Αυτοκόλλητο Τοίχου-Χαρούμενοι Δεινόσαυροι Wonderland Σέτ

56,00 €
Διαθέσιμο από 25 έως 30 ημέρες

Σετ αυτοκόλλητα τοίχου απο την συλλογή Wonderland.

Για την παραγγελία του προϊόντος απαιτείται 50% προκαταβολή
Μέγεθος
Ποσότητα
Κατόπιν παραγγελίας

Περιμέναμε για αυτούς τους δεινόσαυρους για πάντα! Και τελικά βρήκαμε στο Instagram Ewa Mąka, έναν εικονογράφο του οποίου τα σχέδια αγαπάμε και αμέσως της ζήτησα ένα σετ Happy Dino Wonderland. Οι δεινόσαυροι είναι τόσο γοητευτικοί. Είναι παστέλ, ευαίσθητα, αλλά όχι παιδικά, οπότε είναι ένας τέλειος συνδυασμός στυλ.
Και εδώ είναι ένα σκονάκι για τους δεινόσαυρους (μόνο για τους γονείς, τα παιδιά τα γνωρίζουν πολύ καλά)
   ~στεγόσαυρος (με την πανοπλία στην πλάτη του)
   ~παραζάλοφος (αυτό με χτένα στο κεφάλι)
   ~πτερόαυρος (το ιπτάμενο)
   ~τρίπτερος (στη μέση)
   ~διπλόδοκος (με μακρύ λαιμό)
   ~τυραννοσαυρος Rex (καλά, αυτό είναι το μόνο που δεν χρειάζεται να παρουσιάσουμε).
Καλή διασκέδαση με τα wallstickers των δεινοσάυρων  μας!

ΤΕΧΝΙΚΑ:

Οι δεινόσαυροι έχουν δύο σχήματα:

Πρότυπο S: 70 εκ. x 70 εκ. δεινόσαυροι από 17 εκ. έως 28 εκ. Φανταστική μικρή διακόσμηση πάνω από τη βάση ή το γραφείο.
Πρότυπο L: 100 εκ. x 100 εκ. δεινόσαυροι από 25 εκ. έως 40εκ. Θα είναι τέλεια ως διακόσμηση τοίχου, ένας ολόκληρος τοίχος όπως στις εικόνες στα αριστερά.

Τεχνικές λεπτομέρειες:

Το υλικό έχει μια ισχυρή κόλλα με βάση το ακρυλικό και τη λεγόμενη λειτουργία αποκλεισμού, πράγμα που σημαίνει ότι κανένα στοιχείο χρώματος στον τοίχο δεν εμφανίζεται μέσω του αυτοκόλλητου. Το αυτοκόλλητο έχει μια λεπτή δομή, μόλις αντιληπτή (όπως το υλικό), αλλά αυτό το υλικό παρέχει μια ισχυρή και υπέροχη αναπαραγωγή χρωμάτων, η οποία είναι ιδανική για π.χ. κατοικίδια Απλώς φαίνονται ζωντανοί! Το υλικό μας είναι εξαιρετικά εύκολο να κολλήσει, έχει ισχυρή κόλλα, αλλά όχι τόσο ισχυρό όσο όλες οι διαφημιστικές ταινίες, για παράδειγμα, που προέρχονται από το πρώτο δευτερόλεπτο. Η λεπτή δομή στην επιφάνεια του αυτοκόλλητου καθιστά δυνατή τη γρατσουνιά του. Ωστόσο, δεν είναι εύκολο τα αυτοκόλλητα δεν έχουν επίσης το λεγόμενο φύλλο μεταφοράς, επιπλέον, το οποίο μέχρι στιγμής ήταν απαραίτητο για την παραγωγή όλων των αυτοκόλλητων. Η απλότητα με την οποία τοποθετούνται αυτοκόλλητα στο υλικό μας σας επιτρέπει να αποφύγετε αυτό το πρόσθετο και συχνά περιττό σημείο της τοποθετησης.
Σημείωση, προτού κολλήσετε το αυτοκόλλητο - οποιοδήποτε υλικό τοίχου - προετοιμάστε τον τοίχο σχολαστικά και καθαρίστε την επιφάνεια από σκόνη ή γράσο. Αυτοκόλλητα μπορούν να κολληθούν στους τοίχους μόνο μετά από περίπου 20 ημέρες από το τελευταίο βάψιμο.

Χαρακτηριστικά

Κατηγορία
Αυτοκόλλητα Τοίχου
Για ποιον;
Για αγόρι
Κατηγορία Αυτοκόλλητου
Ζωάκια
Πάνω από την κούνια

Εγγραφή λογαριασμού

Έχετε ήδη λογαριασμό?
Σύνδεση ή Επαναφορά Κωδικού