Ταπετσαρία Τοίχου-Μαγικοί Πλανήτες

102,00 €
Διαθέσιμο από 25 έως 30 ημέρες

Ταπετσαρία τοίχου για παιδικό δωμάτιο.

Για την παραγγελία του προϊόντος απαιτείται 50% προκαταβολή
Ποσότητα
Κατόπιν παραγγελίας

Έχουμε το σετ αυτοκόλλητων Ο Παράδεισος του Γαλιλαίου και τώρα ταπετσαρία των Πλανητών. Φυσικά, δεν μπορούσαμε να χωρέσουμε όλους τους πλανήτες στο μοτίβο, αλλά υπάρχουν ακόμα αρκετοί από αυτούς για να ανακαλύψουν και να μάθουν τα ονόματά τους: τον πλανήτη της γιαγιάς, του παππού, του Νικολάου ή του… Γαλιλαίου. Δεν θέλαμε να σχεδιάσουμε αυτήν την ταπετσαρία σε πολύ σκούρα χρώματα σε έναν πραγματικό κοσμικό ουρανό, παρόλο που έχουμε και μια τέτοια έκδοση με επιπλέον πυραύλους και δορυφόρους. Αυτή η έκδοση ωστόσο είναι λεπτή και είναι για όλους όσους αγαπούν το παστέλ και το ανέμελο χρώμα του ουρανού.

ΤΕΧΝΙΚΑ:

Μέγεθος τηλεσκοπίου Galileo: 20 εκ. x 26 εκ.
Μέγεθος πλανήτη: από 11 έως 23 εκ.
Χρώμα ουρανού: ανοιχτό μπλε, πέφτει σε γκρι, παστέλ, μεσαίο φως

Η ταπετσαρία χωρίζεται σε ρίγες:
Ύψος: 280 εκ.
Πλάτος: 100 εκ.
Η τιμή ισχύει για μία λωρίδα.
Αυτές οι λωρίδες θα ταιριάζουν σε κάθε επίπεδο επίπεδο καθώς υπάρχει αυτό το επιπλέον μήκος 20 εκ, ώστε να μπορείτε να κόψετε στο ύψος του τοίχου σας. Η παραγγελία ταπετσαριών σε ρίγες είναι ταχύτερη και απλούστερη. Απλά μετρήστε τον τοίχο και παραγγείλετε τον αριθμό των λωρίδων που χρειάζεστε. Δεν θα χρειαστείτε πια εκτεταμένες επαγγελματικές διαβουλεύσεις. Εδώ δεν μπορείς να κάνεις λάθος.
Οι στενές λωρίδες ταπετσαρίας εγγυώνται ότι η ταπετσαρία θα ταιριάζει σχεδόν τέλεια στο πλάτος του τοίχου. Επιπλέον, το επαναλαμβανόμενο μοτίβο, όπου κάθε μία από τις ρίγες μοιάζει ίδια, επιτρέπει στα στοιχεία του μοτίβου να τακτοποιούνται άψογα στον τοίχο μόλις κολλήσουμε την ταπετσαρία ξεκινώντας από την οροφή. Χάρη σε αυτό, υπάρχει πολύ λίγο πλεόνασμα υλικού.

Τεχνικές λεπτομέρειες:

Παράγουμε τις ταπετσαρίες μας σε ένα ειδικό υλικό που ψάχναμε στην αγορά για πολύ καιρό. Είναι ένα εκλεπτυσμένο χαρτί που αναπαράγει υπέροχα χρώματα. Είναι ανθεκτικό, ματ και ασπρόμαυρο. Το υλικό είναι πιστοποιημένο άφλεκτο και πληροί όλες τις απαιτήσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Το χαρτί δεν είναι αυτοκόλλητο, επομένως σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε κόλλα χωρίς διαλύτες για να το εφαρμόσετε. Συνιστούμε ιδιαίτερα την κόλλα Flugger 377 (αυτή δεν είναι διαφήμιση, χρησιμοποιούμε πάντα αυτό το προϊόν στο στούντιο μας για να εφαρμόσουμε ταπετσαρία, εξ ου και η πρόταση).

Χαρακτηριστικά

Κατηγορία
Παιδικές Ταπετσαρίες
Για ποιον;
Για αγόρι
Σχέδιο
Με μαγεία

Εγγραφή λογαριασμού

Έχετε ήδη λογαριασμό?
Σύνδεση ή Επαναφορά Κωδικού