Αυτοκόλλητο Τοίχου-Porticello την Μέρα - Σετ

45,00 €
Διαθέσιμο από 25 έως 30 ημέρες

Σετ αυτοκόλλητα τοίχου απο την συλλογή Porticella την Μέρα.

Για την παραγγελία του προϊόντος απαιτείται 50% προκαταβολή
Ποσότητα
Κατόπιν παραγγελίας

Η μικρή συλλογή Porticello δημιουργήθηκε από αγάπη για τις μικρές πόλεις της Σικελίας, μια από τις οποίες ονομάζεται Porticello! Διατηρήσαμε τη μαγεία αυτών των μικρών πόλεων, αν και παραδεχόμαστε ότι προσθέσαμε λίγο μπλε σκιά σε αυτό για να το κάνουμε πιο καθολικό. Μικρές βάρκες, κρεμαστά ρούχα, παλιά σπίτια (αν και αυτά στην Ιταλία είναι πιο κίτρινα), φάροι και πύργοι αντίκες παντού, πουλιά στους δρόμους, μικρά σύμβολα του να ανήκουν στη θάλασσα. Ποιος δεν αγαπά τη θάλασσα; Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο συλλέξαμε όλα αυτά τα στοιχεία διακοπών σε μια μικρή επιλογή. Και αποδείχθηκε ένα υπέροχο ταξίδι. Αυτό το σετ PORT BY DAY είναι μια συλλογή από 9 στοιχεία που συνδυάζουμε με το πρωί στο λιμάνι. Ο ουρανός εξακολουθεί να είναι λίγο συννεφιασμένος, αλλά ακούστε έναν απατεώνα, είναι ήδη ξύπνιος, η μυρωδιά του φρέσκου λαϊκού υψώνεται στον αέρα (κυρίως τα Σάββατα!), Τα σκάφη αναπηδούν το ένα το άλλο, επειδή τα κύματα δεν έχουν σταματήσει ακόμα μετά τη νύχτα. Και αναρωτιόμαστε αν σήμερα είναι μια μέρα για καθαρή τεμπελιά με έναν καφέ στο χέρι ή μια μέρα για ένα ταξίδι σε μια κοντινή (πόσο παρόμοια) μικρή πόλη.

ΤΕΧΝΙΚΑ:

το μέγεθος ολόκληρου του προτύπου: 50 εκ. x 100 εκ.
μέγεθος σωσίβιου: 16 εκ. x 16 εκ.
απλωτός: 32 εκ. x 20 εκ. και 30 εκ. x 17 εκ.
βάρκες, ύψος: 35 εκ.
Αυτά τα 9 στοιχεία είναι αρκετά για να δημιουργήσουν μια υπέροχη ατμόσφαιρα διακοπών στο δωμάτιο του μωρού. Δεν είναι ούτε πολύ μεγάλα ούτε πολύ μικρά. Εννέα ξεχωριστά στοιχεία καθιστούν δυνατή την εξάπλωσή τους σε όλο το δωμάτιο: κρεμάστε τα ρούχα πάνω από το γραφείο και αφήστε τα μικρά σκάφη να κουνήσουν το μωρό μας για ύπνο.

Τεχνικές λεπτομέρειες:

Το υλικό έχει μια ισχυρή κόλλα με βάση το ακρυλικό και τη λεγόμενη λειτουργία αποκλεισμού, πράγμα που σημαίνει ότι κανένα στοιχείο χρώματος στον τοίχο δεν εμφανίζεται μέσω του αυτοκόλλητου. Το αυτοκόλλητο έχει μια λεπτή δομή, μόλις αντιληπτή (όπως το υλικό), αλλά αυτό το υλικό παρέχει μια ισχυρή και υπέροχη αναπαραγωγή χρωμάτων, η οποία είναι ιδανική για π.χ. κατοικίδια Απλώς φαίνονται ζωντανοί! Το υλικό μας είναι εξαιρετικά εύκολο να κολλήσει, έχει ισχυρή κόλλα, αλλά όχι τόσο ισχυρό όσο όλες οι διαφημιστικές ταινίες, για παράδειγμα, που προέρχονται από το πρώτο δευτερόλεπτο. Η λεπτή δομή στην επιφάνεια του αυτοκόλλητου καθιστά δυνατή τη γρατσουνιά του. Ωστόσο, δεν είναι εύκολο τα αυτοκόλλητα δεν έχουν επίσης το λεγόμενο φύλλο μεταφοράς, επιπλέον, το οποίο μέχρι στιγμής ήταν απαραίτητο για την παραγωγή όλων των αυτοκόλλητων. Η απλότητα με την οποία τοποθετούνται αυτοκόλλητα στο υλικό μας σας επιτρέπει να αποφύγετε αυτό το πρόσθετο και συχνά περιττό σημείο της τοποθετησης.
Σημείωση, προτού κολλήσετε το αυτοκόλλητο - οποιοδήποτε υλικό τοίχου - προετοιμάστε τον τοίχο σχολαστικά και καθαρίστε την επιφάνεια από σκόνη ή γράσο. Αυτοκόλλητα μπορούν να κολληθούν στους τοίχους μόνο μετά από περίπου 20 ημέρες από το τελευταίο βάψιμο.

Χαρακτηριστικά

Κατηγορία
Αυτοκόλλητα Τοίχου
Για ποιον;
Για αγόρι
Κατηγορία Αυτοκόλλητου
Πάνω από την κούνια

Εγγραφή λογαριασμού

Έχετε ήδη λογαριασμό?
Σύνδεση ή Επαναφορά Κωδικού