Ταπετσαρία Τοίχου-Φλοράλ Vintage

51,00 €
Διαθέσιμο από 25 έως 30 ημέρες

Ταπετσαρία τοίχου για παιδικό δωμάτιο.

Για την παραγγελία του προϊόντος απαιτείται 50% προκαταβολή
Ποσότητα
Κατόπιν παραγγελίας

Η πιο δημοφιλής ταπετσαρία μας ήδη από την πρώτη μέρα. Είναι ένα τόσο λεπτό και χαριτωμένο μοτίβο που ταιριάζει σχεδόν στο δωμάτιο κάθε κοριτσιού ή… στη μαμά της! Ακόμα και πιστεύαμε ότι δεν σκοπεύαμε να παρουσιάσουμε το Floral Vintage ταπετσαρία ως ταπετσαρία για τους γονείς, το έχουμε ήδη δει σε μερικά κύρια υπνοδωμάτια και σαλόνια. Ωστόσο, κατά την ταπεινή μας γνώμη, εξακολουθεί να φαίνεται το καλύτερο στα δωμάτια μικρών πριγκίπισσας ή… κηπουρών. Η ταπετσαρία είναι σε χαρούμενα και ζεστά παστέλ χρώματα που δίνουν στο εσωτερικό μια λεπτή vintage ατμόσφαιρα όταν συνδυάζεται με έπιπλα και αξεσουάρ στο δωμάτιο . Οι λυγαριές και απλές μορφές πεύκου ταιριάζουν απόλυτα με αυτήν την επιλογή ταπετσαρίας. Και αυτές οι υπέροχες φωτογραφίες προέρχονται από προφίλ: @sladembosychstop i @danusiowo

ΤΕΧΝΙΚΑ:

Η ταπετσαρία χωρίζεται σε ρίγες:
Ύψος: 280 εκ.
Πλάτος: 50 εκ.
Η τιμή ισχύει για μία λωρίδα.
Αυτές οι λωρίδες θα ταιριάζουν σε κάθε επίπεδο επίπεδο καθώς υπάρχει αυτό το επιπλέον μήκος 20 εκ, ώστε να μπορείτε να κόψετε στο ύψος του τοίχου σας. Η παραγγελία ταπετσαριών σε ρίγες είναι ταχύτερη και απλούστερη. Απλά μετρήστε τον τοίχο και παραγγείλετε τον αριθμό των λωρίδων που χρειάζεστε. Δεν θα χρειαστείτε πια εκτεταμένες επαγγελματικές διαβουλεύσεις. Εδώ δεν μπορείς να κάνεις λάθος.
Οι στενές λωρίδες ταπετσαρίας εγγυώνται ότι η ταπετσαρία θα ταιριάζει σχεδόν τέλεια στο πλάτος του τοίχου. Επιπλέον, το επαναλαμβανόμενο μοτίβο, όπου κάθε μία από τις ρίγες μοιάζει ίδια, επιτρέπει στα στοιχεία του μοτίβου να τακτοποιηθούν άψογα στον τοίχο μόλις κολλήσουμε την ταπετσαρία ξεκινώντας από την οροφή. Χάρη σε αυτό, υπάρχει πολύ λίγο πλεόνασμα υλικού.

Τεχνικές λεπτομέρειες:

Παράγουμε τις ταπετσαρίες μας σε ένα ειδικό υλικό που ψάχναμε στην αγορά για πολύ καιρό. Είναι ένα εκλεπτυσμένο χαρτί που αναπαράγει υπέροχα χρώματα. Είναι ανθεκτικό, ματ και ασπρόμαυρο. Το υλικό είναι πιστοποιημένο άφλεκτο και πληροί όλες τις απαιτήσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Το χαρτί δεν είναι αυτοκόλλητο, επομένως σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε κόλλα χωρίς διαλύτες για να το εφαρμόσετε. Συνιστούμε ιδιαίτερα την κόλλα Flugger 377 (αυτή δεν είναι διαφήμιση, χρησιμοποιούμε πάντα αυτό το προϊόν στο στούντιο μας για να εφαρμόσουμε ταπετσαρία, εξ ου και η πρόταση).

Χαρακτηριστικά

Κατηγορία
Παιδικές Ταπετσαρίες
Για ποιον;
Για κορίτσι
Σχέδιο
Με λουλούδια

Εγγραφή λογαριασμού

Έχετε ήδη λογαριασμό?
Σύνδεση ή Επαναφορά Κωδικού