Ταπετσαρία Τοίχου-Παραδεισένιος Παστέλ Κήπος

102,00 €
Διαθέσιμο από 25 έως 30 ημέρες

Ταπετσαρία τοίχου για παιδικό δωμάτιο.

πλάτος:  100 εκ. 2 φύλλα (50εκ. το κάθε ένα)
πλάτος: 150 εκ. 3 φύλλα (50εκ. το κάθε ένα)
πλάτος: 200 εκ. 4 φύλλα (50εκ. το κάθε ένα)
πλάτος: 250 εκ. 5 φύλλα (50εκ. το κάθε ένα)
πλάτος: 300 εκ. 6 φύλλα (50εκ. το κάθε ένα)
πλάτος: 350 εκ. 7 φύλλα (50εκ. το κάθε ένα)
πλάτος: 400 εκ. 8 φύλλα (50εκ. το κάθε ένα)
πλάτος: 450 εκ. 9 φύλλα (50εκ. το κάθε ένα)
πλάτος: 500 εκ. 10 φύλλα (50εκ. το κάθε ένα)
Για την παραγγελία του προϊόντος απαιτείται 50% προκαταβολή
Πλάτος
Ποσότητα
Κατόπιν παραγγελίας

Η συλλογή Παράδεισος είναι ενα αντίδοτο για αυτούς που δεν μπορούν να συμβιβαστούν με την νωθρότητα. Αυτές είναι ταπετσαρίες και αυτοκόλλητα που θα δημιουργήσουν αυτήν τη μαγική, βοτανική, πολύ ζεστή και παραμυθένια ατμόσφαιρα στο δωμάτιό σας και θα γεμίσουν όμορφα τον τοίχο.
Τα μοτίβα της συλλογής Παράδεισος ακολουθούν την τελευταία τάση διακόσμησης όπου οι τοίχοι δεν εξυπηρετούν πλέον μόνο την πρακτική του λειτουργία, αλλά μπορούν να υπαγορεύσουν τον χαρακτήρα του δωματίου. Σημαίνει ισχυρότερα χρώματα, πιο έντονα μοτίβα και τη μέγιστη κλίμακα ενώ εξακολουθεί να περιβάλλεται από τη φύση Τι είναι πιο όμορφο και φυσικό από τη φύση;
Η ταπετσαρία Paradise Garden Pastel είναι μια έκδοση για όλους όσους αγαπούν τα μεγάλα λουλούδια και το χρώμα του σολομού. Τα ανοιχτά λουλούδια, που μοιάζουν με παιώνιες, δίνουν το αποτέλεσμα της λιχουδιάς, ενώ τα χρώματα είναι ήπια, φωτεινά και εξαιρετικά κομψά. Τα ίδια τα λουλούδια τοποθετούνται ψηλά στην ταπετσαρία, έτσι ώστε να μην καλύπτονται από κατώτερα έπιπλα όπως στήθος ή συρταριέρα. Με αυτόν τον τρόπο, όλα τα πιο σημαντικά στοιχεία του μοτίβου (και φυσικά, τα ζουμερά λουλούδια) εμφανίζονται όμορφα.

Τα πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε για την ταπετσαρία μας:

Το σχέδιο χωρίζεται σε ρίγες πλάτους 50 εκ.
Ύψος δέντρων: 230 cm - 250 εκ! Το γρασίδι φτάνει τα 100 εκ. και τα λουλούδια τοποθετούνται σε 120 εκ. - 230 εκ. (Παρακαλώ, σημειώστε! Εάν έχετε έναν τοίχο μικρότερο από 280 εκ, αυτή η ταπετσαρία είναι προετοιμασμένη για αυτό · μπορείτε να κόψετε τα στοιχεία κατά 15 εκ. από το κάτω μέρος που θα κάνουν τα στοιχεία χαμηλότερα).

ώς να παραγγείλετε μια ταπετσαρία;

Αρχικά, μετρήστε το πλάτος του τοίχου. Στη συνέχεια, ρίξτε μια ματιά στο σχέδιο αναφοράς μας, όπου έχουμε οπτικοποιήσει πώς θα μοιάζει η ταπετσαρία σας κατά την παραγγελία, για παράδειγμα, 3 ή 6 πάνελ (3 πάνελ = 150 εκ. πλάτος, 6 πάνελ = 300 εκ.). Τέλος, παραγγείλετε όσα πάνελ χρειάζεστε για το μέγεθος του τοίχου σας. Η απεικόνιση δείχνει τη διάταξη σε έναν τοίχο με πλάτος 400 εκ. Εάν ο τοίχος σας είναι μακρύτερος, το μοτίβο θα επαναληφθεί ξανά από την 5η λωρίδα.

