Ταπετσαρία Τοίχου-Ροζ Μαγικοί Κύκνοι

102,00 €
Διαθέσιμο από 25 έως 30 ημέρες

Ταπετσαρία τοίχου για παιδικό δωμάτιο.

Για την παραγγελία του προϊόντος απαιτείται 50% προκαταβολή
Ποσότητα
Κατόπιν παραγγελίας

Μπορούμε εύκολα να απεικονίσουμε αυτούς τους κύκνους σε ένα ζεστό ροζ φόντο με σκιερό σολομό είτε σε ένα δωμάτιο κοριτσιού με λευκά έπιπλα ή σε ένα δωμάτιο με ξύλινα έπιπλα και ευαίσθητα υλικά όπως λινό ή βαμμένο βαμβάκι. Επιπλέον, ψάθινα αξεσουάρ. Θα φαίνονται υπέροχα πάνω από ένα λίκνο, παραδεισένιο!

ΤΕΧΝΙΚΑ:

Μέγεθος κύκνου:περίπου. 25-30 εκ. πλάτος
Χρώμα ουρανού: ζεστό ροζ

Η ταπετσαρία χωρίζεται σε ρίγες:
Ύψος: 280 εκ.
Πλάτος: 100 εκ.
Η τιμή ισχύει για μία λωρίδα. Αυτές είναι ρίγες που ταιριάζουν σε κάθε επίπεδο επίπεδο, έχουμε μέγιστο απόβλητο ύψους 20 εκ. Η παραγγελία ταπετσαριών σε ρίγες είναι ταχύτερη και απλούστερη. Απλά μετρήστε τον τοίχο και παραγγείλετε τον αριθμό των λωρίδων που χρειάζεστε. Δεν θα χρειαστείτε πια εκτεταμένες επαγγελματικές διαβουλεύσεις. Εδώ δεν μπορείς να κάνεις λάθος.
Οι στενές λωρίδες ταπετσαρίας εγγυώνται ότι η ταπετσαρία θα ταιριάζει σχεδόν τέλεια στο πλάτος του τοίχου. Και το μοτίβο με βρόχο, κάθε ένας από τους ιμάντες μοιάζει πανομοιότυπος, τι κάνει τα στοιχεία μοτίβου τοποθετημένα ιδανικά στον τοίχο, αν κολλήσουμε την ταπετσαρία από την οροφή. Χάρη σε αυτό, υπάρχει πολύ λίγο πλεόνασμα υλικού.

Τεχνικές λεπτομέρειες:

Παράγουμε τις ταπετσαρίες μας σε ένα ειδικό υλικό που ψάχναμε στην αγορά για πολύ καιρό. Είναι ένα εκλεπτυσμένο χαρτί που αναπαράγει υπέροχα χρώματα. Είναι ανθεκτικό, ματ και ασπρόμαυρο. Το υλικό είναι πιστοποιημένο άφλεκτο και πληροί όλες τις απαιτήσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Το χαρτί δεν είναι αυτοκόλλητο, επομένως σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε κόλλα χωρίς διαλύτες για να το εφαρμόσετε. Συνιστούμε ιδιαίτερα την κόλλα Flugger 377 (αυτή δεν είναι διαφήμιση, χρησιμοποιούμε πάντα αυτό το προϊόν στο στούντιο μας για να εφαρμόσουμε ταπετσαρία, εξ ου και η πρόταση).

Χαρακτηριστικά

Κατηγορία
Παιδικές Ταπετσαρίες
Για ποιον;
Για αγόρι
Σχέδιο
Με μαγεία

Εγγραφή λογαριασμού

Έχετε ήδη λογαριασμό?
Σύνδεση ή Επαναφορά Κωδικού