Ταπετσαρία Τοίχου-Μικρά Αρκουδάκια

51,00 €
Διαθέσιμο από 25 έως 30 ημέρες

Ταπετσαρία τοίχου για παιδικό δωμάτιο.

Για την παραγγελία του προϊόντος απαιτείται 50% προκαταβολή
Ποσότητα
Κατόπιν παραγγελίας

Δεν μπορούσαμε να μετρήσουμε πόσες φορές μας ρωτήθηκαν για τις μικρές αρκούδες και πότε θα κυκλοφορούσαμε μια ταπετσαρία με θέμα το αρκουδάκι. Εδώ έρχεται! Η Kasia Goraj-Stróżyńska δημιούργησε χαρακτήρες που μπορούν να ονομάσουν τα μικρά και οι γονείς μπορούν να δημιουργήσουν ιστορίες για αυτά.
Η ταπετσαρία είναι πολύ λεπτή και μοιάζει με αγγλικά ρετρό σχέδια. Δεν θα επισκιάσει το εσωτερικό του δωματίου, αλλά θα το συμπληρώσει όμορφα. Το φόντο της ταπετσαρίας είναι ελαφρώς καφέ, ζεστό, φέρνοντας μια ηλιόλουστη ατμόσφαιρα στο δωμάτιο. Μια πολύ λεπτή σύνθεση.

ΤΕΧΝΙΚΑ:

Τα αρκουδάκια έχουν ύψος 9-12 εκ.
Η ταπετσαρία χωρίζεται σε ρίγες:
Ύψος: 280 εκ.
Πλάτος: 100 εκ.
Η τιμή ισχύει για μία λωρίδα. Αυτές οι λωρίδες θα ταιριάζουν σε κάθε επίπεδο επίπεδο καθώς υπάρχει αυτό το επιπλέον μήκος 20 εκ, ώστε να μπορείτε να κόψετε στο ύψος του τοίχου σας. Η παραγγελία ταπετσαριών σε ρίγες είναι ταχύτερη και απλούστερη. Απλά μετρήστε τον τοίχο και παραγγείλετε τον αριθμό των λωρίδων που χρειάζεστε. Δεν απαιτούνται πλέον μακροχρόνιες διαβουλεύσεις. Εδώ δεν μπορείς να κάνεις λάθος. Οι στενές λωρίδες ταπετσαρίας εγγυώνται ότι η ταπετσαρία θα ταιριάζει σχεδόν τέλεια στο πλάτος του τοίχου. Επιπλέον, το επαναλαμβανόμενο μοτίβο, όπου κάθε μία από τις ρίγες μοιάζει ίδια, επιτρέπει στα στοιχεία του μοτίβου να τακτοποιηθούν άψογα στον τοίχο μόλις κολλήσουμε την ταπετσαρία ξεκινώντας από την οροφή. Χάρη σε αυτό, υπάρχει πολύ λίγο πλεόνασμα υλικού.

Τεχνικές λεπτομέρειες:

Παράγουμε τις ταπετσαρίες μας σε ένα ειδικό υλικό που ψάχναμε στην αγορά για πολύ καιρό. Είναι ένα εκλεπτυσμένο χαρτί που αναπαράγει υπέροχα χρώματα. Είναι ανθεκτικό, ματ και ασπρόμαυρο. Το υλικό είναι πιστοποιημένο άφλεκτο και πληροί όλες τις απαιτήσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Το χαρτί δεν είναι αυτοκόλλητο, επομένως σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε κόλλα χωρίς διαλύτες για να το εφαρμόσετε. Συνιστούμε ιδιαίτερα την κόλλα Flugger 377 (αυτή δεν είναι διαφήμιση, χρησιμοποιούμε πάντα αυτό το προϊόν στο στούντιο μας για να εφαρμόσουμε ταπετσαρία, εξ ου και η πρόταση).

Χαρακτηριστικά

Κατηγορία
Παιδικές Ταπετσαρίες
Για ποιον;
Για αγόρι
Για κορίτσι
Σχέδιο
Με ζώα

Εγγραφή λογαριασμού

Έχετε ήδη λογαριασμό?
Σύνδεση ή Επαναφορά Κωδικού