Αυτοκόλλητο Τοίχου-Χαρούμενος Ωκεανός Wonderland Σετ

56,00 €
Διαθέσιμο από 25 έως 30 ημέρες

Σετ αυτοκόλλητα τοίχου Χαρούμενος Ωκεανός Wonderland σετ.

Για την παραγγελία του προϊόντος απαιτείται 50% προκαταβολή
Μέγεθος
Ποσότητα
Κατόπιν παραγγελίας

Ορίστε με ζώα που κολυμπούν στα βάθη των ωκεανών! Ένας καρχαρίας, τρεις ιππόκαμποι, δύο χελώνες, ένα χταπόδι, ένας καρχαρίας φάλαινας και φυσικά μια ίδια η φάλαινα! Έτσι μια ομάδα 9 ζώων που θα διακοσμήσουν όμορφα τον τοίχο. Φωτογραφίες: μερικές προέρχονται από το στούντιο μας, αλλά διακοσμούν επίσης το δωμάτιο στο σπίτι στο @marta_wojtysiak (αυτό το υπέροχο δωμάτιο με χρυσό πλαίσιο).

ΤΕΧΝΙΚΑ:

Το πρότυπο S έχει διαστάσεις 70 εκ. x 70 εκ. και όλα τα ζώα έχουν μεγέθη:
καρχαρίας: 48 εκ. x 18 εκ.
ιππόκαμποι: ύψος 10 εκ. - 12 εκ.
χελώνες: μεγάλο πλάτος 24 εκ. , μικρό - 16 εκ.
χταπόδι: 20 εκ. x 22 εκ.
καρχαρίας φάλαινας (αυτός με τελείες): 48 εκ x 22 εκ.
φάλαινα: 44 εκ. x 37 εκ.

Το πρότυπο L έχει διαστάσεις 100 εκ. x 100 εκ. και όλα τα ζώα έχουν μεγέθη:
καρχαρίας: 68 εκ. x 27 εκ.
ιππόκαμποι: ύψος 17 εκ. - 21 εκ.
χελώνες: μεγάλο πλάτος 34 εκ.
μικρό - 24 εκ. χταπόδι: 28 εκ. x 30 εκ.
καρχαρίας φάλαινας (αυτός με τελείες): 69 εκ. x 31 εκ.
φάλαινα: 63 εκ. x 56 εκ.

Τα ζώα από το Happy Ocean Wonderland δεν είναι ούτε μικροσκοπικά ούτε μεγάλα, το μέγεθος είναι τέλειο πάνω από τη βάση (120 εκ. / 140 εκ.) ή ένα γραφείο. Αυτό είναι το δοκιμασμένο και πιο δημοφιλές μας μέγεθος.

Τεχνικές λεπτομέρειες:

Το υλικό έχει μια ισχυρή κόλλα με βάση το ακρυλικό και τη λεγόμενη λειτουργία αποκλεισμού, πράγμα που σημαίνει ότι κανένα στοιχείο χρώματος στον τοίχο δεν εμφανίζεται μέσω του αυτοκόλλητου. Το αυτοκόλλητο έχει μια λεπτή δομή, μόλις αντιληπτή (όπως το υλικό), αλλά αυτό το υλικό παρέχει μια ισχυρή και υπέροχη αναπαραγωγή χρωμάτων, η οποία είναι ιδανική για π.χ. κατοικίδια Απλώς φαίνονται ζωντανοί! Το υλικό μας είναι εξαιρετικά εύκολο να κολλήσει, έχει ισχυρή κόλλα, αλλά όχι τόσο ισχυρό όσο όλες οι διαφημιστικές ταινίες, για παράδειγμα, που προέρχονται από το πρώτο δευτερόλεπτο. Η λεπτή δομή στην επιφάνεια του αυτοκόλλητου καθιστά δυνατή τη γρατσουνιά του. Ωστόσο, δεν είναι εύκολο τα αυτοκόλλητα δεν έχουν επίσης το λεγόμενο φύλλο μεταφοράς, επιπλέον, το οποίο μέχρι στιγμής ήταν απαραίτητο για την παραγωγή όλων των αυτοκόλλητων. Η απλότητα με την οποία τοποθετούνται αυτοκόλλητα στο υλικό μας σας επιτρέπει να αποφύγετε αυτό το πρόσθετο και συχνά περιττό σημείο της τοποθετησης.
Σημείωση, προτού κολλήσετε το αυτοκόλλητο - οποιοδήποτε υλικό τοίχου - προετοιμάστε τον τοίχο σχολαστικά και καθαρίστε την επιφάνεια από σκόνη ή γράσο. Αυτοκόλλητα μπορούν να κολληθούν στους τοίχους μόνο μετά από περίπου 20 ημέρες από το τελευταίο βάψιμο.

Εγγραφή λογαριασμού

Έχετε ήδη λογαριασμό?
Σύνδεση ή Επαναφορά Κωδικού