Ταπετσαρία Τοίχου-Καφέ Φθινοπωρινό Λιβάδι

102,00 €
25-30 εργάσιμες μέρες

Ταπετσαρία τοίχου για παιδικό δωμάτιο.

Ποσότητα
Κατόπιν παραγγελίας

Αυτή είναι η αγαπημένη ταπετσαρία της Sylwia. Όταν είδε αυτό το έργο της Kasia Goraj-Stróżyńska στο Instagram, αμέσως ρώτησε αν αυτό το μοτίβο προετοιμάστηκε ειδικά για εμάς γιατί αν όχι - πρέπει να το φέρουμε στο κατάστημα. Το κάναμε λοιπόν! Μια υπέροχη ταπετσαρία σε ζεστά χρώματα. Λεπτά λουλούδια που είναι το πιο αναγνωρίσιμο θέμα της Kasia. Μια υπέροχη επιλογή για ένα δωμάτιο κοριτσιού, ειδικά σε συνδυασμό με έπιπλα από λευκό μουσταρδί. Επίσης, ένας συνδυασμός φυσικών επίπλων με λευκό ή σε μέντα θόλο και αυτή η ταπετσαρία δεν θα ήταν λιγότερο επιτυχία! Λοιπόν, υπάρχουν πολλοί πιθανοί φοβεροί συνδυασμοί, επειδή αυτή η ταπετσαρία είναι τοσοοο ανοιχτή σε συνδυασμούς!

ΤΕΧΝΙΚΑ:

Η ταπετσαρία χωρίζεται σε ρίγες:
Ύψος: 280 εκ.
Πλάτος: 100 εκ.
Η τιμή ισχύει για μία λωρίδα.
Αυτές οι λωρίδες θα ταιριάζουν σε κάθε επίπεδο επίπεδο, καθώς υπάρχει αυτό το επιπλέον μήκος 20 εκ, ώστε να μπορείτε να κόψετε στο ύψος του τοίχου σας. Η παραγγελία ταπετσαριών σε ρίγες είναι ταχύτερη και απλούστερη. Απλά μετρήστε τον τοίχο και παραγγείλετε τον αριθμό των λωρίδων που χρειάζεστε. Δεν θα χρειαστείτε πια εκτεταμένες επαγγελματικές διαβουλεύσεις. Εδώ δεν μπορείς να κάνεις λάθος.
Οι στενές λωρίδες ταπετσαρίας εγγυώνται ότι η ταπετσαρία θα ταιριάζει σχεδόν τέλεια στο πλάτος του τοίχου. Επιπλέον, το επαναλαμβανόμενο μοτίβο, όπου κάθε μία από τις ρίγες μοιάζει ίδια, επιτρέπει στα στοιχεία του μοτίβου να τακτοποιούνται άψογα στον τοίχο μόλις κολλήσουμε την ταπετσαρία ξεκινώντας από την οροφή. Χάρη σε αυτό, υπάρχει πολύ λίγο πλεόνασμα υλικού.

Τεχνικές λεπτομέρειες:

Παράγουμε τις ταπετσαρίες μας σε ένα ειδικό υλικό που ψάχναμε στην αγορά για πολύ καιρό. Είναι ένα εκλεπτυσμένο χαρτί που αναπαράγει υπέροχα χρώματα. Είναι ανθεκτικό, ματ και ασπρόμαυρο. Το υλικό είναι πιστοποιημένο άφλεκτο και πληροί όλες τις απαιτήσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Το χαρτί δεν είναι αυτοκόλλητο, επομένως σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε κόλλα χωρίς διαλύτες για να το εφαρμόσετε. Συνιστούμε ιδιαίτερα την κόλλα Flugger 377 (αυτή δεν είναι διαφήμιση, χρησιμοποιούμε πάντα αυτό το προϊόν στο στούντιο μας για να εφαρμόσουμε ταπετσαρία, εξ ου και η πρόταση).

Χαρακτηριστικά

Κατηγορία
Παιδικές Ταπετσαρίες
Για ποιον;
Για κορίτσι
Θέμα Ταπετσαρίας
Με λουλούδια

Εγγραφή λογαριασμού

Έχετε ήδη λογαριασμό?
Σύνδεση ή Επαναφορά Κωδικού