Αυτοκόλλητο Τοίχου-Ντόλτσε Βίτα Porticello

69,00 €
Διαθέσιμο από 25 έως 30 ημέρες

Αυτοκόλλητα τοίχου απο την συλλογή Porticello.

Για την παραγγελία του προϊόντος απαιτείται 50% προκαταβολή
Ποσότητα
Κατόπιν παραγγελίας

Η μικρή συλλογή Porticello δημιουργήθηκε από αγάπη για μικρές πόλεις της Σικελίας, όπως το Porticello!
Καταγράψαμε τη μαγεία αυτών των μικρών πόλεων της Σικελίας και παραδεχόμαστε ότι έχουμε προσθέσει μια μικρή μπλε σκιά σε αυτήν για να την κάνουμε πιο ουδέτερη.Μικρές βάρκες, κρεμαστά ρούχα, παλιά σπίτια (αν και αυτά στην Ιταλία είναι πιο κίτρινα), φάροι και πύργοι αντίκες παντού, πουλιά στους δρόμους, μικρά σύμβολα του να ανήκουν στη θάλασσα.
Γιατί ποιος δεν αγαπά τη θάλασσα; Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο συλλέξαμε όλα αυτά τα στοιχεία διακοπών σε μια μικρή επιλογή Και αποδείχθηκε ένα υπέροχο ταξίδι.
Δύο σπίτια σε ουδέτερα χρώματα που χωρίζονται από μια σειρά από φρέσκα ρούχα, μια πάντα παρούσα λεπτομέρεια του Ιταλικού Dolce Vita.

ΤΕΧΝΙΚΑ:

Μέγεθος αυτοκόλλητου μετά την εφαρμογή: 110 εκ. x 66 εκ. 
Αποτελείται από 3 ξεχωριστά πρότυπα για να ταιριάζει συνολικά:
1: σπίτι στα αριστερά με μια πινακίδα πρότυπο
2: σπίτι στα δεξιά πρότυπο
3: τοίχος, χήνα και πλύσιμο ως ξεχωριστά στοιχεία.

Τεχνικές λεπτομέρειες:

Το υλικό έχει μια ισχυρή κόλλα με βάση το ακρυλικό και τη λεγόμενη λειτουργία αποκλεισμού, πράγμα που σημαίνει ότι κανένα στοιχείο χρώματος στον τοίχο δεν εμφανίζεται μέσω του αυτοκόλλητου. Το αυτοκόλλητο έχει μια λεπτή δομή, μόλις αντιληπτή (όπως το υλικό), αλλά αυτό το υλικό παρέχει μια ισχυρή και υπέροχη αναπαραγωγή χρωμάτων, η οποία είναι ιδανική για π.χ. κατοικίδια Απλώς φαίνονται ζωντανοί! Το υλικό μας είναι εξαιρετικά εύκολο να κολλήσει, έχει ισχυρή κόλλα, αλλά όχι τόσο ισχυρό όσο όλες οι διαφημιστικές ταινίες, για παράδειγμα, που προέρχονται από το πρώτο δευτερόλεπτο. Η λεπτή δομή στην επιφάνεια του αυτοκόλλητου καθιστά δυνατή τη γρατσουνιά του. Ωστόσο, δεν είναι εύκολο τα αυτοκόλλητα δεν έχουν επίσης το λεγόμενο φύλλο μεταφοράς, επιπλέον, το οποίο μέχρι στιγμής ήταν απαραίτητο για την παραγωγή όλων των αυτοκόλλητων. Η απλότητα με την οποία τοποθετούνται αυτοκόλλητα στο υλικό μας σας επιτρέπει να αποφύγετε αυτό το πρόσθετο και συχνά περιττό σημείο της τοποθετησης.
Σημείωση, προτού κολλήσετε το αυτοκόλλητο - οποιοδήποτε υλικό τοίχου - προετοιμάστε τον τοίχο σχολαστικά και καθαρίστε την επιφάνεια από σκόνη ή γράσο. Αυτοκόλλητα μπορούν να κολληθούν στους τοίχους μόνο μετά από περίπου 20 ημέρες από το τελευταίο βάψιμο.

Χαρακτηριστικά

Κατηγορία
Αυτοκόλλητα Τοίχου
Για ποιον;
Για αγόρι
Για κορίτσι
Κατηγορία Αυτοκόλλητου
Πίσω απο το κρεβάτι

Εγγραφή λογαριασμού

Έχετε ήδη λογαριασμό?
Σύνδεση ή Επαναφορά Κωδικού