Αυτοκόλλητο Τοίχου-Η Ζωή στην Πόλη

70,00 €
Διαθέσιμο από 25 έως 30 ημέρες

Αυτοκόλλητο τοίχου σε 2 διαστάσεις.

Για την παραγγελία του προϊόντος απαιτείται 50% προκαταβολή
Μέγεθος
Ποσότητα
Κατόπιν παραγγελίας

Τα μικρά σπίτια είναι πέντε ξεχωριστά στοιχεία που μπορείτε να τοποθετήσετε σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας. Μπορείτε να τα συνδυάσετε, να τα συνδυάσετε ή να τα χωρίσετε. Αυτό το σετ είναι συνέχεια της επιτυχημένης συλλογής ΖΩΗ (Ζωή στην πόλη, δίπλα στη θάλασσα, στον ουρανό), αν και σε αυτό το σετ έχουμε αλλάξει ελαφρώς τα χρώματα προσθέτοντας μια σκιά μουσταρδί και παραιτούμε από το γκρι. Με αυτόν τον τρόπο τα σπίτια είναι ιδανικά τόσο για κορίτσια όσο και για αγόρια.

ΤΕΧΝΙΚΑ:

μέγεθος S: 126 εκ. x 70 εκ. , είναι το ιδανικό μέγεθος πάνω από τη βάση.
μέγεθος L: 180 εκ. x 100 εκ. το οποίο πρέπει να εφαρμόζεται πάνω από το κανονικό κρεβάτι
Μην ξεχνάτε ότι το αυτοκόλλητο μπορεί να τοποθετηθεί ακριβώς πάνω από τη γραμμή δαπέδου. Για παράδειγμα, στη γωνία όπου έχουμε ματ και παιχνίδια σαν μια διασκεδαστική γωνία στο δωμάτιο. Η τοποθέτηση του wallsticker θα προστατεύσει τους τοίχους από τυχόν βρωμιά ή γρατσουνιές.

Τεχνικές λεπτομέρειες:

Το υλικό έχει μια ισχυρή κόλλα με βάση το ακρυλικό και τη λεγόμενη λειτουργία αποκλεισμού, πράγμα που σημαίνει ότι κανένα στοιχείο χρώματος στον τοίχο δεν εμφανίζεται μέσω του αυτοκόλλητου. Το αυτοκόλλητο έχει μια λεπτή δομή, μόλις αντιληπτή (όπως το υλικό), αλλά αυτό το υλικό παρέχει μια ισχυρή και υπέροχη αναπαραγωγή χρωμάτων, η οποία είναι ιδανική για π.χ. κατοικίδια Απλώς φαίνονται ζωντανοί! Το υλικό μας είναι εξαιρετικά εύκολο να κολλήσει, έχει ισχυρή κόλλα, αλλά όχι τόσο ισχυρό όσο όλες οι διαφημιστικές ταινίες, για παράδειγμα, που προέρχονται από το πρώτο δευτερόλεπτο. Η λεπτή δομή στην επιφάνεια του αυτοκόλλητου καθιστά δυνατή τη γρατσουνιά του. Ωστόσο, δεν είναι εύκολο τα αυτοκόλλητα δεν έχουν επίσης το λεγόμενο φύλλο μεταφοράς, επιπλέον, το οποίο μέχρι στιγμής ήταν απαραίτητο για την παραγωγή όλων των αυτοκόλλητων. Η απλότητα με την οποία τοποθετούνται αυτοκόλλητα στο υλικό μας σας επιτρέπει να αποφύγετε αυτό το πρόσθετο και συχνά περιττό σημείο της τοποθετησης.
Σημείωση, προτού κολλήσετε το αυτοκόλλητο - οποιοδήποτε υλικό τοίχου - προετοιμάστε τον τοίχο σχολαστικά και καθαρίστε την επιφάνεια από σκόνη ή γράσο. Αυτοκόλλητα μπορούν να κολληθούν στους τοίχους μόνο μετά από περίπου 20 ημέρες από το τελευταίο βάψιμο.

Χαρακτηριστικά

Κατηγορία
Αυτοκόλλητα Τοίχου
Για ποιον;
Για αγόρι
Για κορίτσι
Κατηγορία Αυτοκόλλητου
Πίσω απο το κρεβάτι

Εγγραφή λογαριασμού

Έχετε ήδη λογαριασμό?
Σύνδεση ή Επαναφορά Κωδικού