Ταπετσαρία Τοίχου-Αυστραλιανό Καλοκαίρι

102,00 €
Διαθέσιμο από 25 έως 30 ημέρες

Ταπετσαρία τοίχου για παιδικό δωμάτιο.

Για την παραγγελία του προϊόντος απαιτείται 50% προκαταβολή
Ποσότητα
Κατόπιν παραγγελίας

Ονομάσαμε αυτήν την ταπετσαρία Αυσταλιανό Καλοκαίρι επειδή έχουμε δει αυτό το μοτίβο σε τόσα πολλά δωμάτια στην Αυστραλία. Ήδη κλασικό!
Μας άρεσε πολύ το μοτίβο και τελικά βρήκαμε ένα μέρος όπου θα μπορούσαμε να το αγοράσουμε με πλήρη δικαιώματα εκτύπωσης και να δημιουργήσουμε αυτήν την υπέροχη ταπετσαρία για εσάς. 
Αυτά τα λουλούδια μακροοικονομικής κλίμακας (μεγάλα άνθη έχουν διάμετρο περίπου 40 εκ.) είναι μια έντονη πινελιά boho στο δωμάτιο ενός κοριτσιού ή… στο δωμάτιο των γονιών της. Το πράγμα που μας εντυπωσίασε περισσότερο στο αυστραλιανό θερινό θέμα είναι ότι θα ταιριάζει απόλυτα στο εσωτερικό είτε ενός παιδικού δωματίου, ενός καθιστικού είτε ενός υπνοδωματίου (και έχουμε δει τόσο εκπληκτικά στυλ). Εάν έχετε τουλάχιστον ένα ψάθινο έπιπλο στο δωμάτιο, αυτή η ταπετσαρία είναι για εσάς. Αυτό είναι το MOOD! Το Boho είναι η πιο μοντέρνα τάση του 2021!

ΤΕΧΝΙΚΑ:

Η ταπετσαρία χωρίζεται σε ρίγες:
Ύψος: 280 εκ.
Πλάτος: 100 εκ
Η τιμή ισχύει για μία λωρίδα.
Αυτές οι λωρίδες θα ταιριάζουν σε κάθε επίπεδο επίπεδο καθώς υπάρχει αυτό το επιπλέον μήκος 20 εκ, ώστε να μπορείτε να κόψετε στο ύψος του τοίχου σας. Η παραγγελία ταπετσαριών σε ρίγες είναι ταχύτερη και απλούστερη. Απλά μετρήστε τον τοίχο και παραγγείλετε τον αριθμό των λωρίδων που χρειάζεστε. Δεν θα χρειαστείτε πια εκτεταμένες επαγγελματικές διαβουλεύσεις. Εδώ δεν μπορείς να κάνεις λάθος.
Οι στενές λωρίδες ταπετσαρίας εγγυώνται ότι η ταπετσαρία θα ταιριάζει σχεδόν τέλεια στο πλάτος του τοίχου. Επιπλέον, το επαναλαμβανόμενο μοτίβο, όπου κάθε μία από τις ρίγες μοιάζει ίδια, επιτρέπει στα στοιχεία του μοτίβου να τακτοποιηθούν άψογα στον τοίχο μόλις κολλήσουμε την ταπετσαρία ξεκινώντας από την οροφή. Χάρη σε αυτό, υπάρχει πολύ λίγο πλεόνασμα υλικού.

Τεχνικές λεπτομέρειες:

Παράγουμε τις ταπετσαρίες μας σε ένα ειδικό υλικό που ψάχναμε στην αγορά για πολύ καιρό. Είναι ένα εκλεπτυσμένο χαρτί που αναπαράγει υπέροχα χρώματα. Είναι ανθεκτικό, ματ και ασπρόμαυρο. Το υλικό είναι πιστοποιημένο άφλεκτο και πληροί όλες τις απαιτήσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Το χαρτί δεν είναι αυτοκόλλητο, επομένως σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε κόλλα χωρίς διαλύτες για να το εφαρμόσετε. Συνιστούμε ιδιαίτερα την κόλλα Flugger 377 (αυτή δεν είναι διαφήμιση, χρησιμοποιούμε πάντα αυτό το προϊόν στο στούντιο μας για να εφαρμόσουμε ταπετσαρία, εξ ου και η πρόταση).

Χαρακτηριστικά

Κατηγορία
Παιδικές Ταπετσαρίες
Για ποιον;
Για κορίτσι
Σχέδιο
Με λουλούδια

Εγγραφή λογαριασμού

Έχετε ήδη λογαριασμό?
Σύνδεση ή Επαναφορά Κωδικού