Ταπετσαρία Τοίχου-Λευκές Πάπιες / Επιστροφή στην Αθωότητα

51,00 €
Διαθέσιμο από 25 έως 30 ημέρες

Ταπετσαρία τοίχου για παιδικό δωμάτιο.

Για την παραγγελία του προϊόντος απαιτείται 50% προκαταβολή
Ποσότητα
Κατόπιν παραγγελίας

Το Επιστροφή στην Αθωότητα είναι η συλλογή που φέρνει πίσω τις αναμνήσεις της άνοιξης, στις αρχές του καλοκαιριού - όταν το γρασίδι είναι πράσινο και είμαστε μόνο παιδιά που τρέχουν όσο πιο γρήγορα μπορούμε να περάσουμε από τις λεπίδες του υγρού χόρτου. Θυμάσαι? Εάν όχι, αυτές οι ταπετσαρίες θα φέρουν πίσω τις εικόνες των πρώτων πελαργών στον ανοιξιάτικο ήλιο, μεγάλες γαλαζοπράσινες λίμνες γεμάτες πάπιες το καλοκαίρι, λιβάδια με χαριτωμένα μικρά λουλούδια. Απλά κοιτάξτε, σκεφτείτε, θυμηθείτε ... Και μετά μεταφέρετε αυτές τις αναμνήσεις στα παιδιά σας.
Οι λευκές πάπιες είναι η αγαπημένη ταπετσαρία της Paulina (συν-ιδιοκτήτης του Dekornik). Οι πάπιες είναι αστείες, χαρούμενες και με λίγο vintage διάθεση. Η πάπια έχει ύψος 12-15 εκ.

ΤΕΧΝΙΚΑ:

Η ταπετσαρία χωρίζεται σε ρίγες:
Ύψος: 280 εκ.
Πλάτος: 50 εκ.
Η τιμή ισχύει για μία λωρίδα. Αυτές είναι λωρίδες που είναι κατάλληλες για κάθε στάνταρ επίπεδο - έχουμε μέγιστο απόβλητο ύψους 20 εκ. Η παραγγελία ταπετσαριών σε ταινίες είναι ταχύτερη και απλούστερη. Απλά μετρήστε τον τοίχο και παραγγείλετε τον αριθμό των ταινιών που σας ταιριάζει. Δεν απαιτούνται πλέον μακροχρόνιες διαβουλεύσεις. Εδώ δεν μπορείς να κάνεις λάθος. Οι στενές λωρίδες ταπετσαρίας εγγυώνται ότι η ταπετσαρία θα ταιριάζει σχεδόν τέλεια στο πλάτος του τοίχου. Και το μοτίβο με βρόχους - κάθε ένας από τους ιμάντες μοιάζει πανομοιότυπος - κάνει τα στοιχεία μοτίβου τοποθετημένα ιδανικά στον τοίχο, αν κολλήσουμε την ταπετσαρία από την οροφή. Χάρη σε αυτό, υπάρχει πολύ λίγο πλεόνασμα υλικού.

Τεχνικές λεπτομέρειες:

Παράγουμε τις ταπετσαρίες μας σε ένα ειδικό υλικό που ψάχναμε στην αγορά για πολύ καιρό. Είναι ένα εκλεπτυσμένο χαρτί που αναπαράγει υπέροχα χρώματα. Είναι ανθεκτικό, ματ και ασπρόμαυρο. Το υλικό είναι πιστοποιημένο άφλεκτο και πληροί όλες τις απαιτήσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Το χαρτί δεν είναι αυτοκόλλητο, επομένως σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε κόλλα χωρίς διαλύτες για να το εφαρμόσετε. Συνιστούμε ιδιαίτερα την κόλλα Flugger 377 (αυτή δεν είναι διαφήμιση, χρησιμοποιούμε πάντα αυτό το προϊόν στο στούντιο μας για να εφαρμόσουμε ταπετσαρία, εξ ου και η πρόταση).

Χαρακτηριστικά

Κατηγορία
Παιδικές Ταπετσαρίες
Για ποιον;
Για αγόρι
Για κορίτσι
Σχέδιο
Με ζώα

Εγγραφή λογαριασμού

Έχετε ήδη λογαριασμό?
Σύνδεση ή Επαναφορά Κωδικού