Αυτοκόλλητο Τοίχου-Ο Ουρανός Είναι το Όριο των Μπαλονιών

69,00 €
Διαθέσιμο από 25 έως 30 ημέρες

Σετ αυτοκόλλητα τοίχου-Ο ουρανός είναι το όριο των μπαλονιών.

Για την παραγγελία του προϊόντος απαιτείται 50% προκαταβολή
Μέγεθος
Ποσότητα
Κατόπιν παραγγελίας

Ο Ουρανός Είναι το Όριοτων Μπαλονιών  είναι ένα σύνολο επτά μεγάλων στοιχείων. Φέρνουν στο δωμάτιο ένα κλίμα περιπέτειας, μαγείας, ταξιδιού και το γεγονός ότι όλα είναι δυνατά, μπορείτε να κατακτήσετε τα πάντα. Τα γαλλικά χρώματα που επιλέξαμε (κόκκινο, λευκό, μπλε) σημαίνουν ότι τα αυτοκόλλητα δεν είναι πολύ παιδικά, δεν σχετίζονται με κινούμενα σχέδια, αλλά μάλλον με κλασικές και αριστοκρατικές διακοσμήσεις.

ΤΕΧΝΙΚΑ:

Τα πρότυπα έχουν δύο μεγέθη (πλάτος x ύψος):

μέγεθος S: 85 εκ. x 70 εκ.
μέγεθος L: 120 εκ. x 100 εκ.

Το μέγεθος S συνιστάται για όσους θέλουν να τακτοποιήσουν τον τοίχο πάνω από τα έπιπλα - π.χ. πάνω από τη βάση ή τον πίνακα αλλαγής. Ένα τέτοιο σετ είναι σίγουρα αρκετό για να διακοσμήσει τον τοίχο πλάτους περίπου 1,5μ. Ωστόσο, εάν θέλουμε να διακοσμήσουμε έναν τοίχο που είναι πλατύτερος (π.χ. στέκεται δίπλα σε ένα κερί και αλλάζει τραπέζι), στοιχηματίστε στο μέγεθος L. Είναι μια μικρή διαφορά στην τιμή, ωστόσο ένα μικρότερο πρότυπο είναι ένα στολίδι και ένα μεγαλύτερο είναι … Ένα θεαματικό αποτέλεσμα!

Μεμονωμένα στοιχεία στο πρότυπο S: μεγαλύτερο μπαλόνι, μπλε ναυτικό με φύλλο: 26 εκ. x 42 εκ. το μικρότερο ναυτικό μπλε και άσπρο μπαλόνι με ρίγες: 14 εκ. x 21 εκ. αερόπλοιο: 43 εκ. x 19 εκ. πλοίο με φανάρι: 24 εκ. x 24 εκ.

Μεμονωμένα στοιχεία στο πρότυπο L: μεγαλύτερο μπαλόνι, μπλε ναυτικό με φύλλο: 39 εκ. x 63 εκ. το μικρότερο ναυτικό μπλε και άσπρο μπαλόνι με ρίγες: 20 εκ. x 32 εκ. αερόπλοιο: 64 εκ. x 28 εκ. πλοίο με φανάρι: 35 εκ. x 35 εκ.
Είναι σημαντικό ότι τα αυτοκόλλητα δεν έχουν ελαφρύ περίγραμμα, οπότε όλα τα στοιχεία μπορούν να κολληθούν στους τοίχους με οποιοδήποτε χρώμα, αν και περισσότερα - λόγω της επιλογής των χρωμάτων - προτείνουμε μπαλόνια για φωτεινούς τοίχους!
Μόνο με σχοινιά, οι μαύρες γραμμές είναι φωτεινά στοιχεία, επειδή τα σχοινιά είναι πολύ ευαίσθητα για να τα ξεφλουδίσουν από το πρότυπο και να τα κολλήσουν ξανά στον τοίχο. Επομένως, τα κενά μεταξύ τους πρέπει να είναι γεμάτα με λευκά.

Τεχνικές λεπτομέρειες:

Το υλικό έχει μια ισχυρή κόλλα με βάση το ακρυλικό και τη λεγόμενη λειτουργία αποκλεισμού, πράγμα που σημαίνει ότι κανένα στοιχείο χρώματος στον τοίχο δεν εμφανίζεται μέσω του αυτοκόλλητου. Το αυτοκόλλητο έχει μια λεπτή δομή, μόλις αντιληπτή (όπως το υλικό), αλλά αυτό το υλικό παρέχει μια ισχυρή και υπέροχη αναπαραγωγή χρωμάτων, η οποία είναι ιδανική για π.χ. κατοικίδια Απλώς φαίνονται ζωντανοί! Το υλικό μας είναι εξαιρετικά εύκολο να κολλήσει, έχει ισχυρή κόλλα, αλλά όχι τόσο ισχυρό όσο όλες οι διαφημιστικές ταινίες, για παράδειγμα, που προέρχονται από το πρώτο δευτερόλεπτο. Η λεπτή δομή στην επιφάνεια του αυτοκόλλητου καθιστά δυνατή τη γρατσουνιά του. Ωστόσο, δεν είναι εύκολο τα αυτοκόλλητα δεν έχουν επίσης το λεγόμενο φύλλο μεταφοράς, επιπλέον, το οποίο μέχρι στιγμής ήταν απαραίτητο για την παραγωγή όλων των αυτοκόλλητων. Η απλότητα με την οποία τοποθετούνται αυτοκόλλητα στο υλικό μας σας επιτρέπει να αποφύγετε αυτό το πρόσθετο και συχνά περιττό σημείο της τοποθετησης.
Σημείωση, προτού κολλήσετε το αυτοκόλλητο - οποιοδήποτε υλικό τοίχου - προετοιμάστε τον τοίχο σχολαστικά και καθαρίστε την επιφάνεια από σκόνη ή γράσο. Αυτοκόλλητα μπορούν να κολληθούν στους τοίχους μόνο μετά από περίπου 20 ημέρες από το τελευταίο βάψιμο.

Χαρακτηριστικά

Κατηγορία
Αυτοκόλλητα Τοίχου
Για ποιον;
Για αγόρι
Κατηγορία Αυτοκόλλητου
Πάνω από την κούνια

Εγγραφή λογαριασμού

Έχετε ήδη λογαριασμό?
Σύνδεση ή Επαναφορά Κωδικού