Αυτοκόλλητο Τοίχου-Κονφετί Σετ 5 Ναυτικό Μπλέ / Τυρκουάζ

40,00 €
Διαθέσιμο από 25 έως 30 ημέρες

Αυτοκόλλητα τοίχου βοηθητικό σετ.

Για την παραγγελία του προϊόντος απαιτείται 50% προκαταβολή
Ποσότητα
Κατόπιν παραγγελίας

Το Κονφετί είναι ένας «αυτοκόλλητος» συνδυασμός των αγαπημένων μας χρωμάτων. Αυτό είναι ένα απίστευτα απλό κόλπο για να φέρει τη διασκέδαση και τη χαρά στο δωμάτιο του παιδιού. Η ιστορία πίσω από το σετ κομφετί είναι διασκεδαστική! Όταν δημιουργήσαμε τα έξι σύνολα χρωμάτων, δεν μπορούσαμε να αποφασίσουμε ποια θα συμπεριληφθούν στην συλλογή. Ζητήσαμε λοιπόν από τους πελάτες μας  να αποφασίσουν για εμάς. Και σε αυτήν την εκδημοκρατική ψηφοφορία, και τα έξι σύνολα ψηφίστηκαν εξίσου!

ΣΕΤ ΠΕΡΙΕΧΕΙ 4 ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΕ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ

• διάσταση προτύπων: 30 εκ. το καθένα
• αριθμός στοιχείων όλων των προτύπων μαζί: 72 τεμάχια (18 στο πρότυπο)
• ύψος 1 κουκκίδας: 5 εκ.
Τα χρώματα των κουκκίδων: μπλε ναυτικό, μουστάρδα, τιρκουάζ (μπλε με ένα άγγιγμα πράσινου) και ανοιχτό γκρι.

Τεχνικές λεπτομέρειες:

Το υλικό έχει μια ισχυρή κόλλα με βάση το ακρυλικό και τη λεγόμενη λειτουργία αποκλεισμού, πράγμα που σημαίνει ότι κανένα στοιχείο χρώματος στον τοίχο δεν εμφανίζεται μέσω του αυτοκόλλητου. Το αυτοκόλλητο έχει μια λεπτή δομή, μόλις αντιληπτή (όπως το υλικό), αλλά αυτό το υλικό παρέχει μια ισχυρή και υπέροχη αναπαραγωγή χρωμάτων, η οποία είναι ιδανική για π.χ. κατοικίδια Απλώς φαίνονται ζωντανοί! Το υλικό μας είναι εξαιρετικά εύκολο να κολλήσει, έχει ισχυρή κόλλα, αλλά όχι τόσο ισχυρό όσο όλες οι διαφημιστικές ταινίες, για παράδειγμα, που προέρχονται από το πρώτο δευτερόλεπτο. Η λεπτή δομή στην επιφάνεια του αυτοκόλλητου καθιστά δυνατή τη γρατσουνιά του. Ωστόσο, δεν είναι εύκολο τα αυτοκόλλητα δεν έχουν επίσης το λεγόμενο φύλλο μεταφοράς, επιπλέον, το οποίο μέχρι στιγμής ήταν απαραίτητο για την παραγωγή όλων των αυτοκόλλητων. Η απλότητα με την οποία τοποθετούνται αυτοκόλλητα στο υλικό μας σας επιτρέπει να αποφύγετε αυτό το πρόσθετο και συχνά περιττό σημείο της τοποθετησης.
Σημείωση, προτού κολλήσετε το αυτοκόλλητο - οποιοδήποτε υλικό τοίχου - προετοιμάστε τον τοίχο σχολαστικά και καθαρίστε την επιφάνεια από σκόνη ή γράσο. Αυτοκόλλητα μπορούν να κολληθούν στους τοίχους μόνο μετά από περίπου 20 ημέρες από το τελευταίο βάψιμο.

Εγγραφή λογαριασμού

Έχετε ήδη λογαριασμό?
Σύνδεση ή Επαναφορά Κωδικού