Αυτοκόλλητο Τοίχου-Αεροπλάνα/ Η Μαγεία Είναι Παντού

45,00 €
Διαθέσιμο από 25 έως 30 ημέρες

Σετ αυτοκόλλητα τοίχου απο την συλλογή Η Μαγεία Είναι τα Πάντα.

Για την παραγγελία του προϊόντος απαιτείται 50% προκαταβολή
Μέγεθος
Ποσότητα
Κατόπιν παραγγελίας

Η μαγεία είναι παντού, έτσι δεν είναι;
Αυτή η συλλογή είναι η απάντησή μας στις χειμερινές μέρες. Αφήστε το να είναι παραμύθι, απαλό, σούπερ-παιδιά. Αφήστε όλους να βρουν κάτι για τον εαυτό τους, ας είναι παστέλ κύκνοι που πετούν στον κρεμώδη ουρανό ή ένα πολύχρωμο ρετρό καρουσέλ όπως σε μια Παριζιάνικη πλατεία.
Ή ίσως κάτι περισσότερο για τα αγόρια: ας κοιτάξουμε μέσα από το τηλεσκόπιο Galileo στους πλανήτες ή ας δούμε το μέλλον, σε έναν κόσμο γεμάτο πυραύλους και δορυφόρους. Ένα πράγμα είναι σίγουρο - πηγαίνουμε κατευθείαν στα αστέρια! Μόνο με το κεφάλι μας στα σύννεφα μπορούμε να κάνουμε κάτι υπέροχο. Και αυτή η συλλογή είναι για να βοηθήσει όλα τα μικρά σε αυτό!
Η συλλογή Η Μαγεία Είναι Παντού δημιουργήθηκε από τους δύο εξαιρετικά ταλαντούχους εικονογράφους μας: KasiaGS και Kasia Bachor. Τα αεροπλάνα είναι η καλύτερη επιλογή για όλους τους μελλοντικούς αεροπόρους. Προσοχή, αγόρια, μέχρι τα σύννεφα! Υποστηρίζουμε!

ΤΕΧΝΙΚΑ:

Μέγεθος S:
αεροπλάνο με φόντο το πλανήτη, στα σύννεφα: 44 εκ. x 30 εκ.
επίπεδο προφίλ, με γιρλάντες: 58 εκ. x 20 εκ.
δύο λευκά επίπεδα στην κορυφή: 20 εκ. x 17 εκ.
και 10 εκ. x 10 εκ.
επιπλέον σύννεφα: 31 cm x 12 cm
και 21 εκ. x 11 εκ.

Μέγεθος Μ:
αεροπλάνο στο φόντο του πλανήτη, στα σύννεφα: 61 εκ. x 42 εκ.
επίπεδο προφίλ,με γιρλάντες: 81 εκ. x 28 εκ.

δύο λευκά επίπεδα στην κορυφή: 28 εκ. x 24 εκ. και 14 εκ. x 14 εκ.
επιπλέον σύννεφα: 44 εκ. x 17 εκ. και 30 εκ. x 15 εκ.

Μέγεθος L:
επίπεδο με φόντο το πλανήτη, στα σύννεφα: 86 εκ. x 60 εκ.
επίπεδο προφίλ, με γιρλάντες: 113 εκ. x 40 εκ.
δύο λευκά επίπεδα στην κορυφή: 39 εκ. x 33 εκ. και 20 εκ. x 20 εκ.
επιπλέον σύννεφα: 61 εκ. x 24 εκ. και 41 εκ. x 21 εκ.
Κάθε πρότυπο περιέχει 10 ανεξάρτητα αστέρια και δύο επιπλέον σύννεφα.

Τεχνικές λεπτομέρειες:

Το υλικό έχει μια ισχυρή κόλλα με βάση το ακρυλικό και τη λεγόμενη λειτουργία αποκλεισμού, πράγμα που σημαίνει ότι κανένα στοιχείο χρώματος στον τοίχο δεν εμφανίζεται μέσω του αυτοκόλλητου. Το αυτοκόλλητο έχει μια λεπτή δομή, μόλις αντιληπτή (όπως το υλικό), αλλά αυτό το υλικό παρέχει μια ισχυρή και υπέροχη αναπαραγωγή χρωμάτων, η οποία είναι ιδανική για π.χ. κατοικίδια Απλώς φαίνονται ζωντανοί! Το υλικό μας είναι εξαιρετικά εύκολο να κολλήσει, έχει ισχυρή κόλλα, αλλά όχι τόσο ισχυρό όσο όλες οι διαφημιστικές ταινίες, για παράδειγμα, που προέρχονται από το πρώτο δευτερόλεπτο. Η λεπτή δομή στην επιφάνεια του αυτοκόλλητου καθιστά δυνατή τη γρατσουνιά του. Ωστόσο, δεν είναι εύκολο τα αυτοκόλλητα δεν έχουν επίσης το λεγόμενο φύλλο μεταφοράς, επιπλέον, το οποίο μέχρι στιγμής ήταν απαραίτητο για την παραγωγή όλων των αυτοκόλλητων. Η απλότητα με την οποία τοποθετούνται αυτοκόλλητα στο υλικό μας σας επιτρέπει να αποφύγετε αυτό το πρόσθετο και συχνά περιττό σημείο της τοποθετησης.
Σημείωση, προτού κολλήσετε το αυτοκόλλητο - οποιοδήποτε υλικό τοίχου - προετοιμάστε τον τοίχο σχολαστικά και καθαρίστε την επιφάνεια από σκόνη ή γράσο. Αυτοκόλλητα μπορούν να κολληθούν στους τοίχους μόνο μετά από περίπου 20 ημέρες από το τελευταίο βάψιμο.

Χαρακτηριστικά

Κατηγορία
Αυτοκόλλητα Τοίχου
Για ποιον;
Για αγόρι
Κατηγορία Αυτοκόλλητου
Πάνω από την κούνια

Εγγραφή λογαριασμού

Έχετε ήδη λογαριασμό?
Σύνδεση ή Επαναφορά Κωδικού