Αυτοκόλλητο Τοίχου-Νότια Θάλασσα

90,00 €
Διαθέσιμο από 25 έως 30 ημέρες

Αυτοκόλλητο τοίχου Νότια Θάλασσα.

Για την παραγγελία του προϊόντος απαιτείται 50% προκαταβολή
Ποσότητα
Κατόπιν παραγγελίας

Τα κύματα εκτυπώνονται σε ένα φύλλο με πολύ ισχυρή κόλλα. Τα κύματα είναι σε ένα κομμάτι για να κάνουν την εφαρμογή πολύ γρήγορη και εύκολη. Λόγω του μήκους άνω των 150 εκατοστών, απλώς πρέπει να θυμάστε ότι είναι καλύτερο να εργαστείτε με την εφαρμογή αυτού του αυτοκόλλητου με τη βοήθεια ενός άλλου ατόμου. Μικρά στοιχεία όπως το ναυτικό μπλε, το μπλε, η θάλασσα και τα ιστιοφόρα κόβονται από φύλλο σε αυτό το ξεχωριστό φύλλο και πρέπει να τακτοποιηθούν ακριβώς στον τοίχο αφού κολλήσουν το κύριο σχέδιο.

ΤΕΧΝΙΚΑ:

Το αυτοκόλλητο καλύπτεται με ένα επιπλέον φύλλο. Χάρη σε αυτό, τα δύο στρώματα του προϊόντος (φύλλο + φύλλο) δημιουργούν επίστρωση αρκετά παχύ ώστε να προστατεύει τον τοίχο από μικρές μηχανικές βλάβες π.χ. κλωτσιές.
Μέγεθος του αυτοκόλλητου τοίχου: 155 εκ. x 50 εκ. + μικρά διακοσμητικά στοιχεία όπως σκάφη και σύννεφα.

Τεχνικές λεπτομέρειες:

Το υλικό έχει μια ισχυρή κόλλα με βάση το ακρυλικό και τη λεγόμενη λειτουργία αποκλεισμού, πράγμα που σημαίνει ότι κανένα στοιχείο χρώματος στον τοίχο δεν εμφανίζεται μέσω του αυτοκόλλητου. Το αυτοκόλλητο έχει μια λεπτή δομή, μόλις αντιληπτή (όπως το υλικό), αλλά αυτό το υλικό παρέχει μια ισχυρή και υπέροχη αναπαραγωγή χρωμάτων, η οποία είναι ιδανική για π.χ. κατοικίδια Απλώς φαίνονται ζωντανοί! Το υλικό μας είναι εξαιρετικά εύκολο να κολλήσει, έχει ισχυρή κόλλα, αλλά όχι τόσο ισχυρό όσο όλες οι διαφημιστικές ταινίες, για παράδειγμα, που προέρχονται από το πρώτο δευτερόλεπτο. Η λεπτή δομή στην επιφάνεια του αυτοκόλλητου καθιστά δυνατή τη γρατσουνιά του. Ωστόσο, δεν είναι εύκολο τα αυτοκόλλητα δεν έχουν επίσης το λεγόμενο φύλλο μεταφοράς, επιπλέον, το οποίο μέχρι στιγμής ήταν απαραίτητο για την παραγωγή όλων των αυτοκόλλητων. Η απλότητα με την οποία τοποθετούνται αυτοκόλλητα στο υλικό μας σας επιτρέπει να αποφύγετε αυτό το πρόσθετο και συχνά περιττό σημείο της τοποθετησης.
Σημείωση, προτού κολλήσετε το αυτοκόλλητο - οποιοδήποτε υλικό τοίχου - προετοιμάστε τον τοίχο σχολαστικά και καθαρίστε την επιφάνεια από σκόνη ή γράσο. Αυτοκόλλητα μπορούν να κολληθούν στους τοίχους μόνο μετά από περίπου 20 ημέρες από το τελευταίο βάψιμο.

Εγγραφή λογαριασμού

Έχετε ήδη λογαριασμό?
Σύνδεση ή Επαναφορά Κωδικού