Πριν εφαρμόσετε την κολλημένη ταπετσαρία, δοκιμάστε να την τοποθετήσετε στον τοίχο για να δείτε πώς φαίνεται.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ - η πρώτη ταινία είναι κολλημένη με το ισχυρότερο ξεκινώντας από το κάτω μέρος. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι στο κάτω μέρος της ταπετσαρίας μπορείτε να δείτε το έδαφος από το οποίο προέρχονται τα λουλούδια. Αυτό σημαίνει ότι εάν έχουμε έναν τοίχο ύψους 260 εκ. και αρχίσουμε να κολλάμε την ταπετσαρία από την κορυφή, ίσως χρειαστεί να κόψουμε από το κάτω μέρος των 20εκ. στο τέλος της εφαρμογής για να ταιριάσουμε στον τοίχο. Αυτό θα σήμαινε την αποκοπή της εικόνας με παρτέρια. Ελπίζουμε να είναι κατανοητό τώρα γιατί είναι πάντα καλύτερο να κολλήσετε την πρώτη λωρίδα από το κάτω μέρος (δεν είναι δύσκολο!) Ή τουλάχιστον να την βάλετε πρώτα στον τοίχο και να ρυθμίσετε τα ύψη. Η μέθοδος έχει κατοχυρωθεί με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας από την Kasia "Bachor" Rostkowska.

ΤΕΧΝΙΚΑ:

Η ταπετσαρία χωρίζεται σε ρίγες:
Ύψος: 280 εκ.
Πλάτος: 50 εκ.
Η τιμή ισχύει για μία λωρίδα.
Αυτές οι λωρίδες θα ταιριάζουν σε κάθε επίπεδο επίπεδο, καθώς υπάρχει αυτό το επιπλέον μήκος 20 εκ, ώστε να μπορείτε να κόψετε στο ύψος του τοίχου σας. Η παραγγελία ταπετσαριών σε ρίγες είναι ταχύτερη και απλούστερη. Απλά μετρήστε τον τοίχο και παραγγείλετε τον αριθμό των λωρίδων που χρειάζεστε. Δεν θα χρειαστείτε πια εκτεταμένες επαγγελματικές διαβουλεύσεις. Εδώ δεν μπορείς να κάνεις λάθος.
Οι στενές λωρίδες ταπετσαρίας εγγυώνται ότι η ταπετσαρία θα ταιριάζει σχεδόν τέλεια στο πλάτος του τοίχου. Επιπλέον, το επαναλαμβανόμενο μοτίβο, όπου κάθε μία από τις ρίγες μοιάζει ίδια, επιτρέπει στα στοιχεία του μοτίβου να τακτοποιούνται άψογα στον τοίχο μόλις κολλήσουμε την ταπετσαρία ξεκινώντας από την οροφή. Χάρη σε αυτό, υπάρχει πολύ λίγο πλεόνασμα υλικού.

Τεχνικές λεπτομέρειες:

Παράγουμε τις ταπετσαρίες μας σε ένα ειδικό υλικό που ψάχναμε στην αγορά για πολύ καιρό. Είναι ένα εκλεπτυσμένο χαρτί που αναπαράγει υπέροχα χρώματα. Είναι ανθεκτικό, ματ και ασπρόμαυρο. Το υλικό είναι πιστοποιημένο άφλεκτο και πληροί όλες τις απαιτήσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Το χαρτί δεν είναι αυτοκόλλητο, επομένως σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε κόλλα χωρίς διαλύτες για να το εφαρμόσετε. Συνιστούμε ιδιαίτερα την κόλλα Flugger 377 (αυτή δεν είναι διαφήμιση, χρησιμοποιούμε πάντα αυτό το προϊόν στο στούντιο μας για να εφαρμόσουμε ταπετσαρία, εξ ου και η πρόταση).

Χαρακτηριστικά

Κατηγορία
Παιδικές Ταπετσαρίες
Για ποιον;
Για κορίτσι
Σχέδιο
Με λουλούδια

Εγγραφή λογαριασμού

Έχετε ήδη λογαριασμό?
Σύνδεση ή Επαναφορά Κωδικού