Αυτοκόλλητο Τοίχου-Χάρτης 4 Ναυτικό Μπλέ

80,00 €
Διαθέσιμο από 25 έως 30 ημέρες

Αυτοκόλλητο τοίχου σε 2 διαστάσεις.

Για την παραγγελία του προϊόντος απαιτείται 50% προκαταβολή
Μέγεθος
Ποσότητα
Κατόπιν παραγγελίας

Τα αυτοκόλλητα τοίχου χάρτες  είναι τα καλύτερα σε πωλήσεις από την πρώτη ημέρα που εμφανίστηκαν στην προσφορά μας το 2015. Τόσο οι γονείς όσο και τα παιδιά τους αγαπούν! Ο χάρτης είναι ένα μεγάλο χρωματιστό αυτοκόλλητο με εκπαιδευτική λειτουργία. Τα παιδιά μπορούν να εξερευνήσουν τον κόσμο και να τοποθετήσουν ζώα στις ηπείρους τους… Με απλά λόγια: εγγυημένα μαθήματα γεωγραφίας!
Οι χάρτες μας έχουν απονεμηθεί με πολλά εθνικά και διεθνή βραβεία, π.χ. Superproduct από πολλά πολωνικά περιοδικά καθώς και έχει κερδίσει τα βραβεία καταναλωτών στο Kind + Jugend Expo 2016 στη Γερμανία.

ΤΕΧΝΙΚΑ:

Πώς να επιλέξετε το μέγεθος του χάρτη;
χάρτες στα μικρότερα μεγέθη S:(πλάτος x ύψος) 120 εκ. x 70 εκ. είναι ένας τέλειος τρόπος για να διακοσμήσετε την επιφάνεια πάνω από το γραφείο
μεγαλύτεροι χάρτες M:(πλάτος x ύψος) 165 εκ. x 100 εκ. θα φαίνονται τέλειοι στον τοίχο πάνω από το κρεβάτι
Προσθέτουμε ένα σύνολο ζώων στους χάρτες μας. Με κάθε χάρτη έρχεται ένα σύνολο ζώων σε μέγεθος και χρώμα προσαρμοσμένο στον επιλεγμένο χάρτη. Ωστόσο, μπορείτε να αγοράσετε ένα επιπλέον σετ, ώστε η διασκέδαση να διαρκέσει ακόμη περισσότερο.

Τεχνικές λεπτομέρειες:

Το υλικό έχει μια ισχυρή κόλλα με βάση το ακρυλικό και τη λεγόμενη λειτουργία αποκλεισμού, πράγμα που σημαίνει ότι κανένα στοιχείο χρώματος στον τοίχο δεν εμφανίζεται μέσω του αυτοκόλλητου. Το αυτοκόλλητο έχει μια λεπτή δομή, μόλις αντιληπτή (όπως το υλικό), αλλά αυτό το υλικό παρέχει μια ισχυρή και υπέροχη αναπαραγωγή χρωμάτων, η οποία είναι ιδανική για π.χ. κατοικίδια Απλώς φαίνονται ζωντανοί! Το υλικό μας είναι εξαιρετικά εύκολο να κολλήσει, έχει ισχυρή κόλλα, αλλά όχι τόσο ισχυρό όσο όλες οι διαφημιστικές ταινίες, για παράδειγμα, που προέρχονται από το πρώτο δευτερόλεπτο. Η λεπτή δομή στην επιφάνεια του αυτοκόλλητου καθιστά δυνατή τη γρατσουνιά του. Ωστόσο, δεν είναι εύκολο τα αυτοκόλλητα δεν έχουν επίσης το λεγόμενο φύλλο μεταφοράς, επιπλέον, το οποίο μέχρι στιγμής ήταν απαραίτητο για την παραγωγή όλων των αυτοκόλλητων. Η απλότητα με την οποία τοποθετούνται αυτοκόλλητα στο υλικό μας σας επιτρέπει να αποφύγετε αυτό το πρόσθετο και συχνά περιττό σημείο της τοποθετησης.
Σημείωση, προτού κολλήσετε το αυτοκόλλητο - οποιοδήποτε υλικό τοίχου - προετοιμάστε τον τοίχο σχολαστικά και καθαρίστε την επιφάνεια από σκόνη ή γράσο. Αυτοκόλλητα μπορούν να κολληθούν στους τοίχους μόνο μετά από περίπου 20 ημέρες από το τελευταίο βάψιμο.

Χαρακτηριστικά

Κατηγορία
Αυτοκόλλητα Τοίχου
Για ποιον;
Για αγόρι
Κατηγορία Αυτοκόλλητου
Χάρτες

Εγγραφή λογαριασμού

Έχετε ήδη λογαριασμό?
Σύνδεση ή Επαναφορά Κωδικού