Αυτοκόλλητο Τοίχου-Μονόκερος στον Ουρανό

49,00 €
Διαθέσιμο από 25 έως 30 ημέρες

Σε αυτοκόλλητα τοίχου-Μονόκερος στον Ουρανό.

Για την παραγγελία του προϊόντος απαιτείται 50% προκαταβολή
Μέγεθος
Ποσότητα
Κατόπιν παραγγελίας

Ετοιμαζόμαστε για αυτόν τον μονόκερο εδώ και ένα χρόνο, γιατί κατά τη διάρκεια της παραμονής μας στην Ιαπωνία είδαμε μια υπέροχη διαφήμιση… φυσικών καλλυντικών. Εντελώς υπέροχο! Με ολόκληρο το θησαυροφυλάκιο και τα παραμύθια τα ζώα πηδούν στο φόντο του. Στη συνέχεια αποφασίσαμε ότι ο μονόκερος πρέπει επίσης να μας επισκεφτεί, στην Πολωνία, στο Dekornik. Και ποιος θα μας ζωγραφίσει έναν πιο όμορφο μονόκερο από την ιδιοφυΐα Kasia Goraj-Stróżyńska; Ρωτήσαμε και έχουμε!
Οι μονόκεροι παραμυθιού μας διατίθενται σε τρία μεγέθη, ιδανικά για ανάπτυξη ή τον κύριο τοίχο στο δωμάτιο και τον χώρο πάνω από τα έπιπλα.
Το μέγεθος S είναι ιδανικό για διακόσμηση τοίχων πλάτους έως 150 εκ. Αυτό που θα είναι μια προσθήκη στο δωμάτιο, π.χ. πάνω από το ράφι βιβλίου ή πάνω από τον πίνακα αλλαγής.
Το μέγεθος M του προτύπου είναι αντικαταστατικό πάνω από τη βρεφική βάση. Μια τέλεια σύνθεση! Θα ταιριάζει απόλυτα στις βάσεις, μήκους 120 εκ. και μεγαλύτερες - 140 εκ.
Το Size L είναι μια πρόταση για ένα κρεβάτι μεγάλου μεγέθους ή μια βρεφική κούνια δίπλα στην οποία υπάρχει ένα αλλαξιέρα ή… τίποτα. Έτσι, όταν έχουμε έναν τοίχο πλάτους άνω των 1,5 μέτρων.
Αυτό συμβαίνει επειδή ολόκληρη η σύνθεση - παρόμοια με το πρότυπο - θα είναι περίπου. Πλάτος 170-190 εκ.. Σε έναν τοίχο που έχει μέγεθος τουλάχιστον 2 μέτρα, είναι μια σύνθεση ΟΝΕΙΡΟΥ.

ΤΕΧΝΙΚΑ:

Πρότυπο S (75 εκ. x 50 εκ.):
μονόκερος με σύννεφο - 66 εκ. x εκ.
σύννεφα - πλάτος: 27 εκ, 20 εκ. και δύο 17 εκ. το καθένα
αστέρια - από 1,5 εκ. έως 4,5 εκ.

Πρότυπο M (103 εκ. x 70 εκ.):
μονόκερος με σύννεφο - 92 εκ. x 40 εκ.
σύννεφα - πλάτος: 37 εκ, 28 εκ. και δύο 24 εκ. το καθένα
αστέρια - από 2 εκ. έως 6,5 εκ.

Πρότυπο L (150 εκ. x 100 εκ.):
μονόκερος με σύννεφο - 132 εκ. x 57 εκ.
σύννεφα - πλάτος: 74 εκ, 41 εκ. και δύο, 34 εκ. το καθένα
αστέρια - από 4 εκ. έως 9,5 εκ.

Τεχνικές λεπτομέρειες:

Το υλικό έχει μια ισχυρή κόλλα με βάση το ακρυλικό και τη λεγόμενη λειτουργία αποκλεισμού, πράγμα που σημαίνει ότι κανένα στοιχείο χρώματος στον τοίχο δεν εμφανίζεται μέσω του αυτοκόλλητου. Το αυτοκόλλητο έχει μια λεπτή δομή, μόλις αντιληπτή (όπως το υλικό), αλλά αυτό το υλικό παρέχει μια ισχυρή και υπέροχη αναπαραγωγή χρωμάτων, η οποία είναι ιδανική για π.χ. κατοικίδια Απλώς φαίνονται ζωντανοί! Το υλικό μας είναι εξαιρετικά εύκολο να κολλήσει, έχει ισχυρή κόλλα, αλλά όχι τόσο ισχυρό όσο όλες οι διαφημιστικές ταινίες, για παράδειγμα, που προέρχονται από το πρώτο δευτερόλεπτο. Η λεπτή δομή στην επιφάνεια του αυτοκόλλητου καθιστά δυνατή τη γρατσουνιά του. Ωστόσο, δεν είναι εύκολο τα αυτοκόλλητα δεν έχουν επίσης το λεγόμενο φύλλο μεταφοράς, επιπλέον, το οποίο μέχρι στιγμής ήταν απαραίτητο για την παραγωγή όλων των αυτοκόλλητων. Η απλότητα με την οποία τοποθετούνται αυτοκόλλητα στο υλικό μας σας επιτρέπει να αποφύγετε αυτό το πρόσθετο και συχνά περιττό σημείο της τοποθετησης.
Σημείωση, προτού κολλήσετε το αυτοκόλλητο - οποιοδήποτε υλικό τοίχου - προετοιμάστε τον τοίχο σχολαστικά και καθαρίστε την επιφάνεια από σκόνη ή γράσο. Αυτοκόλλητα μπορούν να κολληθούν στους τοίχους μόνο μετά από περίπου 20 ημέρες από το τελευταίο βάψιμο.

Χαρακτηριστικά

Κατηγορία
Αυτοκόλλητα Τοίχου
Για ποιον;
Για κορίτσι
Κατηγορία Αυτοκόλλητου
Πάνω από την κούνια

Εγγραφή λογαριασμού

Έχετε ήδη λογαριασμό?
Σύνδεση ή Επαναφορά Κωδικού