Ταπετσαρία Τοίχου-Πουλάκια Πράσινα

51,00 €
Διαθέσιμο από 25 έως 30 ημέρες

Ταπετσαρίες τοίχου για παιδικό δωμάτιο.

Για την παραγγελία του προϊόντος απαιτείται 50% προκαταβολή
Ποσότητα
Κατόπιν παραγγελίας

Η ταπετσαρία των πουλιών είναι κάτι που περιμέναμε ... λίγους μήνες για να ολοκληρωθεί! Και εδώ έρχονται. Ένα υπέροχο μοτίβο που επαναλαμβάνεται κάθε 50 εκατοστά θα δημιουργήσει μια λεπτή αλλά ζωντανή σύγχυση κλαδιών και (σχεδόν) μικρών πλασμάτων. Η ταπετσαρία έχει σχεδιαστεί σε αποχρώσεις του μπεζ, λίγο λεπτό μωβ στα λουλούδια και μπαλώματα πράσινου - και πάνω απ 'όλα τα στοιχεία υπάρχουν καφέ, γκρι και τζίντζερ. Κάθε πουλί είναι περίπου. 12-15 εκ. Μήκος. Το φόντο στην ταπετσαρία είναι σχεδόν λευκό καθώς προσθέσαμε μόνο μια σταγόνα γκρι για να εξισορροπήσει τη συνολική απόχρωση. Διαφορετικά, η αντίθεση μεταξύ των πουλιών και του χιονιού φόντου θα ήταν πολύ έντονη. Ωστόσο, το λεπτό γκρι σίγουρα δεν ξεχωρίζει πολύ αν οι υπόλοιποι τοίχοι του δωματίου είναι λευκοί. Ω, και αυτή η ταπετσαρία φαίνεται υπέροχη σε μεγάλες επιφάνειες!

ΤΕΧΝΙΚΑ:

Η ταπετσαρία χωρίζεται σε ρίγες:
Ύψος: 280 εκ.
Πλάτος: 50 εκ.
Η τιμή ισχύει για μία λωρίδα. Αυτές οι λωρίδες θα ταιριάζουν σε κάθε επίπεδο επίπεδο καθώς υπάρχει αυτό το επιπλέον μήκος 20 εκ, ώστε να μπορείτε να κόψετε στο ύψος του τοίχου σας. Η παραγγελία ταπετσαριών σε ρίγες είναι ταχύτερη και απλούστερη. Απλά μετρήστε τον τοίχο και παραγγείλετε τον αριθμό των λωρίδων που χρειάζεστε. Δεν θα χρειαστείτε πια εκτεταμένες επαγγελματικές διαβουλεύσεις. Εδώ δεν μπορείς να κάνεις λάθος.
Οι στενές λωρίδες ταπετσαρίας εγγυώνται ότι η ταπετσαρία θα ταιριάζει σχεδόν τέλεια στο πλάτος του τοίχου.
Επιπλέον, το επαναλαμβανόμενο μοτίβο, όπου κάθε μία από τις ρίγες μοιάζει ίδια, επιτρέπει στα στοιχεία του μοτίβου να τακτοποιηθούν άψογα στον τοίχο μόλις κολλήσουμε την ταπετσαρία ξεκινώντας από την οροφή. Χάρη σε αυτό, υπάρχει πολύ λίγο πλεόνασμα υλικού.

Τεχνικές λεπτομέρειες:

Παράγουμε τις ταπετσαρίες μας σε ένα ειδικό υλικό που ψάχναμε στην αγορά για πολύ καιρό. Είναι ένα εκλεπτυσμένο χαρτί που αναπαράγει υπέροχα χρώματα. Είναι ανθεκτικό, ματ και ασπρόμαυρο. Το υλικό είναι πιστοποιημένο άφλεκτο και πληροί όλες τις απαιτήσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Το χαρτί δεν είναι αυτοκόλλητο, επομένως σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε κόλλα χωρίς διαλύτες για να το εφαρμόσετε. Συνιστούμε ιδιαίτερα την κόλλα Flugger 377 (αυτή δεν είναι διαφήμιση, χρησιμοποιούμε πάντα αυτό το προϊόν στο στούντιο μας για να εφαρμόσουμε ταπετσαρία, εξ ου και η πρόταση).

Χαρακτηριστικά

Κατηγορία
Παιδικές Ταπετσαρίες
Για ποιον;
Για κορίτσι
Σχέδιο
Με ζώα

Εγγραφή λογαριασμού

Έχετε ήδη λογαριασμό?
Σύνδεση ή Επαναφορά Κωδικού