Ταπετσαρία Τοίχου-Μικρά Τριφύλλια / Επιστροφή στην Αθωότητα

51,00 €
Διαθέσιμο από 25 έως 30 ημέρες

Ταπετσαρία τοίχου για παιδικό δωμάτιο.

Για την παραγγελία του προϊόντος απαιτείται 50% προκαταβολή
Ποσότητα
Κατόπιν παραγγελίας

Η Επιστροφή στην Αθωότητα είναι η συλλογή που φέρνει πίσω τις αναμνήσεις της άνοιξης και των αρχών του καλοκαιριού όταν το γρασίδι είναι πράσινο…. Και είμαστε απλά παιδιά που τρέχουν όσο πιο γρήγορα μπορούμε μέσα από το υγρό γρασίδι. Θυμάσαι αυτές τις στιγμές; Εάν όχι, αυτές οι ταπετσαρίες θα σας επαναφέρουν αυτές τις εικόνες. Εικόνες από τον πρώτο εαρινό πελαργό στον ήλιο, τις μεγάλες γαλαζοπράσινες λίμνες γεμάτες πάπιες το καλοκαίρι και τα λιβάδια με χαριτωμένα μικρά λουλούδια. Απλά κοιτάξτε, σκεφτείτε και επαναφέρετε όλα αυτά… Και μετά μεταφέρετε αυτές τις αναμνήσεις στα παιδιά σας.
Πολύ λεπτό μοτίβο. Τα τριφύλλια είναι μικροσκοπικά (ύψος 21 εκατοστών), οπότε αυτό είναι τέλειο αν θέλετε να δημιουργήσετε έναν τοίχο που είναι ένα υπόβαθρο σε κάτι άλλο. Είναι μια κλασική επιλογή που μοιάζει με ταπετσαρία που φτιάχτηκε πριν από 50 χρόνια - όχι μια πλήρη εικόνα αλλά ένα λεπτό χωρίς ραφή πρότυπο που θα συμπληρώνει απλώς όλα τα άλλα στο δωμάτιο.

ΤΕΧΝΙΚΑ:

Η ταπετσαρία χωρίζεται σε ρίγες:
Ύψος: 280 εκ.
Πλάτος: 50 εκ.
Το μέγεθος των τριφυλλιού σετ στο μοτίβο: 27 εκ. x 21 εκ.
Η τιμή ισχύει για μία λωρίδα.
Αυτές οι λωρίδες θα ταιριάζουν σε κάθε επίπεδο επίπεδο, καθώς υπάρχει αυτό το επιπλέον μήκος 20 εκ, ώστε να μπορείτε να κόψετε το ύψος του τοίχου σας. Η παραγγελία ταπετσαριών σε ρίγες είναι ταχύτερη και απλούστερη. Απλά μετρήστε τον τοίχο και παραγγείλετε τον αριθμό των λωρίδων που χρειάζεστε. Δεν θα χρειαστείτε πια εκτεταμένες επαγγελματικές διαβουλεύσεις. Εδώ δεν μπορείς να κάνεις λάθος.
Οι στενές λωρίδες ταπετσαρίας εγγυώνται ότι η ταπετσαρία θα ταιριάζει σχεδόν τέλεια στο πλάτος του τοίχου. Επιπλέον, το επαναλαμβανόμενο μοτίβο, όπου κάθε μία από τις ρίγες μοιάζει ίδια, επιτρέπει στα στοιχεία του μοτίβου να τακτοποιούνται άψογα στον τοίχο μόλις κολλήσουμε την ταπετσαρία ξεκινώντας από την οροφή. Χάρη σε αυτό, υπάρχει πολύ λίγο πλεόνασμα υλικού.

Τεχνικές λεπτομέρειες:

Παράγουμε τις ταπετσαρίες μας σε ένα ειδικό υλικό που ψάχναμε στην αγορά για πολύ καιρό. Είναι ένα εκλεπτυσμένο χαρτί που αναπαράγει υπέροχα χρώματα. Είναι ανθεκτικό, ματ και ασπρόμαυρο. Το υλικό είναι πιστοποιημένο άφλεκτο και πληροί όλες τις απαιτήσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Το χαρτί δεν είναι αυτοκόλλητο, επομένως σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε κόλλα χωρίς διαλύτες για να το εφαρμόσετε. Συνιστούμε ιδιαίτερα την κόλλα Flugger 377 (αυτή δεν είναι διαφήμιση, χρησιμοποιούμε πάντα αυτό το προϊόν στο στούντιο μας για να εφαρμόσουμε ταπετσαρία, εξ ου και η πρόταση).

Χαρακτηριστικά

Κατηγορία
Παιδικές Ταπετσαρίες
Για ποιον;
Για κορίτσι
Σχέδιο
Με λουλούδια

Εγγραφή λογαριασμού

Έχετε ήδη λογαριασμό?
Σύνδεση ή Επαναφορά Κωδικού