Αυτοκόλλητο Τοίχου-Λούσι το Ελαφάκι

43,00 €
Διαθέσιμο από 25 έως 30 ημέρες

Αυτοκόλλητο τοίχου μικρό Ελαφάκι.

Για την παραγγελία του προϊόντος απαιτείται 50% προκαταβολή
Ποσότητα
Κατόπιν παραγγελίας

Η Λούσι είναι ένα αγαπημένο αυτοκόλλητο τοίχου του Maciek, επικεφαλής παραγωγής μας. Κάθε φορά που ετοιμάζουμε να στείλουμε το αυτοκόλλητο τοίχου σε έναν πελάτη, παίρνουμε από τον Maciek έναν άλλο: ,, Oooh, η αγαπημένη μου Λούσι ξανά! »Λοιπόν, αυτό λέμε αληθινή αγάπη. Τα παιδιά αγαπούν επίσης τα ελάφια μας. Ακριβώς όπως οι μαμάδες τους. Επίσης γράψαμε ένα ποίημα στα Πολωνικά για τη Λούσι. Φοβόταν τόσο πολύ να περπατήσει στο δάσος. Αλλά μια φορά, συνάντησε ευτυχώς πολλούς φίλους από το δάσος που την ενθάρρυναν να έρθει να ζήσει μαζί τους και από εκείνη τη στιγμή, δεν φοβόταν ποτέ το δάσος. Η Λούσι θα ήταν υπέροχος σύντροφος σε οποιονδήποτε! Τα αυτοκόλλητα τοίχου είναι ο ευκολότερος και ο πιο εύχρηστος τρόπος διακόσμησης των τοίχων.

ΤΕΧΝΙΚΑ:

Ύψος: 78 εκ
Πλάτος: 50 εκ.

Τεχνικές λεπτομέρειες:

Το υλικό έχει μια ισχυρή κόλλα με βάση το ακρυλικό και τη λεγόμενη λειτουργία αποκλεισμού, πράγμα που σημαίνει ότι κανένα στοιχείο χρώματος στον τοίχο δεν εμφανίζεται μέσω του αυτοκόλλητου. Το αυτοκόλλητο έχει μια λεπτή δομή, μόλις αντιληπτή (όπως το υλικό), αλλά αυτό το υλικό παρέχει μια ισχυρή και υπέροχη αναπαραγωγή χρωμάτων, η οποία είναι ιδανική για π.χ. κατοικίδια Απλώς φαίνονται ζωντανοί! Το υλικό μας είναι εξαιρετικά εύκολο να κολλήσει, έχει ισχυρή κόλλα, αλλά όχι τόσο ισχυρό όσο όλες οι διαφημιστικές ταινίες, για παράδειγμα, που προέρχονται από το πρώτο δευτερόλεπτο. Η λεπτή δομή στην επιφάνεια του αυτοκόλλητου καθιστά δυνατή τη γρατσουνιά του. Ωστόσο, δεν είναι εύκολο τα αυτοκόλλητα δεν έχουν επίσης το λεγόμενο φύλλο μεταφοράς, επιπλέον, το οποίο μέχρι στιγμής ήταν απαραίτητο για την παραγωγή όλων των αυτοκόλλητων. Η απλότητα με την οποία τοποθετούνται αυτοκόλλητα στο υλικό μας σας επιτρέπει να αποφύγετε αυτό το πρόσθετο και συχνά περιττό σημείο της τοποθετησης.
Σημείωση, προτού κολλήσετε το αυτοκόλλητο - οποιοδήποτε υλικό τοίχου - προετοιμάστε τον τοίχο σχολαστικά και καθαρίστε την επιφάνεια από σκόνη ή γράσο. Αυτοκόλλητα μπορούν να κολληθούν στους τοίχους μόνο μετά από περίπου 20 ημέρες από το τελευταίο βάψιμο.

Χαρακτηριστικά

Κατηγορία
Αυτοκόλλητα Τοίχου
Για ποιον;
Για αγόρι
Για κορίτσι
Κατηγορία Αυτοκόλλητου
Ζωάκια

Εγγραφή λογαριασμού

Έχετε ήδη λογαριασμό?
Σύνδεση ή Επαναφορά Κωδικού