Αυτοκόλλητο Τοίχου-Καρουζέλ / Η Μαγεία Είναι Πάντού

90,00 €
Διαθέσιμο από 25 έως 30 ημέρες

Αυτοκόλλητο τοίχου σε 2 διαστάσεις απο την συλλογή Η Μαγεία Βρίσκεται Παντού.

Για την παραγγελία του προϊόντος απαιτείται 50% προκαταβολή
Μέγεθος
Ποσότητα
Κατόπιν παραγγελίας

Η μαγεία είναι παντού, έτσι δεν είναι;

Αυτή η συλλογή είναι η απάντησή μας στις χειμερινές μέρες. Αφήστε το να είναι ένα απαλό και παιδικό παραμύθι.
Αφήστε όλους να βρουν κάτι για τον εαυτό τους, είτε πρόκειται για παστέλ κύκνους που πετούν στον κρεμώδη ουρανό είτε για ένα πολύχρωμο ρετρό καρουσέλ όπως σε μια παρισινή πλατεία. Ή ίσως κάτι περισσότερο για τα αγόρια: ας δούμε το τηλεσκόπιο Γαλιλαίος στους πλανήτες ή να δούμε το μέλλον, στον κόσμο γεμάτο πύραυλους και δορυφόρους. Ένα πράγμα είναι σίγουρο, πηγαίνουμε κατευθείαν στα αστέρια!
Μόνο με το κεφάλι μας στα σύννεφα μπορούμε να κάνουμε κάτι υπέροχο. Και αυτή η συλλογή είναι για να βοηθήσει όλα τα μικρά σε αυτό! Η συλλογή Η Μαγεία Είναι Παντού δημιουργήθηκε από τους δύο εξαιρετικά ταλαντούχους εικονογράφους μας: Kasia GS και Kasia Bachor.
Δύο μεγέθη ενός λεπτού ουράνιου τόξου στα σύννεφα είναι κάτι που θα φωτίζει κάθε δωμάτιο. Και το άλογο; Είναι πιθανώς το αστέρι μας σε αυτήν τη συλλογή. Ονειρευτήκαμε ένα τόσο χαριτωμένο άλογο για πολύ, πολύ καιρό και αυτό είναι! Τελικά τον έχουμε!
Είναι ένα σούπερ τεραστιοοο αυτοκόλλητο! Πολύχρωμο και ρετρό, μοιράζεται τον χαρακτήρα του με το δωμάτιο. Με μια τέτοια διακόσμηση, δεν χρειάζεται πλέον να διακοσμήσετε τους τοίχους με επιπλέον φωτογραφίες, αφίσες ή ράφια. Ίσως μερικά αστέρια, ίσως μερικά σύννεφα, ίσως μια γιρλάντα… Το δωμάτιο θα γίνει αμέσως μαγικό.

ΤΕΧΝΙΚΑ:

μέγεθος προτύπου M:
καρουσέλ με σύννεφα: 93 εκ. x 141 εκ.
επιπλέον σύννεφο: 30 εκ. x 15 εκ.

μέγεθος προτύπου L:
καρουσέλ με σύννεφα: 110 εκ. x 166 εκ.
επιπλέον σύννεφο: 34 εκ. x 17 εκ.
Κάθε πρότυπο διαθέτει επίσης 5 επιπλέον αυτοκόλλητα αστέρι για διακόσμηση.

Τεχνικές λεπτομέρειες:

Το υλικό έχει μια ισχυρή κόλλα με βάση το ακρυλικό και τη λεγόμενη λειτουργία αποκλεισμού, πράγμα που σημαίνει ότι κανένα στοιχείο χρώματος στον τοίχο δεν εμφανίζεται μέσω του αυτοκόλλητου. Το αυτοκόλλητο έχει μια λεπτή δομή, μόλις αντιληπτή (όπως το υλικό), αλλά αυτό το υλικό παρέχει μια ισχυρή και υπέροχη αναπαραγωγή χρωμάτων, η οποία είναι ιδανική για π.χ. κατοικίδια Απλώς φαίνονται ζωντανοί! Το υλικό μας είναι εξαιρετικά εύκολο να κολλήσει, έχει ισχυρή κόλλα, αλλά όχι τόσο ισχυρό όσο όλες οι διαφημιστικές ταινίες, για παράδειγμα, που προέρχονται από το πρώτο δευτερόλεπτο. Η λεπτή δομή στην επιφάνεια του αυτοκόλλητου καθιστά δυνατή τη γρατσουνιά του. Ωστόσο, δεν είναι εύκολο τα αυτοκόλλητα δεν έχουν επίσης το λεγόμενο φύλλο μεταφοράς, επιπλέον, το οποίο μέχρι στιγμής ήταν απαραίτητο για την παραγωγή όλων των αυτοκόλλητων. Η απλότητα με την οποία τοποθετούνται αυτοκόλλητα στο υλικό μας σας επιτρέπει να αποφύγετε αυτό το πρόσθετο και συχνά περιττό σημείο της τοποθετησης.
Σημείωση, προτού κολλήσετε το αυτοκόλλητο - οποιοδήποτε υλικό τοίχου - προετοιμάστε τον τοίχο σχολαστικά και καθαρίστε την επιφάνεια από σκόνη ή γράσο. Αυτοκόλλητα μπορούν να κολληθούν στους τοίχους μόνο μετά από περίπου 20 ημέρες από το τελευταίο βάψιμο.

Χαρακτηριστικά

Κατηγορία
Αυτοκόλλητα Τοίχου
Για ποιον;
Για αγόρι
Για κορίτσι
Κατηγορία Αυτοκόλλητου
Πίσω απο το κρεβάτι

Εγγραφή λογαριασμού

Έχετε ήδη λογαριασμό?
Σύνδεση ή Επαναφορά Κωδικού