Αυτοκόλλητο Τοίχου-Χρωματιστό Λιβάδι

70,00 €
Διαθέσιμο από 25 έως 30 ημέρες

Αυτοκόλλητο τοίχου σε 2 διαστάσεις.

Για την παραγγελία του προϊόντος απαιτείται 50% προκαταβολή
Μέγεθος
Ποσότητα
Κατόπιν παραγγελίας

Μια ιδανική πρόταση για μεγάλα και μικρά κορίτσια. Το μαύρο και άσπρο αυτοκόλλητο τοίχου Χρωματιστό Λιβάδι είναι πιθανώς η αγαπημένη μας καινοτομία. Εξετάσαμε σε αυτό το μοτίβο (επειδή δεν σχεδιάζεται από εμάς) για αρκετούς μήνες.
Αγοράσαμε τα δικαιώματα και τα χρησιμοποιήσαμε για πρώτη φορά στις βιτρίνες μας. Ωστόσο, συνειδητοποιήσαμε γρήγορα ότι ένα τέτοιο λιβάδι είναι ένα τέλειο μοτίβο για ένα αυτοκόλλητο κρεβατιού.
Όχι μόνο επειδή το μοτίβο είναι καθολικό, αλλά θα κάνει και τις χειμερινές μέρες  λιγότερο ενοχλητικές. Όπως αναφέραμε, λόγω των χρωμάτων, το αυτοκόλλητο τοίχου είναι καθολικό, δεν κατακλύζει το εσωτερικό του δωματίου, αλλά συμπληρώνει μόνο τη διακόσμηση.
Το αγαπημένο μας. Εκτός από αυτό το εξώφυλλο, έχουμε επίσης μια ασπρόμαυρη έκδοση, η οποία ήταν το πρώτο λιβάδι που παρουσιάσαμε στην προσφορά μας. Υπήρξαν τόσες πολλές έρευνες σχετικά με την έγχρωμη έκδοση που αποφασίσαμε να συμπληρώσουμε γρήγορα την προσφορά με ένα Λιβάδι με Χρώμα.
ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ. Οι υπέροχες φωτογραφίες μας προέρχονται από υπέροχα δωμάτια, από υπέροχες μητέρες, από υπέροχα προφίλ Instagram: @lasosfera, @jjstrawberrylife, @kasiags

ΤΕΧΝΙΚΑ:

Μέγεθος S: Πλάτος 120 εκ. 73 εκ. ύψος
Μέγεθος L: Πλάτος 133 εκ. 95 εκ. ύψος
Παρακαλώ σημειώστε! Το σχέδιο έχει περίγραμμα περίπου 1,5 εκ. πάνω από το οποίο κόβεται. Είναι τυπωμένο σε λευκό αλουμινόχαρτο και αυτός είναι ο λόγος που αυτό το αυτοκόλλητο τοίχου φαίνεται καλύτερο σε λευκό τοίχο. Το αυτοκόλλητο έχει μια κρύα λευκή απόχρωση.

Τεχνικές λεπτομέρειες:

Το υλικό έχει μια ισχυρή κόλλα με βάση το ακρυλικό και τη λεγόμενη λειτουργία αποκλεισμού, πράγμα που σημαίνει ότι κανένα στοιχείο χρώματος στον τοίχο δεν εμφανίζεται μέσω του αυτοκόλλητου. Το αυτοκόλλητο έχει μια λεπτή δομή, μόλις αντιληπτή (όπως το υλικό), αλλά αυτό το υλικό παρέχει μια ισχυρή και υπέροχη αναπαραγωγή χρωμάτων, η οποία είναι ιδανική για π.χ. κατοικίδια Απλώς φαίνονται ζωντανοί! Το υλικό μας είναι εξαιρετικά εύκολο να κολλήσει, έχει ισχυρή κόλλα, αλλά όχι τόσο ισχυρό όσο όλες οι διαφημιστικές ταινίες, για παράδειγμα, που προέρχονται από το πρώτο δευτερόλεπτο. Η λεπτή δομή στην επιφάνεια του αυτοκόλλητου καθιστά δυνατή τη γρατσουνιά του. Ωστόσο, δεν είναι εύκολο τα αυτοκόλλητα δεν έχουν επίσης το λεγόμενο φύλλο μεταφοράς, επιπλέον, το οποίο μέχρι στιγμής ήταν απαραίτητο για την παραγωγή όλων των αυτοκόλλητων. Η απλότητα με την οποία τοποθετούνται αυτοκόλλητα στο υλικό μας σας επιτρέπει να αποφύγετε αυτό το πρόσθετο και συχνά περιττό σημείο της τοποθετησης.
Σημείωση, προτού κολλήσετε το αυτοκόλλητο - οποιοδήποτε υλικό τοίχου - προετοιμάστε τον τοίχο σχολαστικά και καθαρίστε την επιφάνεια από σκόνη ή γράσο. Αυτοκόλλητα μπορούν να κολληθούν στους τοίχους μόνο μετά από περίπου 20 ημέρες από το τελευταίο βάψιμο.

Χαρακτηριστικά

Κατηγορία
Αυτοκόλλητα Τοίχου
Για ποιον;
Για κορίτσι
Κατηγορία Αυτοκόλλητου
Πίσω απο το κρεβάτι

Εγγραφή λογαριασμού

Έχετε ήδη λογαριασμό?
Σύνδεση ή Επαναφορά Κωδικού