Ταπετσαρία Τοίχου-Παραμυθένιο Δάσος

102,00 €
Διαθέσιμο από 25 έως 30 ημέρες

Ταπετσαρία τοίχου για παιδικό δωμάτιο.

Για την παραγγελία του προϊόντος απαιτείται 50% προκαταβολή
Ποσότητα
Κατόπιν παραγγελίας

Αυτή η ταπετσαρία είναι το όνειρό μας πραγματικότητα! Η Ewa Mąka Nawojczyk δημιούργησε ένα παραμυθένιο δάσος με πολλά ζώα, μονοπάτια, ίχνη, δέντρα και ακόμη και μια πινακίδα που δείχνει τη λίμνη! Όλα τα ζώα που θα βρείτε σε αυτό το μοτίβο είναι: μια αρκούδα, μια αλεπού, ένα κουνάβι, λαγοί, ποντίκια, ασβοί, σκαντζόχοιροι, σκίουροι, πουλιά και ακόμη και ενυδρίδες! Επιπλέον, τα γαλακτώδη χρώματα - παστέλ και ακουαρέλες. Τα στοιχεία στην ταπετσαρία είναι μικρά έτσι ώστε να δημιουργεί έναν υπέροχο χάρτη, να συμπληρώνει το εσωτερικό. Όλο το μοτίβο διατηρήθηκε στο λεπτό στιλ των παλιών αγγλικών ταπετσαριών.

ΤΕΧΝΙΚΑ:

Η ταπετσαρία είναι τυπωμένη σε λωρίδες πλάτους 100 εκατοστών, προκειμένου να διαμορφωθούν όλα τα στοιχεία σε καλές αναλογίες - όχι πολύ πυκνά, αλλά και χωρίς λευκούς χώρους.
Μέτρηση δειγμάτων:
λίμνη με αλεπού και βίδρα: 15 εκ.
ψηλό δέντρο με σκίουρους: 20 εκ.
αρκουδάκι κοιμάται κάτω από τις σημύδες: 16 εκ.

Η ταπετσαρία χωρίζεται σε ρίγες:
Ύψος: 280 εκ.
Πλάτος: 100 εκ.
Η τιμή ισχύει για μία λωρίδα. Αυτές οι λωρίδες θα ταιριάζουν σε κάθε επίπεδο επίπεδο καθώς υπάρχει αυτό το επιπλέον μήκος 20 εκ, ώστε να μπορείτε να κόψετε στο ύψος του τοίχου σας. Η παραγγελία ταπετσαριών σε ρίγες είναι ταχύτερη και απλούστερη. Απλά μετρήστε τον τοίχο και παραγγείλετε τον αριθμό των λωρίδων που χρειάζεστε. Δεν θα χρειαστείτε πια εκτεταμένες επαγγελματικές διαβουλεύσεις. Εδώ δεν μπορείς να κάνεις λάθος.
Οι στενές λωρίδες ταπετσαρίας εγγυώνται ότι η ταπετσαρία θα ταιριάζει σχεδόν τέλεια στο πλάτος του τοίχου.
Επιπλέον, το επαναλαμβανόμενο μοτίβο, όπου κάθε μία από τις ρίγες μοιάζει ίδια, επιτρέπει στα στοιχεία του μοτίβου να τακτοποιηθούν άψογα στον τοίχο μόλις κολλήσουμε την ταπετσαρία ξεκινώντας από την οροφή. Χάρη σε αυτό, υπάρχει πολύ λίγο πλεόνασμα υλικού.

Τεχνικές λεπτομέρειες:

Παράγουμε τις ταπετσαρίες μας σε ένα ειδικό υλικό που ψάχναμε στην αγορά για πολύ καιρό. Είναι ένα εκλεπτυσμένο χαρτί που αναπαράγει υπέροχα χρώματα. Είναι ανθεκτικό, ματ και ασπρόμαυρο. Το υλικό είναι πιστοποιημένο άφλεκτο και πληροί όλες τις απαιτήσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Το χαρτί δεν είναι αυτοκόλλητο, επομένως σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε κόλλα χωρίς διαλύτες για να το εφαρμόσετε. Συνιστούμε ιδιαίτερα την κόλλα Flugger 377 (αυτή δεν είναι διαφήμιση, χρησιμοποιούμε πάντα αυτό το προϊόν στο στούντιο μας για να εφαρμόσουμε ταπετσαρία, εξ ου και η πρόταση).

Χαρακτηριστικά

Κατηγορία
Παιδικές Ταπετσαρίες
Για ποιον;
Για αγόρι
Για κορίτσι
Σχέδιο
Με δάσος
Με ζώα

Εγγραφή λογαριασμού

Έχετε ήδη λογαριασμό?
Σύνδεση ή Επαναφορά Κωδικού