Αυτοκόλλητο Τοίχου-Αεροπλάνο σε κύκλο

119,00 €
Διαθέσιμο από 25 έως 30 ημέρες

Αυτοκόλλητο τοίχου σε Κύκλο σε 2 διαστάσεις.

Για την παραγγελία του προϊόντος απαιτείται 50% προκαταβολή
Μέγεθος
Ποσότητα
Κατόπιν παραγγελίας

Έχουμε αυτήν τη συλλογή Κύκλος στο μυαλό μας για πολύ καιρό. Ωστόσο, δεν υπάρχει εύκολος τρόπος να δημιουργήσετε μόλις 12 κομμάτια όταν έχετε μια βιβλιοθήκη μοτίβων όπως εμείς. Αλλά το καταφέραμε και το αποτέλεσμα ελπίζουμε να ικανοποιήσει όλους Υπάρχουν μερικά γλυκά και λουλουδάτα μοτίβα για κορίτσια και μερικά αεροπλάνα και δεινό για αγόρια.

ΤΕΧΝΙΚΑ:

Οι κύκλοι είναι σε δύο μεγέθη:
μέγεθος M: 150 εκ. x 150 εκ. - ιδανικό πάνω από μια βάση ή μικρά έπιπλα
μέγεθος L: 200 εκ. x 200 εκ. - υπέροχο πάνω από ένα κρεβάτι πλήρους μεγέθους ή ένα σετ επίπλων όπως λίκνο και συρτάρια που στέκονται το ένα δίπλα στο άλλο.

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗΣ:

Το μικρό μέγεθος του αυτοκόλλητου τοίχου Κύκλος (150 εκ. x 150 εκ.) είναι μια καλή λύση εάν έχετε ένα μικρό κρεβάτι δίπλα σε μια ντουλάπα που καλύπτει ένα μεγάλο μέρος του τοίχου. Στη συνέχεια, αυτό το μικρότερο μέγεθος θα ταιριάζει απόλυτα καθώς το μεγαλύτερο θα ήταν απλώς στο πλάτος και ορισμένα μέρη θα καλύπτονταν από την ντουλάπα.
Μεγάλο μέγεθος του αυτοκόλλητου τοίχου Κύκλος (200 εκ. x 200 εκ.) είναι μια τέλεια ρύθμιση όταν έχετε ένα δωμάτιο με έπιπλα που είναι τοποθετημένα στους απέναντι τοίχους, π.χ. ένα κρεβάτι βρίσκεται στη δεξιά πλευρά του δωματίου και η ντουλάπα στο αριστερό μέγεθος. Τότε ο τοίχος μπροστά είναι ένας χώρος όπου το μεγάλο αυτοκόλλητο τοίχου θα κάνει τέλεια δουλειά! Το μέγεθος M θα ήταν απλά πολύ μικρό, αλλά το μεγάλο (L) θα κάνει κάποια μαγεία στο δωμάτιο και θα προσθέσει κάποιο εκπληκτικό χαρακτήρα σε αυτό, ώστε να γνωρίζετε ότι βρίσκεστε στο δωμάτιο ενός μικρού πρίγκιπα, ενός dino ανεμιστήρα ή ενός μελλοντικού Jacques Κούστα).
Αυτή είναι η συλλογή που έγινε ειδικά για όσους πιστεύουν ότι μια ταπετσαρία είναι πολύ μεγάλη από μια δήλωση στο δωμάτιο. Εάν ο τοίχος σας έχει πλάτος 300 εκ. και δεν θέλετε ολόκληρη η επιφάνεια να είναι πολύχρωμη - λοιπόν, αυτή είναι μια λύση για εσάς.

Τεχνικές λεπτομέρειες:

Το υλικό έχει μια ισχυρή κόλλα με βάση το ακρυλικό και τη λεγόμενη λειτουργία αποκλεισμού, πράγμα που σημαίνει ότι κανένα στοιχείο χρώματος στον τοίχο δεν εμφανίζεται μέσω του αυτοκόλλητου. Το αυτοκόλλητο έχει μια λεπτή δομή, μόλις αντιληπτή (όπως το υλικό), αλλά αυτό το υλικό παρέχει μια ισχυρή και υπέροχη αναπαραγωγή χρωμάτων, η οποία είναι ιδανική για π.χ. κατοικίδια Απλώς φαίνονται ζωντανοί! Το υλικό μας είναι εξαιρετικά εύκολο να κολλήσει, έχει ισχυρή κόλλα, αλλά όχι τόσο ισχυρό όσο όλες οι διαφημιστικές ταινίες, για παράδειγμα, που προέρχονται από το πρώτο δευτερόλεπτο. Η λεπτή δομή στην επιφάνεια του αυτοκόλλητου καθιστά δυνατή τη γρατσουνιά του. Ωστόσο, δεν είναι εύκολο τα αυτοκόλλητα δεν έχουν επίσης το λεγόμενο φύλλο μεταφοράς, επιπλέον, το οποίο μέχρι στιγμής ήταν απαραίτητο για την παραγωγή όλων των αυτοκόλλητων. Η απλότητα με την οποία τοποθετούνται αυτοκόλλητα στο υλικό μας σας επιτρέπει να αποφύγετε αυτό το πρόσθετο και συχνά περιττό σημείο της τοποθετησης.
Σημείωση, προτού κολλήσετε το αυτοκόλλητο - οποιοδήποτε υλικό τοίχου - προετοιμάστε τον τοίχο σχολαστικά και καθαρίστε την επιφάνεια από σκόνη ή γράσο. Αυτοκόλλητα μπορούν να κολληθούν στους τοίχους μόνο μετά από περίπου 20 ημέρες από το τελευταίο βάψιμο.

Χαρακτηριστικά

Κατηγορία
Αυτοκόλλητα Τοίχου
Για ποιον;
Για αγόρι
Κατηγορία Αυτοκόλλητου
Σε κύκλο

Εγγραφή λογαριασμού

Έχετε ήδη λογαριασμό?
Σύνδεση ή Επαναφορά Κωδικού