Αυτοκόλλητο Τοίχου-Savanna Wonderland Σετ

55,00 €
Διαθέσιμο από 25 έως 30 ημέρες
0 Αντικείμενο

Σετ αυτοκόλλητα τοίχου Savanna Wonderland σε 2 διαστασεις.

Για την παραγγελία του προϊόντος απαιτείται 50% προκαταβολή
Μέγεθος
Ποσότητα
Κατόπιν παραγγελίας

Η συλλογή Περιπέτειες στην Savanna της Dekornik είναι μια συμμορία ζώων από ένα παραμύθι: μια καμηλοπάρδαλη, ένας κερκοπίθηκος, ο μπαμπάς λιοντάρι με τον γιο του, έναν ελέφαντα, μία μάινα και ακόμη και ένα ροζ φλαμίνγκο. Υπέροχα πλάσματα ζωγραφισμένα από την Kasia Goraj-Stróżyńska θα είναι μια τέλεια προσαρμογή deco σε κάθε παιδικό δωμάτιο. Θα διεγείρουν τη φαντασία, θα ολοκληρώσουν το εσωτερικό και μπορείτε να πείτε ιστορίες για αυτά για πάντα.
Δημιουργήσαμε ειδικά τα ζώα μας σε απαλά χρώματα, έτσι ώστε να ταιριάζουν σε οποιοδήποτε εσωτερικό. Ειδικά είναι αρκετά ρεαλιστικά, μοιάζουν περισσότερο με άλμπουμ της φύσης από βιβλία για παιδιά. Αυτό συμβαίνει επειδή θέλουμε τα κατοικίδια ζώα μας να ζουν στα δωμάτια των μικρών παιδιών και των ελαφρώς μεγαλύτερων παιδιών - 5-7 ετών. Πιστεύουμε ότι θα βοηθήσουν στην ανάπτυξη της περιέργειας για τον κόσμο και της αγάπης για τα ζώα - είναι πολύ σημαντικό για εμάς.
Καλή διασκέδαση και… μάθετε!

ΤΕΧΝΙΚΑ:

Το πρότυπο S είναι 70 εκ. x 70εκ. και παρακάτω θα βρείτε όλα τα μεγέθη των ζώων:

καμηλοπάρδαλη: 48 εκ
ελέφαντας: 34 εκ
φλαμίνγκο: 20 εκ
μεγάλο λιοντάρι: 26 εκ
μικρό λιοντάρι: 16 εκ
στρουθοκάμηλος 26 εκ
κερκοπίθηκος: 12 εκ.
μάινα: 14 εκ

Το πρότυπο L είναι 100 εκ. x 100 εκ. και όλα τα μέτρα για τα ζώα είναι:
καμηλοπάρδαλη: 67 εκ
ελέφαντας: 49 εκ
φλαμίνγκο: 27 εκ
μεγάλο λιοντάρι: 37 εκ
μικρό λιοντάρι: 24 εκ
στρουθοκάμηλος 37 εκ
κερκοπίθηκος: 16 εκ
Μάινα: 20 εκ.

Τεχνικές λεπτομέρειες:

Το υλικό έχει μια ισχυρή κόλλα με βάση το ακρυλικό και τη λεγόμενη λειτουργία αποκλεισμού, πράγμα που σημαίνει ότι κανένα στοιχείο χρώματος στον τοίχο δεν εμφανίζεται μέσω του αυτοκόλλητου. Το αυτοκόλλητο έχει μια λεπτή δομή, μόλις αντιληπτή (όπως το υλικό), αλλά αυτό το υλικό παρέχει μια ισχυρή και υπέροχη αναπαραγωγή χρωμάτων, η οποία είναι ιδανική για π.χ. κατοικίδια Απλώς φαίνονται ζωντανοί! Το υλικό μας είναι εξαιρετικά εύκολο να κολλήσει, έχει ισχυρή κόλλα, αλλά όχι τόσο ισχυρό όσο όλες οι διαφημιστικές ταινίες, για παράδειγμα, που προέρχονται από το πρώτο δευτερόλεπτο. Η λεπτή δομή στην επιφάνεια του αυτοκόλλητου καθιστά δυνατή τη γρατσουνιά του. Ωστόσο, δεν είναι εύκολο τα αυτοκόλλητα δεν έχουν επίσης το λεγόμενο φύλλο μεταφοράς, επιπλέον, το οποίο μέχρι στιγμής ήταν απαραίτητο για την παραγωγή όλων των αυτοκόλλητων. Η απλότητα με την οποία τοποθετούνται αυτοκόλλητα στο υλικό μας σας επιτρέπει να αποφύγετε αυτό το πρόσθετο και συχνά περιττό σημείο της τοποθετησης. Σημείωση, προτού κολλήσετε το αυτοκόλλητο - οποιοδήποτε υλικό τοίχου - προετοιμάστε τον τοίχο σχολαστικά και καθαρίστε την επιφάνεια από σκόνη ή γράσο. Αυτοκόλλητα μπορούν να κολληθούν στους τοίχους μόνο μετά από περίπου 20 ημέρες από το τελευταίο βάψιμο.

1122009305418
0 Αντικείμενο

Χαρακτηριστικά

Κατηγορία
Αυτοκόλλητα Τοίχου
Για ποιον;
Για αγόρι
Για κορίτσι
Κατηγορία Αυτοκόλλητου
Ζωάκια
Πάνω από την κούνια

Εγγραφή λογαριασμού

Έχετε ήδη λογαριασμό?
Σύνδεση ή Επαναφορά Κωδικού