Αυτοκόλλητο Τοίχου-Πάντα με Ρόζ Μπαλόνι - Διάγραμμα Ανάπτυξης

73,00 €
Διαθέσιμο από 25 έως 30 ημέρες

Αυτοκόλλητο τοίχου - Διάγραμμα ανάπτυξης.

Για την παραγγελία του προϊόντος απαιτείται 50% προκαταβολή
Ποσότητα
Κατόπιν παραγγελίας

Οι χάρακες μας συνδυάζουν πρακτικά και διακοσμητικά χαρακτηριστικά. Όχι μόνο μπορείτε να μετράτε την ανάπτυξη του παιδιού σας κάθε μέρα, αλλά μπορείτε επίσης να διακοσμήσετε υπέροχα το δωμάτιο μαζί τους. Ο πίνακας μέτρησης φτάνει τα 150 εκ. και έχει πλάτος 70 εκ. και είναι ιδανικός για παιδιά από 0 έως 12-13 ετών.
Θέλαμε επίσης ο σχεδιασμός να είναι καθολικός για να κλέψει τις καρδιές τόσο των παιδιών όσο και των γονιών τους. Το 10χρονο σου θα ήταν επίσης περήφανο! Και γνωρίζουμε ότι τα παιδιά είναι πολύ προσκολλημένα στα κατοικίδια ζώα μας, τα χαιρετούν το πρωί και αποχαιρετούν πριν πάτε για ύπνο.

Τεχνικές λεπτομέρειες:

Το υλικό έχει μια ισχυρή κόλλα με βάση το ακρυλικό και τη λεγόμενη λειτουργία αποκλεισμού, πράγμα που σημαίνει ότι κανένα στοιχείο χρώματος στον τοίχο δεν εμφανίζεται μέσω του αυτοκόλλητου. Το αυτοκόλλητο έχει μια λεπτή δομή, μόλις αντιληπτή (όπως το υλικό), αλλά αυτό το υλικό παρέχει μια ισχυρή και υπέροχη αναπαραγωγή χρωμάτων, η οποία είναι ιδανική για π.χ. κατοικίδια Απλώς φαίνονται ζωντανοί! Το υλικό μας είναι εξαιρετικά εύκολο να κολλήσει, έχει ισχυρή κόλλα, αλλά όχι τόσο ισχυρό όσο όλες οι διαφημιστικές ταινίες, για παράδειγμα, που προέρχονται από το πρώτο δευτερόλεπτο. Η λεπτή δομή στην επιφάνεια του αυτοκόλλητου καθιστά δυνατή τη γρατσουνιά του. Ωστόσο, δεν είναι εύκολο τα αυτοκόλλητα δεν έχουν επίσης το λεγόμενο φύλλο μεταφοράς, επιπλέον, το οποίο μέχρι στιγμής ήταν απαραίτητο για την παραγωγή όλων των αυτοκόλλητων. Η απλότητα με την οποία τοποθετούνται αυτοκόλλητα στο υλικό μας σας επιτρέπει να αποφύγετε αυτό το πρόσθετο και συχνά περιττό σημείο της τοποθετησης.
Σημείωση, προτού κολλήσετε το αυτοκόλλητο - οποιοδήποτε υλικό τοίχου - προετοιμάστε τον τοίχο σχολαστικά και καθαρίστε την επιφάνεια από σκόνη ή γράσο. Αυτοκόλλητα μπορούν να κολληθούν στους τοίχους μόνο μετά από περίπου 20 ημέρες από το τελευταίο βάψιμο.

Χαρακτηριστικά

Κατηγορία
Αυτοκόλλητα Τοίχου
Για ποιον;
Για κορίτσι
Κατηγορία Αυτοκόλλητου
Διαγράμματα ανάπτυξης

Εγγραφή λογαριασμού

Έχετε ήδη λογαριασμό?
Σύνδεση ή Επαναφορά Κωδικού