Ταπετσαρία Τοίχου-Αγγλικός Κήπος

51,00 €
Διαθέσιμο από 25 έως 30 ημέρες

Ταπετσαρία τοίχου για παιδικό δωμάτιο.

Για την παραγγελία του προϊόντος απαιτείται 50% προκαταβολή
Ποσότητα
Κατόπιν παραγγελίας

Ονομάσαμε αυτήν την ταπετσαρία Αγγλικό Κήπο για έναν συγκεκριμένο λόγο. Τα λουλούδια μπορεί να μην μοιάζουν με τον πραγματικό φυσικό κήπο στην Αγγλία, αλλά είναι ένα μοτίβο που δημιουργήθηκε από την Kasia Goraj-Stró?  Ska, τον υπέροχο εικονογράφο μας που… ζει στην Αγγλία. Και έχει αγγλικό κήπο. Ήταν η πρώτη floral ταπετσαρία που μας παρουσίασε η Kasia και γι 'αυτό το ονομάσαμε από τον κήπο της. Έτσι φαντάζουμε τον κήπο της. Αυτό το μοτίβο είναι πυκνό και έντονο. Ταιριάζει απόλυτα σε όλους τους εσωτερικούς χώρους με φυσικά ή λευκά έπιπλα. Όλα τα άλλα στοιχεία δεν πρέπει να είναι πολύ τολμηρά και πολύχρωμα. Αν όμως το δωμάτιο του μωρού σας είναι διακοσμημένο με φυσικά χρώματα, αυτή είναι η επιλογή για εσάς. Μια υπέροχη επιλογή. Και οι υπέροχες φωτογραφίες μας τραβήχτηκαν στο σπίτι στο @kamila__hania_alek

ΤΕΧΝΙΚΑ:

Η ταπετσαρία χωρίζεται σε ρίγες:
Ύψος: 280 εκ.
Πλάτος: 50 εκ.
Η τιμή ισχύει για μία λωρίδα.
Αυτές οι λωρίδες θα ταιριάζουν σε κάθε επίπεδο επίπεδο καθώς υπάρχει αυτό το επιπλέον μήκος 20 εκ, ώστε να μπορείτε να κόψετε στο ύψος του τοίχου σας. Η παραγγελία ταπετσαριών σε ρίγες είναι ταχύτερη και απλούστερη. Απλά μετρήστε τον τοίχο και παραγγείλετε τον αριθμό των λωρίδων που χρειάζεστε. Δεν θα χρειαστείτε πια εκτεταμένες επαγγελματικές διαβουλεύσεις. Εδώ δεν μπορείς να κάνεις λάθος.
Οι στενές λωρίδες ταπετσαρίας εγγυώνται ότι η ταπετσαρία θα ταιριάζει σχεδόν τέλεια στο πλάτος του τοίχου. Επιπλέον, το επαναλαμβανόμενο μοτίβο, όπου κάθε μία από τις ρίγες μοιάζει ίδια, επιτρέπει στα στοιχεία του μοτίβου να τακτοποιηθούν άψογα στον τοίχο μόλις κολλήσουμε την ταπετσαρία ξεκινώντας από την οροφή. Χάρη σε αυτό, υπάρχει πολύ λίγο πλεόνασμα υλικού.

Τεχνικές λεπτομέρειες:

Παράγουμε τις ταπετσαρίες μας σε ένα ειδικό υλικό που ψάχναμε στην αγορά για πολύ καιρό. Είναι ένα εκλεπτυσμένο χαρτί που αναπαράγει υπέροχα χρώματα. Είναι ανθεκτικό, ματ και ασπρόμαυρο. Το υλικό είναι πιστοποιημένο άφλεκτο και πληροί όλες τις απαιτήσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Το χαρτί δεν είναι αυτοκόλλητο, επομένως σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε κόλλα χωρίς διαλύτες για να το εφαρμόσετε. Συνιστούμε ιδιαίτερα την κόλλα Flugger 377 (αυτή δεν είναι διαφήμιση, χρησιμοποιούμε πάντα αυτό το προϊόν στο στούντιο μας για να εφαρμόσουμε ταπετσαρία, εξ ου και η πρόταση).

Χαρακτηριστικά

Κατηγορία
Παιδικές Ταπετσαρίες
Για ποιον;
Για κορίτσι
Σχέδιο
Με λουλούδια

Εγγραφή λογαριασμού

Έχετε ήδη λογαριασμό?
Σύνδεση ή Επαναφορά Κωδικού