Αυτοκόλλητο Τοίχου-Φυτά της Ζούγκλας

60,00 €
Διαθέσιμο από 25 έως 30 ημέρες

Αυτοκόλλητα τοίχου σε 2 διαστάσεις.

Για την παραγγελία του προϊόντος απαιτείται 50% προκαταβολή
Μέγεθος
Ποσότητα
Κατόπιν παραγγελίας

Υπάρχουν ερασιτέχνες περιπέτειες, ταξίδια και φύση;
Ειδικά μεταξύ των μικρών; Εξαιτίας αυτών δημιουργήσαμε αυτό το θάμνο wallastickers πίσω από το κρεβάτι. Εργαζόμαστε σκληρά για πολύ καιρό - επιλέγοντας τα φύλλα, αποφασίζοντας τον πλούτο των πράσινων αποχρώσεων και σχεδιάζοντας και ζωγραφίζοντας τον θάμνο.
Και αποδείχθηκε πολύ όμορφο! Τα φύλλα είναι βαμμένα με πραγματικές υδατογραφίες και δεν σχεδιάστηκαν σε πρόγραμμα γραφικών. Πιστεύουμε ότι γι 'αυτό έχουν μια ιδιαίτερη μαγεία σε αυτούς, όπως στους παλιούς πίνακες ή στις φωτογραφίες του βιβλίου της ζούγκλας!

ΤΕΧΝΙΚΑ:

Το  διατίθεται σε δύο μεγέθη:
μέγεθος S: 90 εκ. x 67 εκ. - καλύτερο από τη βάση, αλλάζοντας τραπέζι
μέγεθος L: 130 εκ. x 100 εκ, ή μια ολόκληρη κεφαλή που πρέπει τουλάχιστον να πέφτει πίσω από μια μεγάλη βάση (140 εκ) ή ένα πλήρες κρεβάτι. Το αυτοκόλλητο ύψους 100 εκ. θα προστατεύει τον τοίχο ακόμη και από τα υψηλότερα λάκτισμα Στην εικόνα μπορείτε να δείτε ένα αυτοκόλλητο σε μέγεθος L.

Τεχνικές λεπτομέρειες:

Το υλικό έχει μια ισχυρή κόλλα με βάση το ακρυλικό και τη λεγόμενη λειτουργία αποκλεισμού, πράγμα που σημαίνει ότι κανένα στοιχείο χρώματος στον τοίχο δεν εμφανίζεται μέσω του αυτοκόλλητου. Το αυτοκόλλητο έχει μια λεπτή δομή, μόλις αντιληπτή (όπως το υλικό), αλλά αυτό το υλικό παρέχει μια ισχυρή και υπέροχη αναπαραγωγή χρωμάτων, η οποία είναι ιδανική για π.χ. κατοικίδια Απλώς φαίνονται ζωντανοί! Το υλικό μας είναι εξαιρετικά εύκολο να κολλήσει, έχει ισχυρή κόλλα, αλλά όχι τόσο ισχυρό όσο όλες οι διαφημιστικές ταινίες, για παράδειγμα, που προέρχονται από το πρώτο δευτερόλεπτο. Η λεπτή δομή στην επιφάνεια του αυτοκόλλητου καθιστά δυνατή τη γρατσουνιά του. Ωστόσο, δεν είναι εύκολο τα αυτοκόλλητα δεν έχουν επίσης το λεγόμενο φύλλο μεταφοράς, επιπλέον, το οποίο μέχρι στιγμής ήταν απαραίτητο για την παραγωγή όλων των αυτοκόλλητων. Η απλότητα με την οποία τοποθετούνται αυτοκόλλητα στο υλικό μας σας επιτρέπει να αποφύγετε αυτό το πρόσθετο και συχνά περιττό σημείο της τοποθετησης.
Σημείωση, προτού κολλήσετε το αυτοκόλλητο - οποιοδήποτε υλικό τοίχου - προετοιμάστε τον τοίχο σχολαστικά και καθαρίστε την επιφάνεια από σκόνη ή γράσο. Αυτοκόλλητα μπορούν να κολληθούν στους τοίχους μόνο μετά από περίπου 20 ημέρες από το τελευταίο βάψιμο.

Χαρακτηριστικά

Κατηγορία
Αυτοκόλλητα Τοίχου
Για ποιον;
Για αγόρι
Για κορίτσι
Κατηγορία Αυτοκόλλητου
Πίσω απο το κρεβάτι

Εγγραφή λογαριασμού

Έχετε ήδη λογαριασμό?
Σύνδεση ή Επαναφορά Κωδικού