Ταπετσαρία Τοίχου-Χαριτομένο Δάσος Ζώων Σκουρόχρωμο

102,00 €
Διαθέσιμο από 25 έως 30 ημέρες

Ταπετσαρία τοίχου για παιδικό δωμάτιο.

Για την παραγγελία του προϊόντος απαιτείται 50% προκαταβολή
Ποσότητα
Κατόπιν παραγγελίας

Χαριτωμένα ζώα του δάσους τακτοποιημένα σε πυκνό μοτίβο. Τα ζώα είναι αρκετά μεγάλα (πολύ μεγαλύτερα από ό, τι στην κλασική ταπετσαρία Νυσταγμένα Ζώα), επειδή μετρούν περίπου. 25-30 εκ. στο μοτίβο. Είναι μια εξαιρετική πρόταση για όλους όσους αγαπούν τις ταπετσαρίες, επειδή τα Χαριτομένα Ζώα θα φαίνονται υπέροχα ως μια έντονη έμφαση σε ένα δωμάτιο, δίνοντάς του χαρακτήρα.

ΤΕΧΝΙΚΑ:

Η ταπετσαρία χωρίζεται σε ρίγες:
Ύψος: 280 εκ.
Πλάτος: 100 εκ.
Η τιμή ισχύει για μία λωρίδα.
Πρόκειται για ρίγες που είναι κατάλληλες για κάθε επίπεδο επίπεδο - έχουμε μέγιστη τσπατάλη20 εκ. στο ύψους . Η παραγγελία ταπετσαριών σε ταινίες είναι ταχύτερη και απλούστερη. Απλά μετρήστε τον τοίχο και παραγγείλετε τον αριθμό των ταινιών που σας ταιριάζει. Δεν απαιτούνται πλέον μακροχρόνιες διαβουλεύσεις. Εδώ δεν μπορείς να κάνεις λάθος. Οι στενές λωρίδες ταπετσαρίας εγγυώνται ότι η ταπετσαρία θα ταιριάζει σχεδόν τέλεια στο πλάτος του τοίχου. Και το μοτίβο με βρόχους - κάθε ένας από τους ιμάντες μοιάζει πανομοιότυπος - κάνει τα στοιχεία του μοτίβου τοποθετημένα ιδανικά στον τοίχο, αν κολλήσουμε την ταπετσαρία από την οροφή. Χάρη σε αυτό, υπάρχει πολύ λίγο πλεόνασμα υλικού.

Τεχνικές λεπτομέρειες:

Παράγουμε τις ταπετσαρίες μας σε ένα ειδικό υλικό που ψάχναμε στην αγορά για πολύ καιρό. Είναι ένα εκλεπτυσμένο χαρτί που αναπαράγει υπέροχα χρώματα. Είναι ανθεκτικό, ματ και ασπρόμαυρο. Το υλικό είναι πιστοποιημένο άφλεκτο και πληροί όλες τις απαιτήσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Το χαρτί δεν είναι αυτοκόλλητο, επομένως σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε κόλλα χωρίς διαλύτες για να το εφαρμόσετε. Συνιστούμε ιδιαίτερα την κόλλα Flugger 377 (αυτή δεν είναι διαφήμιση, χρησιμοποιούμε πάντα αυτό το προϊόν στο στούντιο μας για να εφαρμόσουμε ταπετσαρία, εξ ου και η πρόταση).

Χαρακτηριστικά

Κατηγορία
Παιδικές Ταπετσαρίες
Για ποιον;
Για κορίτσι
Σχέδιο
Με δάσος
Με ζώα

Εγγραφή λογαριασμού

Έχετε ήδη λογαριασμό?
Σύνδεση ή Επαναφορά Κωδικού