Ταπετσαρία Τοίχου-Παράδεισος Κλασικά Σκοτεινά Φύλλα

102,00 €
25-30 εργάσιμες μέρες

Ταπετσαρία τοίχου για παιδικό δωμάτιο.

Ποσότητα
Κατόπιν παραγγελίας

Η συλλογή Παράδεισος μας είναι ένα αντίδοτο για όσους δεν συμφωνούν με τη ανιαρότητα. Αυτές είναι ταπετσαρίες και αυτοκόλλητα που θα δημιουργήσουν αυτήν τη μαγική, βοτανική, πολύ ζεστή και παραμυθένια ατμόσφαιρα στο δωμάτιό σας. Αυτές είναι ταπετσαρίες που θα γεμίσουν υπέροχα τον τοίχο.
Τα μοτίβα της συλλογής Παράδεισος ακολουθούν την τελευταία τάση διακόσμησης όπου οι τοίχοι δεν εξυπηρετούν πλέον μόνο την πρακτική του λειτουργία, αλλά μπορούν να υπαγορεύσουν τον χαρακτήρα του δωματίου. Σημαίνει ισχυρότερα χρώματα, πιο έντονα μοτίβα και τη μέγιστη κλίμακα ενώ εξακολουθεί να περιβάλλεται από τη φύση Τι είναι πιο όμορφο και φυσικό από τη φύση;
Το μπλέξιμο των φύλλων - το μοτίβο της Kasia Goraj-Stróżyńska - είναι ένα πιο αρμονικό, μονόχρωμο κανόνι, αλλά η σύνθεση είναι ακόμα αρκετά πλούσια. Τα μεγάλα φύλλα, από 15 έως 30 εκατοστά, είναι ένα όμορφο στοιχείο σε ένα δωμάτιο με λεπτή διακόσμηση. Φαίνεται υπέροχο, για παράδειγμα πίσω από το θόλο πάνω από την κούνια όπου μπορεί πραγματικά να μοιάζει με μια μαγική γη. Το φυλλώδες μοτίβο έχει μπλε φόντο. Η ταπετσαρία με σκούρο φόντο ταιριάζει απόλυτα με έπιπλα με το χρώμα του φυσικού ξύλου (δρυς, πεύκο), όπως και η ταπετσαρία Νησταγμένα Ζώα - μια απόλυτη επιτυχία!

ΤΕΧΝΙΚΑ:

Η ταπετσαρία χωρίζεται σε ρίγες:
Ύψος: 280 εκ.
Πλάτος: 100 εκ.
Η τιμή ισχύει για μία λωρίδα.
Αυτές οι λωρίδες θα ταιριάζουν σε κάθε επίπεδο επίπεδο, καθώς υπάρχει αυτό το επιπλέον μήκος 20 εκ, ώστε να μπορείτε να κόψετε το ύψος του τοίχου σας. Η παραγγελία ταπετσαριών σε ρίγες είναι ταχύτερη και απλούστερη. Απλά μετρήστε τον τοίχο και παραγγείλετε τον αριθμό των λωρίδων που χρειάζεστε. Δεν θα χρειαστείτε πια εκτεταμένες επαγγελματικές διαβουλεύσεις. Εδώ δεν μπορείς να κάνεις λάθος.
Οι στενές λωρίδες ταπετσαρίας εγγυώνται ότι η ταπετσαρία θα ταιριάζει σχεδόν τέλεια στο πλάτος του τοίχου. Επιπλέον, το επαναλαμβανόμενο μοτίβο, όπου κάθε μία από τις ρίγες μοιάζει ίδια, επιτρέπει στα στοιχεία του μοτίβου να τακτοποιούνται άψογα στον τοίχο μόλις κολλήσουμε την ταπετσαρία ξεκινώντας από την οροφή. Χάρη σε αυτό, υπάρχει πολύ λίγο πλεόνασμα υλικού.

Τεχνικές λεπτομέρειες:

Παράγουμε τις ταπετσαρίες μας σε ένα ειδικό υλικό που ψάχναμε στην αγορά για πολύ καιρό. Είναι ένα εκλεπτυσμένο χαρτί που αναπαράγει υπέροχα χρώματα. Είναι ανθεκτικό, ματ και ασπρόμαυρο. Το υλικό είναι πιστοποιημένο άφλεκτο και πληροί όλες τις απαιτήσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Το χαρτί δεν είναι αυτοκόλλητο, επομένως σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε κόλλα χωρίς διαλύτες για να το εφαρμόσετε. Συνιστούμε ιδιαίτερα την κόλλα Flugger 377 (αυτή δεν είναι διαφήμιση, χρησιμοποιούμε πάντα αυτό το προϊόν στο στούντιο μας για να εφαρμόσουμε ταπετσαρία, εξ ου και η πρόταση).

Χαρακτηριστικά

Κατηγορία
Παιδικές Ταπετσαρίες
Για ποιον;
Για κορίτσι
Θέμα Ταπετσαρίας
Με λουλούδια

Εγγραφή λογαριασμού

Έχετε ήδη λογαριασμό?
Σύνδεση ή Επαναφορά Κωδικού