Αυτοκόλλητο Τοίχου-Ουράνιο Τόξο για Αγόρι / Η Μαγεία Είναι Παντού

55,00 €
Διαθέσιμο από 25 έως 30 ημέρες

Αυτοκόλλητο τοίχου σε 2 διαστάσεις.

Για την παραγγελία του προϊόντος απαιτείται 50% προκαταβολή
Μέγεθος
Ποσότητα
Κατόπιν παραγγελίας

Η μαγεία είναι παντού, έτσι δεν είναι;
Αυτή η συλλογή είναι η απάντησή μας στις χειμερινές μέρες. Αφήστε το να είναι ένα απαλό και παιδικό παραμύθι.
Αφήστε όλους να βρουν κάτι για τον εαυτό τους, είτε πρόκειται για παστέλ κύκνους που πετούν στον κρεμώδη ουρανό είτε για ένα πολύχρωμο ρετρό καρουσέλ όπως σε μια Παριζιάνικη πλατεία. Ή ίσως κάτι περισσότερο για τα αγόρια: ας δούμε το τηλεσκόπιο Γαλιλαίος στους πλανήτες ή να δούμε το μέλλον, στον κόσμο γεμάτο πύραυλους και δορυφόρους. Ένα πράγμα είναι σίγουρο, πηγαίνουμε κατευθείαν στα αστέρια!
Μόνο με το κεφάλι μας στα σύννεφα μπορούμε να κάνουμε κάτι υπέροχο. Και αυτή η συλλογή είναι για να βοηθήσει όλα τα μικρά σε αυτό!
Η συλλογή Η Μαγεία είναι Παντού δημιουργήθηκε από τους δύο εξαιρετικά ταλαντούχους εικονογράφους μας: Kasia GS και Kasia Bachor.
Δύο μεγέθη ευαίσθητου ουράνιου τόξου στα σύννεφα, κάτι που θα φωτίζει κάθε δωμάτιο. Αυτό το αυτοκόλλητο προστατεύει την περιοχή του τοίχου πίσω από το κρεβάτι - ένα χαρακτηριστικό που σίγουρα θα προσελκύσει τους γονείς και θα προσφέρει υπέροχα όνειρα και στα μωρά τους.

ΤΕΧΝΙΚΑ:

μέγεθος ουράνιου τόξου M: 98 εκ. x 47 εκ. + επιπλέον σύννεφο: 20 εκ. x 10 εκ.
μέγεθος ουράνιου τόξου L: 133 εκ. x 64 εκ. + επιπλέον σύννεφο: 26 εκ. x 12 εκ.

Τεχνικές λεπτομέρειες:

Το υλικό έχει μια ισχυρή κόλλα με βάση το ακρυλικό και τη λεγόμενη λειτουργία αποκλεισμού, πράγμα που σημαίνει ότι κανένα στοιχείο χρώματος στον τοίχο δεν εμφανίζεται μέσω του αυτοκόλλητου. Το αυτοκόλλητο έχει μια λεπτή δομή, μόλις αντιληπτή (όπως το υλικό), αλλά αυτό το υλικό παρέχει μια ισχυρή και υπέροχη αναπαραγωγή χρωμάτων, η οποία είναι ιδανική για π.χ. κατοικίδια Απλώς φαίνονται ζωντανοί! Το υλικό μας είναι εξαιρετικά εύκολο να κολλήσει, έχει ισχυρή κόλλα, αλλά όχι τόσο ισχυρό όσο όλες οι διαφημιστικές ταινίες, για παράδειγμα, που προέρχονται από το πρώτο δευτερόλεπτο. Η λεπτή δομή στην επιφάνεια του αυτοκόλλητου καθιστά δυνατή τη γρατσουνιά του. Ωστόσο, δεν είναι εύκολο τα αυτοκόλλητα δεν έχουν επίσης το λεγόμενο φύλλο μεταφοράς, επιπλέον, το οποίο μέχρι στιγμής ήταν απαραίτητο για την παραγωγή όλων των αυτοκόλλητων. Η απλότητα με την οποία τοποθετούνται αυτοκόλλητα στο υλικό μας σας επιτρέπει να αποφύγετε αυτό το πρόσθετο και συχνά περιττό σημείο της τοποθετησης.
Σημείωση, προτού κολλήσετε το αυτοκόλλητο - οποιοδήποτε υλικό τοίχου - προετοιμάστε τον τοίχο σχολαστικά και καθαρίστε την επιφάνεια από σκόνη ή γράσο. Αυτοκόλλητα μπορούν να κολληθούν στους τοίχους μόνο μετά από περίπου 20 ημέρες από το τελευταίο βάψιμο.

Χαρακτηριστικά

Κατηγορία
Αυτοκόλλητα Τοίχου
Για ποιον;
Για αγόρι
Κατηγορία Αυτοκόλλητου
Πίσω απο το κρεβάτι

Εγγραφή λογαριασμού

Έχετε ήδη λογαριασμό?
Σύνδεση ή Επαναφορά Κωδικού