Ταπετσαρία Τοίχου-Μαγικά Αεροπλάνα

102,00 €
Διαθέσιμο από 25 έως 30 ημέρες

Ταπετσαρία τοίχου για παιδικό δωμάτιο.

Για την παραγγελία του προϊόντος απαιτείται 50% προκαταβολή
Ποσότητα
Κατόπιν παραγγελίας

Λάβαμε μηνύματα σχετικά με την ανάγκη ταπετσαρίας αεροσκαφών πολλές φορές. Ορίστε λοιπόν!
Γνωρίζετε ήδη ότι δεν μας αρέσουν τα κλισέ και γι 'αυτό δεν μας ενδιέφεραν τα μικρά ιπτάμενα αντικείμενα σε λευκό φόντο. Θέλαμε να δημιουργήσουμε τίποτα άλλο από ένα νέο παραμύθι! Σύννεφα, ουρανός, αστέρια, γιρλάντες, λάμψη έτσι ώστε το μικρό παιδί μας, που αγκαλιάζει να κοιμάται κάτω από έναν τέτοιο ουρανό, θα έχει την εντύπωση ότι μια μέρα θα είναι και ένας από τους άνδρες του αεροσκάφους! Και η ταπετσαρία μας έχει σχεδιαστεί για να δημιουργεί φαντασία τόσο του παιδιού όσο και του γονέα και να δημιουργεί την εντύπωση μιας βρεφικής κούνιας έτσι ώστε το μωρό να λικνίζεται στα σύννεφα! 

ΤΕΧΝΙΚΑ:

Μέγεθος λευκών επιπέδων, συνολικά: 40 εκ. x 23 εκ.
Το μέγεθος του καρώ επιπέδου: 35 εκ. x 15 εκ.
Μέγεθος του επιπέδου με φόντο το πλανήτη: 45 εκ. x 30 εκ.
Χρώμα ουρανού: ανοιχτό μπλε και φωτεινό μπλε που κατεβαίνει σε γκρι

Η ταπετσαρία χωρίζεται σε ρίγες:
Ύψος: 280 εκ.
Πλάτος: 100 εκ.
Η τιμή ισχύει για μία λωρίδα.
Αυτές οι ρίγες θα ταιριάζουν σε κάθε επίπεδο επίπεδο καθώς υπάρχει επιπλέον 20 εκ. μήκος ώστε να μπορείτε να κόψετε στο ύψος του τοίχου σας. Η παραγγελία ταπετσαριών σε ρίγες είναι ταχύτερη και απλούστερη. Απλά μετρήστε τον τοίχο και παραγγείλετε τον αριθμό των λωρίδων που χρειάζεστε. Δεν θα χρειαστείτε πια εκτεταμένες επαγγελματικές διαβουλεύσεις. Εδώ δεν μπορείς να κάνεις λάθος. Οι στενές λωρίδες ταπετσαρίας εγγυώνται ότι η ταπετσαρία θα ταιριάζει σχεδόν τέλεια στο πλάτος του τοίχου. Επιπλέον, το επαναλαμβανόμενο μοτίβο, όπου κάθε μία από τις ρίγες μοιάζει ίδια, επιτρέπει στα στοιχεία του μοτίβου να τακτοποιούνται άψογα στον τοίχο μόλις κολλήσουμε την ταπετσαρία ξεκινώντας από την οροφή. Χάρη σε αυτό, υπάρχει πολύ λίγο πλεόνασμα υλικού.

Τεχνικές λεπτομέρειες:

Παράγουμε τις ταπετσαρίες μας σε ένα ειδικό υλικό που ψάχναμε στην αγορά για πολύ καιρό. Είναι ένα εκλεπτυσμένο χαρτί που αναπαράγει υπέροχα χρώματα. Είναι ανθεκτικό, ματ και ασπρόμαυρο. Το υλικό είναι πιστοποιημένο άφλεκτο και πληροί όλες τις απαιτήσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Το χαρτί δεν είναι αυτοκόλλητο, επομένως σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε κόλλα χωρίς διαλύτες για να το εφαρμόσετε. Συνιστούμε ιδιαίτερα την κόλλα Flugger 377 (αυτή δεν είναι διαφήμιση, χρησιμοποιούμε πάντα αυτό το προϊόν στο στούντιο μας για να εφαρμόσουμε ταπετσαρία, εξ ου και η πρόταση).

Χαρακτηριστικά

Κατηγορία
Παιδικές Ταπετσαρίες
Για ποιον;
Για αγόρι
Σχέδιο
Με άστρα

Εγγραφή λογαριασμού

Έχετε ήδη λογαριασμό?
Σύνδεση ή Επαναφορά Κωδικού