωμάτιο ενός κοριτσιού είτε μιας κυρίας, καθώς προσπαθήσαμε να κάνουμε αυτό το συγκεκριμένο μοτίβο ουδέτερο. Χάρη σε αυτό, θα ταιριάξει τέλεια τόσο για το δωμάτιο ενός μωρού με ένα λίκνο όσο και για ένα δωμάτιο εφήβων. Η μητέρα θα το αρέσει επίσης! Το καφέ χρώμα του φόντου θα προσθέσει τη ζεστασιά στο δωμάτιο. Το μοτίβο συνδυάζεται επίσης λίγο με το χρώμα του φόντου καθώς είναι ευαίσθητο και δεν ξεχωρίζει ούτε αντιπαραβάλλει υπερβολικά.

ΤΕΧΝΙΚΑ:

Η ταπετσαρία χωρίζεται σε ρίγες:
Ύψος: 280 εκ.
Πλάτος: 100 εκ.
Η τιμή ισχύει για μία λωρίδα.
Αυτές οι ρίγες θα ταιριάζουν σε κάθε επίπεδο επίπεδο καθώς υπάρχει επιπλέον 20 εκ. μήκος ώστε να μπορείτε να κόψετε στο ύψος του τοίχου σας. Η παραγγελία ταπετσαριών σε ρίγες είναι ταχύτερη και απλούστερη. Απλά μετρήστε τον τοίχο και παραγγείλετε τον αριθμό των λωρίδων που χρειάζεστε. Δεν θα χρειαστείτε πια εκτεταμένες επαγγελματικές διαβουλεύσεις. Εδώ δεν μπορείς να κάνεις λάθος.
Οι στενές λωρίδες ταπετσαρίας εγγυώνται ότι η ταπετσαρία θα ταιριάζει σχεδόν τέλεια στο πλάτος του τοίχου. Επιπλέον, το επαναλαμβανόμενο μοτίβο, όπου κάθε μία από τις ρίγες μοιάζει ίδια, επιτρέπει στα στοιχεία του μοτίβου να τακτοποιούνται άψογα στον τοίχο μόλις κολλήσουμε την ταπετσαρία ξεκινώντας από την οροφή. Χάρη σε αυτό, υπάρχει πολύ λίγο πλεόνασμα υλικού.

Τεχνικές λεπτομέρειες:

Παράγουμε τις ταπετσαρίες μας σε ένα ειδικό υλικό που ψάχναμε στην αγορά για πολύ καιρό. Είναι ένα εκλεπτυσμένο χαρτί που αναπαράγει υπέροχα χρώματα. Είναι ανθεκτικό, ματ και ασπρόμαυρο. Το υλικό είναι πιστοποιημένο άφλεκτο και πληροί όλες τις απαιτήσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Το χαρτί δεν είναι αυτοκόλλητο, επομένως σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε κόλλα χωρίς διαλύτες για να το εφαρμόσετε. Συνιστούμε ιδιαίτερα την κόλλα Flugger 377 (αυτή δεν είναι διαφήμιση, χρησιμοποιούμε πάντα αυτό το προϊόν στο στούντιο μας για να εφαρμόσουμε ταπετσαρία, εξ ου και η πρόταση).

Χαρακτηριστικά

Κατηγορία
Παιδικές Ταπετσαρίες
Για ποιον;
Για κορίτσι
Σχέδιο
Με λουλούδια
Με τον παράδεισο

Εγγραφή λογαριασμού

Έχετε ήδη λογαριασμό?
Σύνδεση ή Επαναφορά Κωδικού