Ταπετσαρία Τοίχου-Χαρούμενος Δεινόσαυρος

51,00 €
Διαθέσιμο από 25 έως 30 ημέρες

Ταπετσαρία τοίχου για παιδικό δωμάτιο.

Για την παραγγελία του προϊόντος απαιτείται 50% προκαταβολή
Ποσότητα
Κατόπιν παραγγελίας

Είχαμε πιθανώς ένα εκατομμύριο ερωτήσεις σχετικά με αυτό το είδος ταπετσαρίας, οπότε αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε μία το συντομότερο δυνατό. Έξι διαφορετικά ντίνο σε ευαίσθητα χρώματα που θα θαυμάσουν υπέροχα στους τοίχους ενός μικρού ανεμιστήρα της προϊστορίας. Οι δεινόσαυροι στην ταπετσαρία έχουν από 10 cm έως 20 cm, ώστε να μην είναι τρομερά μεγάλοι.

Λοιπόν, υπάρχει επίσης ένα φύλλο εξαπάτησης για τους γονείς (επειδή γνωρίζουμε ότι οι μικροί θαυμαστές των δεινοσαύρων γνωρίζουν ακριβώς τι ονομάζεται καθένας από αυτούς, οπότε είναι καλύτερο να βελτιωθείς λίγο εκ των προτέρων)
1)Στεγόσαυρος (αυτός με μεγάλη πανοπλία στην πλάτη)
2)Παραάλοφος(με χτένα στο κεφάλι)
3)Πτερόσαυρος(ιπτάμενα)
4)Τρικεράτοπας (πράσινο, τεράστιο, μετρία κέρατα)
5)Διπλόδοκος (με μακρύ λαιμό)
6)Τυραννόσαυρος Rex (αυτός ο κύριος πιθανώς δεν χρειάζεται να παρουσιαστεί πιο κοντά)

ΤΕΧΝΙΚΑ:

Η ταπετσαρία χωρίζεται σε ρίγες:
Ύψος: 280 εκ.
Πλάτος: 50 εκ.
Η τιμή ισχύει για μία λωρίδα. Αυτές οι λωρίδες θα ταιριάζουν σε κάθε επίπεδο επίπεδο καθώς υπάρχει αυτό το επιπλέον μήκος 20 εκ, ώστε να μπορείτε να κόψετε στο ύψος του τοίχου σας. Η παραγγελία ταπετσαριών σε ρίγες είναι ταχύτερη και απλούστερη. Απλά μετρήστε τον τοίχο και παραγγείλετε τον αριθμό των λωρίδων που χρειάζεστε. Δεν θα χρειαστείτε πια εκτεταμένες επαγγελματικές διαβουλεύσεις. Εδώ δεν μπορείς να κάνεις λάθος.
Οι στενές λωρίδες ταπετσαρίας εγγυώνται ότι η ταπετσαρία θα ταιριάζει σχεδόν τέλεια στο πλάτος του τοίχου.
Επιπλέον, το επαναλαμβανόμενο μοτίβο, όπου κάθε μία από τις ρίγες μοιάζει ίδια, επιτρέπει στα στοιχεία του μοτίβου να τακτοποιηθούν άψογα στον τοίχο μόλις κολλήσουμε την ταπετσαρία ξεκινώντας από την οροφή. Χάρη σε αυτό, υπάρχει πολύ λίγο πλεόνασμα υλικού.

Τεχνικές λεπτομέρειες:

Παράγουμε τις ταπετσαρίες μας σε ένα ειδικό υλικό που ψάχναμε στην αγορά για πολύ καιρό. Είναι ένα εκλεπτυσμένο χαρτί που αναπαράγει υπέροχα χρώματα. Είναι ανθεκτικό, ματ και ασπρόμαυρο. Το υλικό είναι πιστοποιημένο άφλεκτο και πληροί όλες τις απαιτήσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Το χαρτί δεν είναι αυτοκόλλητο, επομένως σας συνιστούμε να χρησιμοποιήσετε κόλλα χωρίς διαλύτες για να το εφαρμόσετε. Συνιστούμε ιδιαίτερα την κόλλα Flugger 377 (αυτή δεν είναι διαφήμιση, χρησιμοποιούμε πάντα αυτό το προϊόν στο στούντιο μας για να εφαρμόσουμε ταπετσαρία, εξ ου και η πρόταση).

Χαρακτηριστικά

Κατηγορία
Παιδικές Ταπετσαρίες
Για ποιον;
Για αγόρι
Σχέδιο
Με ζώα

Εγγραφή λογαριασμού

Έχετε ήδη λογαριασμό?
Σύνδεση ή Επαναφορά Κωδικού