Ταπετσαρία Τοίχου-Τροπικοί Παπαγάλοι

51,00 €
Διαθέσιμο από 25 έως 30 ημέρες

Ταπετσαρία τοίχου για παιδικό δωμάτιο.

Για την παραγγελία του προϊόντος απαιτείται 50% προκαταβολή
Ποσότητα
Κατόπιν παραγγελίας

Το μοτίβο Παράδεισος ζωγράφισε η Kasia GS Εκπληκτικά πράσινα φύλλα Monstera με παπαγάλους και λουλούδια. Ιδανικό όχι μόνο για ένα παιδικό δωμάτιο αλλά και για άλλα δωμάτια, όπως μια αίθουσα ή το μπάνιο.

ΤΕΧΝΙΚΑ:

Ταπετσαρία χωρίζεται σε ρίγες.
Ύψος: 280 εκ.
Πλάτος: 50 εκ.
Η τιμή ισχύει για μία λωρίδα.
Αυτές οι λωρίδες θα ταιριάζουν σε κάθε επίπεδο επίπεδο, καθώς υπάρχει αυτό το επιπλέον μήκος 20 εκ, ώστε να μπορείτε να κόψετε στο ύψος του τοίχου σας. Η παραγγελία ριγέ ταπετσαρίας είναι ταχύτερη και ευκολότερη.
Οι στενές λωρίδες ταπετσαρίας εγγυώνται ότι η ταπετσαρία θα ταιριάζει σχεδόν στο πλάτος των τοίχων. Και το κυλιόμενο μοτίβο - κάθε μία από τις ρίγες μοιάζει ίδια - κάνει τα στοιχεία του επιλεγμένου μοτίβου να εμφανίζονται στον τοίχο, αν κολλήσουμε την ταπετσαρία από την οροφή (φυσικά, στον τοίχο χωρίς κλίσεις). Χάρη σε αυτό, υπάρχει πολύ λίγο επιπλέον υλικό.

Τεχνικές λεπτομέρειες:

Παράγουμε τις ταπετσαρίες μας σε ένα ειδικό υλικό που ψάχναμε στην αγορά για πολύ καιρό. Είναι ένα εκλεπτυσμένο χαρτί που αναπαράγει υπέροχα χρώματα. Είναι ανθεκτικό, ματ και ασπρόμαυρο. Το υλικό είναι πιστοποιημένο άφλεκτο και πληροί όλες τις απαιτήσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Το χαρτί δεν είναι αυτοκόλλητο, επομένως σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε κόλλα χωρίς διαλύτες για να το εφαρμόσετε. Συνιστούμε ιδιαίτερα την κόλλα Flugger 377 (αυτή δεν είναι διαφήμιση, χρησιμοποιούμε πάντα αυτό το προϊόν στο στούντιο μας για να εφαρμόσουμε ταπετσαρία, εξ ου και η πρόταση).

Χαρακτηριστικά

Κατηγορία
Παιδικές Ταπετσαρίες
Για ποιον;
Για κορίτσι
Σχέδιο
Με λουλούδια
Με τον παράδεισο

Εγγραφή λογαριασμού

Έχετε ήδη λογαριασμό?
Σύνδεση ή Επαναφορά Κωδικού