Αυτοκόλλητο Τοίχου-Ημικύκλια σε Baby Blue Απόχρωση

40,00 €
Διαθέσιμο από 25 έως 30 ημέρες

Σέτ αυτοκόλλητα τοίχου-ημικύκλια.

Για την παραγγελία του προϊόντος απαιτείται 50% προκαταβολή
Ποσότητα
Κατόπιν παραγγελίας

Ένα σετ ρίγες που μας αρέσει να ονομάζουμε μπισκότα είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να διακοσμήσουμε τοίχους σε όχι εντελώς προφανείς περιοχές. Το κέντρο του τοίχου είναι συνήθως διακοσμημένο είτε με αυτοκόλλητο είτε με ταπετσαρία ή κάποια άλλα διακοσμητικά στοιχεία που αποτελούν την κύρια διακόσμηση του δωματίου. Αυτό δεν συμβαίνει με αυτούς τους κύκλους. Τι γίνεται αν υπάρχουν ράφια, εικόνες, αφίσες στον τοίχο και δεν θέλουμε πραγματικά να αλλάξουμε την ατμόσφαιρα του δωματίου; Εμείς και τα «μπισκότα» μπορούμε να σας βοηθήσουμε.
Ημικύκλια με διάμετρο περίπου. 9 cm που συνδέονται σε ρίγες, έτσι ώστε η συναρμολόγηση να είναι εξαιρετικά εύκολη.
Όχι πολύ μακρύ και όχι πολύ μικρό, καθώς τα «μπισκότα» έχουν πλάτος περίπου 55 εκ, ώστε ένα άτομο να μπορεί να τα κολλήσει εύκολα ομοιόμορφα, με ταινία. Υπάρχουν 14 ρίγες στο πρότυπο που μας δίνουν πάνω από 7 μέτρα μετά την κολλήσει. Αυτό αρκεί για να διακοσμήσει έναν τοίχο σε ένα μεσαίου μεγέθους παιδικό δωμάτιο.Η συμβουλή μας: αυτοί οι κύκλοι μπισκότων φαίνονται υπέροχοι σε δωμάτια με κεκλιμένα και ως φινίρισμα για τη συρραφή.

Τεχνικές λεπτομέρειες:

Το υλικό έχει μια ισχυρή κόλλα με βάση το ακρυλικό και τη λεγόμενη λειτουργία αποκλεισμού, πράγμα που σημαίνει ότι κανένα στοιχείο χρώματος στον τοίχο δεν εμφανίζεται μέσω του αυτοκόλλητου. Το αυτοκόλλητο έχει μια λεπτή δομή, μόλις αντιληπτή (όπως το υλικό), αλλά αυτό το υλικό παρέχει μια ισχυρή και υπέροχη αναπαραγωγή χρωμάτων, η οποία είναι ιδανική για π.χ. κατοικίδια Απλώς φαίνονται ζωντανοί! Το υλικό μας είναι εξαιρετικά εύκολο να κολλήσει, έχει ισχυρή κόλλα, αλλά όχι τόσο ισχυρό όσο όλες οι διαφημιστικές ταινίες, για παράδειγμα, που προέρχονται από το πρώτο δευτερόλεπτο. Η λεπτή δομή στην επιφάνεια του αυτοκόλλητου καθιστά δυνατή τη γρατσουνιά του. Ωστόσο, δεν είναι εύκολο τα αυτοκόλλητα δεν έχουν επίσης το λεγόμενο φύλλο μεταφοράς, επιπλέον, το οποίο μέχρι στιγμής ήταν απαραίτητο για την παραγωγή όλων των αυτοκόλλητων. Η απλότητα με την οποία τοποθετούνται αυτοκόλλητα στο υλικό μας σας επιτρέπει να αποφύγετε αυτό το πρόσθετο και συχνά περιττό σημείο της τοποθετησης.
Σημείωση, προτού κολλήσετε το αυτοκόλλητο - οποιοδήποτε υλικό τοίχου - προετοιμάστε τον τοίχο σχολαστικά και καθαρίστε την επιφάνεια από σκόνη ή γράσο. Αυτοκόλλητα μπορούν να κολληθούν στους τοίχους μόνο μετά από περίπου 20 ημέρες από το τελευταίο βάψιμο.

Χαρακτηριστικά

Κατηγορία
Αυτοκόλλητα Τοίχου
Για ποιον;
Για αγόρι
Για κορίτσι
Κατηγορία Αυτοκόλλητου
Βασικά σέτ

Εγγραφή λογαριασμού

Έχετε ήδη λογαριασμό?
Σύνδεση ή Επαναφορά Κωδικού